Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Zsóóótit mivel etetik? 😀gdavid
A mostani időmérőn inkább neki szurkoltam, hogy sikerüljön végigmondania legalább egy mondatott a negyed órás szünetben. 😀 De ahogy rácsodálkozott ott a fényékre az nagyon nagy volt. 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Bravó Button.
Lassan a Q3 csak egy merész álom.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Hát ma már csak a 2 ülésesbe férne csak be, egyedül.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 918 — Patriots fan
Zsóóótit mivel etetik? 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Zsoltink jól be van hízva

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
ZSOOOOLTI in da house 😀
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Räikkönen James Hunt-nak álcázza magát

Nagyon remélem hogy ebben tolja végig a futamot!

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kiss Pál Tamás 2. lett a gp3 első monacoi futamán 😊
nagy gratuláció!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
csak maradjon egy kis eső vasárnapra is, újabb izgalmas versenyecske van kilátásban! :cool:

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Egyébként D'Aste overálja hatalmas 😂shawnka
Mert milyen?catattack
Úgy van megcsinálva mintha egy szmoking lenne 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Egyébként D'Aste overálja hatalmas 😂shawnka
Mert milyen?
Amúgy az uccsó kört leszámítva elég unalmas 7vége volt, viszont legalább eredményes!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Egyébként D'Aste overálja hatalmas 😂
több mint 13 éve
Szegény Coronelt azért sajnálom, túrta volna le azt a szar chevyt, de nem ment 😕 😂Hanni
Fogta a szélárnyékot. 😀

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Szegény Coronelt azért sajnálom, túrta volna le azt a szar chevyt, de nem ment 😕 😂
több mint 13 éve
asztakurva mekkora futam lett ez 😀 mind az 5 Chevy defektet kapott, Huff és Muller az utolsó előtti kanyarban 😀 D'Aste-nak ez most faszán az ölébe hullott, Norbi meg 5. lett 😀 Végre, szívnak a keresztesek is.shawnka
ÁÁÁÁ tapsoltunk itt az asszonnyal az utolsó körben.
Chevy szopóóóóóóóóóóóóóóóóó!

több mint 13 éve
asztakurva mekkora futam lett ez 😀 mind az 5 Chevy defektet kapott, Huff és Muller az utolsó előtti kanyarban 😀 D'Aste-nak ez most faszán az ölébe hullott, Norbi meg 5. lett 😀 Végre, szívnak a keresztesek is.
több mint 13 éve
A 15. rajthelyről nem rossz ez a 9. hely. 3. a privát értékelésben, megfelel.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 713
Hát nem tudom, én nálam meg már az kicsit fura, hogy neki ez "csak egy munka volt".
Pont ezért nem is lehet sosem a legjobb. De hát az Ő dolga. Kimi is úgy gondolta, hogy majd elszórakozik, aztán mégsem bírta sokáig.Stez
Kimi szerintem most is szivesebben szorakozna, ez az F1 inkább olyan nincs lo jo a szamar is efektusnak tünik nekem.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Rossi nyert 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Hát nem tudom, én nálam meg már az kicsit fura, hogy neki ez "csak egy munka volt".
Pont ezért nem is lehet sosem a legjobb. De hát az Ő dolga. Kimi is úgy gondolta, hogy majd elszórakozik, aztán mégsem bírta sokáig.Stez
Én is hasonlóan gondolom...Persze tiszteletben tartom a döntését, meg elismerem hogy most Lorenzo mellett a legjobb, de sose szerettem az ilyen érzelemmentes versenyzőket.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Pont ezért nem is lehet sosem a legjobb. De hát az Ő dolga. Kimi is úgy gondolta, hogy majd elszórakozik, aztán mégsem bírta sokáig.

több mint 13 éve
Család meg minden, oké ezt meg lehet érteni. Nem akarja a pályán végezni...Van jó sok versenyző, akinek az élete a versenyzés, neki ez csak egy munka volt. Gyereke megszületett, éhen halni se fog.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Stoner egy fasz.
Pedig szvsz Rossi mellett talán neki van/volt a legtöbb tehetsége, aztán elkezd itt szórakozgatni.
Mindegy, egy ellenféllel kevesebb a Doktor számára. :cool:
Csak lenne motor is alatta. 😀

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Jól fizethetett a vb címAsbee
Minden tiszteletem Stoneré,de többek között ezért sem tudtam soha kedvelni.6 év után visszavonulni?Nem tudom nekem sose jött az át hogy őt különösebben égetné a tűz ezért a sportért.Mint egy gép.Jött,nyert,megunta,megy.A Ducatis éveiért respekt viszont.Cowboykarcsi
Meglátjuk. Lehet 1x csak tol majd egy Kimi-féle visszatérést.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Jól fizethetett a vb címAsbee
Minden tiszteletem Stoneré,de többek között ezért sem tudtam soha kedvelni.6 év után visszavonulni?Nem tudom nekem sose jött az át hogy őt különösebben égetné a tűz ezért a sportért.Mint egy gép.Jött,nyert,megunta,megy.A Ducatis éveiért respekt viszont.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen