Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Fernando az első a szabadedzésen. Tudom semmit nem jelent, de jó látni! 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
http://youtu.be/-kR4iTXHY6wA Tanárúr amúgy jó arc, én nagyon kedvelem. De amit a lökés után kapott mindig az egyes kanyarban a ringen, azt nagyon megérdemelte 😀
Aki nem látta, itt van a tegnapi Inside WTCC magazin. Óriási! És amin legjobban meglepődtem, hogy Menu nagyon szimpatikusan viselkedett végig.Schleck
A műsor viszont végig libabőr, nagyon faszán megcsinálták 😊
több mint 13 éve
http://youtu.be/-kR4iTXHY6wAki nem látta, itt van a tegnapi Inside WTCC magazin. Óriási! És amin legjobban meglepődtem, hogy Menu nagyon szimpatikusan viselkedett végig.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Érdekes...Nem tudom, hogy ki lehetett...
Elég sok köcsög volt a Zengő boxban...
Szerk.: Amúgy jó kis közös fotózást csaptam. 😀
Robby Huff, Tom Chilton, James Thompson, Eric Nève.
több mint 13 éve
Van ami nem változik...Zengő Motorsport
A segítségetekre van szükségünk!!!
Az alábbi dolgok tűntek el, értékes felvételekkel a pitfalról tegnap az első futam előtt. Az autó kitolásánál még megvolt, de a rajtnál már nem.
1db GoPro HD Hero2
1db Drift Power Pack
1db 32GB SD HC kártya
1db Pedco Ultra Clamp „S”
Remélem, valaki visszajuttatja hozzánk!
(Kérlek, ne kommentáljátok, köszönjük!)
több mint 13 éve
naggyon nagy volt az egész. az első futamban ahogy küzdötte fel magát az epic, a másodikra meg nem találok szavakat... extázisban volt mind a 40.000 ember aki ott volt... félelmetes volt az az öröm amit okozott. örülök, hogy ott lehettem. ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor rudolf geri bevágta a 91. percben....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
ezt hatalmas élmény volt átélni a pálya mellől! körbenéztem, és szinte minden második nézőnek könnyes volt a szeme. áh, hihetetlen volt az egész. 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Most értem haza!KIszurkoltunk egy első helyet. Be akartam szaladni a pályára, de összetörtem magam. 😂 A gatya meg leszakadt rólam!
Jó volt!
több mint 13 éve
grat Norbinak meg az egész csapatnak gyönyürű volt 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mennyire jó ilyet látni :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
több mint 13 éve
EEEEEEZZZZZ AAAAAZZZZZ, NNOORRRBBBBIII!!!!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Egy biztos, soha az életemben nem lesz Chevym, erre megesküszöm......SchleckEgyetértünk.
több mint 13 éve
Most már jó lenne, ha Norbi felpofozna egy Chevyst...(Ha kivennék ezt a 3 gyökeret, akkor rohadt jó sorozat lenne ez)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Egy biztos, soha az életemben nem lesz Chevym, erre megesküszöm......
több mint 13 éve
Én nem tudtam végül kimenni sajnos a futamra, de remélem a kint lévők jó hangosan szurkolnak a magyaroknak. 😊
több mint 13 éve
ma a wtcc követése mellett lesz még egy igazán jelentős esemény is, hiszen a nascarosok a híres talladegai pályán fognak körözni. Abszolute vállalható időpontban, este 7től élőben közvetíti a versenyt a sport klub.A pole-ból Jeff Gordon indul, aki tegnapi elsőségével beállította a híres David Pearson rekordját, hiszen 20 egymást követő évben van már legalább egy pole-ja a #24esnek 😊
rajtsorrend:
http://www.nascar.com/races/cup/2012/10/data/lineup.html
A kezdés időpontja dél, szóval nálunk lehet 6kor kellene kezdődnie, ezt pontosan nem tudom. Sport klub közvetítés 7kor kezdődik.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
jegyet végülis sikerült intézni... azt nemtom mikor kéne kb kimenni, mert asszem aki kapja marja alapon lesznek a helyek... :/
több mint 13 éve
én, de csak vasárnap reggel lesz jegyvásárlás, már parázok... 😀
több mint 13 éve
király, már csak 80 ezer ember között kell megtaláljalak 😀ki jön még?
több mint 13 éve
catattack
3 520
ha láttok egy Chris Owens hazai mezes karaktert, az én leszek. feltételezem nem lesz sok ilyen 😀shawnkaOké!
Amelyikünk megtalálja másikat kap egy italt! Rendben?
Rajtam Zengő-Dension póló lesz! Jó keresgélést! 😂
több mint 13 éve
köszi!melyik jegyirodában lehet kapni? csak vasárnap reggel tudok menni, nincs kedvem sorbakígyózni...peachgpticketshop, ostermann
ha láttok egy Chris Owens hazai mezes karaktert, az én leszek. feltételezem nem lesz sok ilyen 😀shawnka
am. tavaly mi már fórum taliztunk, majdnem eltiportatok a verdával 😕 😀
több mint 13 éve
melyik jegyirodában lehet kapni? csak vasárnap reggel tudok menni, nincs kedvem sorbakígyózni...peachgpticketshop, ostermann
ha láttok egy Chris Owens hazai mezes karaktert, az én leszek. feltételezem nem lesz sok ilyen 😀
több mint 13 éve
melyik jegyirodában lehet kapni? csak vasárnap reggel tudok menni, nincs kedvem sorbakígyózni...