Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Félve kérdezem, hogy a kameraház festése?
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Piros autó sárga kameraház az mondjuk Vettel, ha nem sárga, akkor Raikkönen, persze tudom, hogy a FHD, a 4k felbontás és a közvetítési feliratok korában lehetetlen másképp felismerni a versenyzőket, csak a sisakról.
Ejj ha ezt tavaly vezetik be, akkor biztos nem lett volna Mercedes hegemónia egész évben...
több mint 11 éve
kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1502/Az_el2015219202924/gallery.xml&rovat=f1hireknézem a képeket, lehet, hogy állandó a rajtszám, de aki ezeket kiszúrja😊
a sisakot engedném 1x egy évben átfesteni, többször nem, tényleg nem vagyok egy krucifixes pali, de a sisakról könnyebb felismerni az autót mint a rendszámról, főleg ha oldalról mutatja a kamera
több mint 11 éve
nekem mondjuk ha már Schumi bukósisak, akkor elsődlegesen ez. de hát én öreg vagyok már ehhez.www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.
Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]Tony
Schumi is végig tudott versenyezni a jellegzetes piros alapú, fehér csillagos bukójában. Védjegyévé vált.dugo1993
több mint 11 éve
Tony
885
885
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.És te ezáltal tartod majd izgalmasabbnak a versenyeket, hogy felismered a versenyzőt? Illetve azért fordulnak el a nézők az F1-től, mert Vettelnek eddig 60 sisakfestése volt, valamint ezért van válságban a sport és ezért vannak balhék a pénzelosztások körül is? Schumi korában viszont a rajtszámok változtak, ami meg most állandóak, akkor most nincs ugyanúgy egy állandó dolog, amivel azonosítani lehet a pilótát?
Schumi is végig tudott versenyezni a jellegzetes piros alapú, fehér csillagos bukójában. Védjegyévé vált.dugo1993
OFF: Ez most olyan, mintha valaki bekerül a kórházba azzal, hogy gyenge a szíve és az orvosok azzal lennének elfoglalva, hogy hogyan kezeljék a tyúkszemét a lábán...
több mint 11 éve
Remélem a gumiknál is kitalálnak valamit mert az oldalán ez a csík láthatatlan közvetítés közben. Engem ez teljesen elvadít attól hogy nézzem ahogy köröznek meg előzgetik egymást mert egyszerűen fogalmam sincs milyen gumikon teszik mindezt...www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.
Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]Tony

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.
Schumi is végig tudott versenyezni a jellegzetes piros alapú, fehér csillagos bukójában. Védjegyévé vált.
több mint 11 éve
Tony
885
www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737
885
Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]
több mint 11 éve
Tony
885
885
MikeyAz ilyen dizájnt kellene "erőltetni" és nem a faszorrt.
több mint 11 éve
Lesz valami gyűlés ma az F1-ben, hogy miként változzanak az autók a jövőben -- a Ferrari koncepciója (amiből nyílván nem sok minden fog megvalósulni, de azért a gondolattal eljátszani jó):

Kell egy ilyen. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Gordon megnyerte az időmérőt, ő indul vasárnap a pole-ból az 500-on.shawnkaAnnyira tudtam! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gordon megnyerte az időmérőt, ő indul vasárnap a pole-ból az 500-on.
több mint 11 éve

és a sisakja se volt csúnya

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hajnalban volt ám Sprint Unlimited. Baleset, dráma, jóvolt, WELCOME BACK NASCAR
több mint 11 éve
2015. 02. 22. 19:15 Digisport2!!!!!!!!!laccoo74Több mint a semmi???
több mint 11 éve
2015. 02. 22. 19:15 Digisport2!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Úgy látom, hogy nascart idén csak gépen fogunk nézni.Hajrá Digi!first row környékén mindig van értelmes stream, csak stabil sávszélesség kell hozzá
Valami megbízható stream ötlete van-e valakinek?laccoo74
több mint 11 éve
Úgy látom, hogy nascart idén csak gépen fogunk nézni.Hajrá Digi!Valami megbízható stream ötlete van-e valakinek?
több mint 11 éve
Daytona-val lassan indul az idei NASCAR Sprint Cup.MinitronÚgy látom a Digi nem él a lehetőséggel.
több mint 11 éve
Daytona-val lassan indul az idei NASCAR Sprint Cup.
több mint 11 éve
Tony
885
A legelső tesztből nem vonok le messze menő következtetéseket, még bőven lehetnek változások a rajtig.
885
Azt, hogy Alonso miért távozott, azt max egy önéletrajzi könyvből lehet majd megtudni. Ami viszont tény, hogy éveket áldozott a karrierjéből a Ferrarira, ahol minden évben hitegették, hogy jobb lesz, de csak egyre szarabb lett. Pocsék autókkal ért el jó eredményeket, én elhiszem, hogy belefáradt.
Lehet, hogy úgy jár, mint a Honda anno (ugye távoztak, erre a Brawn GP VB-t nyert), hogy csak egy átszervezés kellett volna a sikerhez, de az is lehet, hogy az 5. évben is egy nagy rakás szart kap versenyautó címén.
Emellett nem fiatal már, ha lépni akart, azt most kellett megtennie, a Honda kész volt szerződtetni (mint sztárpilótát), rajtuk kívül nem nagyon volt esélye másik ülésre. Azt ugye már láttuk, hogy vele egyenlő csapattárssal nem jön ki, szóval az ilyen csapatok kiesnek, a Red Bull a Torro Rosso-tól hoz pilótákat (ha már van tehetségkutató programjuk valamit reprezentálni kell), a többi csapat meg nem tudná kifizetni a sztárgázsit és/vagy szar volt tavaly az autó.
több mint 11 éve
Ha a Ferrari idén jó lesz az nekik ugyanakkora meglepetés mint nekünk. De várjunk még ezzel. A Honda már most sokkal többet ment mint tavaly a Red Bull és itt alapvető konstrukciós hiba sincs. Ricciardo pedig dobogós lett Melbourne-ben.
több mint 11 éve
Kimi nem égett ki, ugyanis ő nem tud kiégni. Ha gyors autót raknak alá képes bármire.Ha lassut vagy nem megfelelot tojik bele. Ő ilyen.
több mint 11 éve
Hasonlóan érzek vele én is, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna tisztában azzal, hogy a mercihez nem fog beférni. Sztem váltani akart ő is és a ferrari is, a honda meg már előre közölte, hogy top pilótát akar. Szóval szvsz ha akart volna se tudott volna a ferrarinál maradni, mert teljes rebuildingbe kezdtek amihez új zászlóshajót is akartak, vettel meg tökéletes választás erre. A tavalyi éve is azt bizonyítja nekem, hogy ez már le volt zsítozva, nyílván erről alonso is tudott, ergó mennie kellett. A poén az lenne ha kimiről is kiderülne, hogy nem égett ki... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Alonso a régi rezsim embere volt, miből gondolod, hogy maradhatott volna ha akar? Honnan tudod, hogy a háttérben az új vezetés már rég nem állapodott meg vettellel? Úgy állítod be mintha tuti alonson múlott volna minden...peachMár 1 éve is el akart menni, Montezemolo-val is úgy egyezett meg hogy ő megy ha nem érzi a fejlődést, tavaly nem is érezhette jogosan ezért kiszállt.
Ferrari sokat köszönhet neki és én kedvelem is, de ő el akart menni, ha ezek után a Ferrari esetlegesen jobb lesz mint ő azt várta hát így járt.
Jelenleg a legjobb pilóta az F1-ben ezt a véleményem is tartom, ha maradni akart volna megoldják, ő Merci ülésre vágyott most bízhat benne, hogy a Hondának ne 1-2 év kelljen hogy utolérje a többieket.