Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Zsóóótit mivel etetik? 😀gdavidA mostani időmérőn inkább neki szurkoltam, hogy sikerüljön végigmondania legalább egy mondatott a negyed órás szünetben. 😀 De ahogy rácsodálkozott ott a fényékre az nagyon nagy volt. 😀
több mint 13 éve
Hát ma már csak a 2 ülésesbe férne csak be, egyedül.
több mint 13 éve
Zsóóótit mivel etetik? 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Zsoltink jól be van hízva
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ZSOOOOLTI in da house 😀
több mint 13 éve
Räikkönen James Hunt-nak álcázza magátNagyon remélem hogy ebben tolja végig a futamot!
több mint 13 éve
Kiss Pál Tamás 2. lett a gp3 első monacoi futamán 😊nagy gratuláció!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
csak maradjon egy kis eső vasárnapra is, újabb izgalmas versenyecske van kilátásban! :cool:
több mint 13 éve
Úgy van megcsinálva mintha egy szmoking lenne 😀Egyébként D'Aste overálja hatalmas 😂shawnkaMert milyen?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egyébként D'Aste overálja hatalmas 😂shawnkaMert milyen?
Amúgy az uccsó kört leszámítva elég unalmas 7vége volt, viszont legalább eredményes!
több mint 13 éve
Egyébként D'Aste overálja hatalmas 😂
több mint 13 éve
Szegény Coronelt azért sajnálom, túrta volna le azt a szar chevyt, de nem ment 😕 😂HanniFogta a szélárnyékot. 😀
több mint 13 éve
Szegény Coronelt azért sajnálom, túrta volna le azt a szar chevyt, de nem ment 😕 😂
több mint 13 éve
asztakurva mekkora futam lett ez 😀 mind az 5 Chevy defektet kapott, Huff és Muller az utolsó előtti kanyarban 😀 D'Aste-nak ez most faszán az ölébe hullott, Norbi meg 5. lett 😀 Végre, szívnak a keresztesek is.shawnkaÁÁÁÁ tapsoltunk itt az asszonnyal az utolsó körben.
Chevy szopóóóóóóóóóóóóóóóóó!
több mint 13 éve
asztakurva mekkora futam lett ez 😀 mind az 5 Chevy defektet kapott, Huff és Muller az utolsó előtti kanyarban 😀 D'Aste-nak ez most faszán az ölébe hullott, Norbi meg 5. lett 😀 Végre, szívnak a keresztesek is.
több mint 13 éve
A 15. rajthelyről nem rossz ez a 9. hely. 3. a privát értékelésben, megfelel.
több mint 13 éve
Hát nem tudom, én nálam meg már az kicsit fura, hogy neki ez "csak egy munka volt".Kimi szerintem most is szivesebben szorakozna, ez az F1 inkább olyan nincs lo jo a szamar is efektusnak tünik nekem.
Pont ezért nem is lehet sosem a legjobb. De hát az Ő dolga. Kimi is úgy gondolta, hogy majd elszórakozik, aztán mégsem bírta sokáig.Stez
több mint 13 éve
Rossi nyert 😀
több mint 13 éve
Hát nem tudom, én nálam meg már az kicsit fura, hogy neki ez "csak egy munka volt".Én is hasonlóan gondolom...Persze tiszteletben tartom a döntését, meg elismerem hogy most Lorenzo mellett a legjobb, de sose szerettem az ilyen érzelemmentes versenyzőket.
Pont ezért nem is lehet sosem a legjobb. De hát az Ő dolga. Kimi is úgy gondolta, hogy majd elszórakozik, aztán mégsem bírta sokáig.Stez
több mint 13 éve
Hát nem tudom, én nálam meg már az kicsit fura, hogy neki ez "csak egy munka volt". Pont ezért nem is lehet sosem a legjobb. De hát az Ő dolga. Kimi is úgy gondolta, hogy majd elszórakozik, aztán mégsem bírta sokáig.
több mint 13 éve
Család meg minden, oké ezt meg lehet érteni. Nem akarja a pályán végezni...Van jó sok versenyző, akinek az élete a versenyzés, neki ez csak egy munka volt. Gyereke megszületett, éhen halni se fog.
több mint 13 éve
Stoner egy fasz.Pedig szvsz Rossi mellett talán neki van/volt a legtöbb tehetsége, aztán elkezd itt szórakozgatni.
Mindegy, egy ellenféllel kevesebb a Doktor számára. :cool:
Csak lenne motor is alatta. 😀
több mint 13 éve
Meglátjuk. Lehet 1x csak tol majd egy Kimi-féle visszatérést.Jól fizethetett a vb címAsbeeMinden tiszteletem Stoneré,de többek között ezért sem tudtam soha kedvelni.6 év után visszavonulni?Nem tudom nekem sose jött az át hogy őt különösebben égetné a tűz ezért a sportért.Mint egy gép.Jött,nyert,megunta,megy.A Ducatis éveiért respekt viszont.Cowboykarcsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Jól fizethetett a vb címAsbeeMinden tiszteletem Stoneré,de többek között ezért sem tudtam soha kedvelni.6 év után visszavonulni?Nem tudom nekem sose jött az át hogy őt különösebben égetné a tűz ezért a sportért.Mint egy gép.Jött,nyert,megunta,megy.A Ducatis éveiért respekt viszont.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen