Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 884
Bekapcsoltam az F1 magyar közvetítését... hát az biztos hogy a kommentátorok nem fogják megszerettetni velem a sportot.vandeminek
Michelisz nem kommentátor, C tervként ült be.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 754 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kvjat alatt elég komolyan lángra lobban a Toro Rosso. Elég forró volt a helyzet.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Bekapcsoltam az F1 magyar közvetítését... hát az biztos hogy a kommentátorok nem fogják megszerettetni velem a sportot.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
kiminek fizettek, elég könnyen elenged mindenkit

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Massa megint ütközik. Pipa.iktriad
Most meg Magnussen üti ki. Szervezkedtek ellene mert érzik, hogy esélyes a vb címre 😀Matthew99
azért massa se hagyott neki sok helyet, magnussen nem tudott hova mennizsotyi
Ja én nem bírom Massát. Lehet hogy ebből nem jött le. Várom a nyilatkozatot miszerint a dánok a mexikóiak barátai.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
hamilton gyorsan felért a végéről, 40 köre van hogy alkosson valamit

több mint 11 éve
Tényleg elég X-es dolog volt de talán Massa volt az akinek több lehetősége lett volna ezt elkerülni.
több mint 11 éve
Most meg Magnussen üti ki. Szervezkedtek ellene mert érzik, hogy esélyes a vb címre 😀Matthew99
azért massa se hagyott neki sok helyet, magnussen nem tudott hova menni

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Most meg Magnussen üti ki. Szervezkedtek ellene mert érzik, hogy esélyes a vb címre 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 754 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Milyen előzések vannak ma a Hockenheimringen. 😀
több mint 11 éve
Massa megint ütközik. Pipa.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 917 — Deion Sanders for president!
Látta valaki a tegnapi SGP futamot.
Hatalmas hangulat, nagyszerű verseny és piszok jó kis döntő volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Állatul néz ki 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Már a hendikep rendszert se értem, de az kispályás az forma1-ben alkalmazott technikákhoz 😀
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ebben sosem értettem a rációt. Engedélyeznek egy új megoldást, majd amikor kiderül, hogy működik, akkor betiltják. Immáron csak azt nem értem, hogy miafaszért nem mondják meg, hogy ki lehet a győztes, vagy miért nem sorsolják ki!? Akkor legalább nem kerülne egy rahedli pénzbe az a bohóckodás, amit évről-évre művelnek.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
 www.f1-live.hu/f1-hirek/az-fia-veget-vet-a-mercedes-dominanciajanak-a-nemet-nagydijtol-rossz-idok-varhatnak-hamilton-es-rosbergre/

feltenném a FIA-nak a klasszikus; "nem vagy te egy kicsit kabdbeafaszom?" c. kérdést.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 917 — Deion Sanders for president!
V8 SuperCars
Lement a szezon fele, és ismét jött egy AMG dobogó!
 motorsport.servebeer.com:17992/index.tmpl?date=1

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 265 — Cowboys fan
Hát ezt az idényt nagyon elbaszták. Ha okosak már a jövő évire készülnek. Toca
Az a baj, hogy szinte minden évben ez van.dugo1993
ja, pont mint az Újpest 😊 😉
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Hát ezt az idényt nagyon elbaszták. Ha okosak már a jövő évire készülnek. Toca
Az a baj, hogy szinte minden évben ez van.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
lemaradtam, mi ez a red flag?Amadeus91
Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.iktriad
azért vicc, ami a ferrariból lett.Amadeus91
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.csi77
én erre egész szezonra gondolok (a tavalyi is komolytalan volt már). Én csak anekdotákat hallottam a 90-s évek eleji ferrarikról (pre-Schumi korszak), de kb. ilyenek voltak az elbeszélések.Amadeus91
Hát ezt az idényt nagyon elbaszták. Ha okosak már a jövő évire készülnek. Év elejére gyakorlatilag nem tudnak egy épkézláb csomagot összerakni. Sose egetrengetően lassú akkor a kocsi, de nincs kiemelkedő erénye, mindent toldozni foldozni meg nehéz. Főleg ha a motor se gyors, az aerodinamika egy kupac szar, gumikat is rágják. Eddig legalább versenytempójuk volt, most már az se.
Én nem tudom az új vezetés rendbe tudja-e szedni a mérnöki gárdát és tényleg megtalálja azokat a hibás fogaskerekeket ami miatt még fejlesztésben is folyamatosan maradnak le. Nem csak az RBR/Merci hanem a többi csapattól is. Nekem idénre elvették már az F1től a kedvem, remélem jövőre visszahozzák addig hajrá Bottas 😀
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.iktriad
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.csi77
én erre egész szezonra gondolok (a tavalyi is komolytalan volt már). Én csak anekdotákat hallottam a 90-s évek eleji ferrarikról (pre-Schumi korszak), de kb. ilyenek voltak az elbeszélések.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Bazdmeg oldalra nézek a friss híreknél, hogy Alonso kiesett...na mondom, wtf, aztán csak leesett 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Baromi szórakoztatóak 😀
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
"and another one", én kifejezetten élvezem xD

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: