Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
dugo93
4 233
Újévi fogadalmam lesz, hogy rendesen visszaszokok a GP-re. 😀 Sokat segítene ezen egy jó MM.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?
Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
Coolearie
Bizony én már most elkezdenék aggódni Bagnaiaiék helyében…
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?
Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
Coolearie
Bizony én már most elkezdenék aggódni Bagnaiaiék helyében…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Vicces amúgy hogy már 23-ban tudják hogy fog kinézni a 25-ös modell.Amcsi számítás 😀A 2025-ös modellre egészen pontosan.Gondolom már a 2024-es modellre hasonlít. Ez legalább nem bűn ronda mint a 'mustang'.Számomra az új Camry is szokatlan így elsőreElég fura az eleje, főleg a "fényszóróknál".
zacknorb
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Amcsi számítás 😀A 2025-ös modellre egészen pontosan.Gondolom már a 2024-es modellre hasonlít. Ez legalább nem bűn ronda mint a 'mustang'.Számomra az új Camry is szokatlan így elsőreElég fura az eleje, főleg a "fényszóróknál".
zacknorb
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Gondolom már a 2024-es modellre hasonlít. Ez legalább nem bűn ronda mint a 'mustang'.Számomra az új Camry is szokatlan így elsőreElég fura az eleje, főleg a "fényszóróknál".
zacknorb
Mikey
több mint 1 éve
Bindernek 2024 make-or-break év lesz, ez nem kérdés. Idén még Ő volt a legjobb márkán belül - nem is kevessel - és amúgy is a Ducati és a Ducatis motorosok annyira mindenki előtt voltak, hogy valószínűleg a VB cím amúgy se lett volna meg.
Viszont erre sem lehet a végtelenségig hivatkozni, el fog egyszer fogyni a türelem felé is.
Érdekes kérdés lesz Acosta is. Mert amekkora tehetségnek tűnik, az sem zárható ki, hogy egyből versenyképes lesz. Nem feltétlen úgy értem hogy bajnoki cím meg futamgyőzelmek. De ha csak annyit rá tud tenni Bradre, hogy Ő már az első évében ott tud lenni mondjuk a top5 környékén, a dél-afrikai meg tovább folytatja ezt az egy sima egy fordítottat, az nem fog jó fényt vetni rá. Ha nem figyel, 2025re könnyen elveszítheti a topdog státuszát a KTMen belül.
Azt se felejtsük el, hogy 2025ben olyan amatőrök kerülnek az FA piacra mint például Bagnaia, Jorge Martin meg Fabio Qartararo. Csak hogy egy párat említsek. Ki tudja ha az osztrákok elégedetlenek lesznek, merre kacsintgatnak majd.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Számomra az új Camry is szokatlan így elsőreElég fura az eleje, főleg a "fényszóróknál".
zacknorb
több mint 1 éve
Számomra az új Camry is szokatlan így elsőre
több mint 1 éve
Nincs mit szépíteni, Pecco és Martin agyonverte a mezőnyt. Basszus az olasz 138 pontot vert a 3.ra, ez a régi rendszerben 5 teljes futam előny, de az újban is 4! Senki nem volt egész évben stabil, csak ők ketten, azon belül az olasz volt a legstabilabb. Emlékeztek hányszor hisztiztem, hogy ő mindig 1-5 mások meg egyszer így, egyszer úgy. Ami nem lett volna baj, ha az olasz nem, de ez ne az ő hibája legyen már 😊Ami még szemet szúrt, hogy istállón belül is mekkora különbségek voltak. Pecco-Bastia, Martin-Zarco, Beze-Marini, MM-Rins, Binder-Miller, de én még idesorolom kisMaq-Digga párharcot is.
Most várós a jövő év, mert sokakban benne maradt, illetve a csapatváltások miatt talán izgalmasabb évnek nézünk elébe.
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Most csak így hasraütésszerűen: Jeddah-ban és Miamiban is Perezé volt a pole. 😀
empty taxi
több mint 1 éve
Érdekes Spanyolországban 6 tizeddel verte Alonso Strollt, Ausztriában meg 2 századdal...Nem tűnik reálisnak. Vagy Alonso egyszer kapott vagy 10 secet Strolltól? 😀 kb így tudna kijönni a matek. Albon clean sheetje miatt az ugye fix, hogy melyik irányba megy a dolog.így-így, a mínuszos az az, hogy ha összeadod a gapeket, akkor számtani átlag alapján a kevesebb alkalommal győztes volt a gyorsabb.gondolom átlag lehet. pl verstappen átlagosan 3 tizedet adott pereznek, míg russel átlagosan 2 századdal lassabb volt hamiltonnál, mégis többször végzett előrébb a kvalikon...A Timge Gapet hogyan kell értelmezni?
empty taxi
Mikor minusz és mikor plusz? Azt mondanám kikövetkeztethető, de nehéz elképzelni, hogy Alonso 25-2-es győzelemmel 0.334-es átlag hátrányban van. De lehet az egészet félre értelmezem. 😀
dugo93
peach
empty taxi
dugo93
Szerk. előkerestem a tweetet kiderült, h Chandhok idióta agymenése, a Kanada kvalifkációs időt pl. bele se számolta, mondván esős volt, de az állásba meg beletette...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dugo93
4 233
Nem tűnik reálisnak. Vagy Alonso egyszer kapott vagy 10 secet Strolltól? 😀 kb így tudna kijönni a matek. Albon clean sheetje miatt az ugye fix, hogy melyik irányba megy a dolog.így-így, a mínuszos az az, hogy ha összeadod a gapeket, akkor számtani átlag alapján a kevesebb alkalommal győztes volt a gyorsabb.gondolom átlag lehet. pl verstappen átlagosan 3 tizedet adott pereznek, míg russel átlagosan 2 századdal lassabb volt hamiltonnál, mégis többször végzett előrébb a kvalikon...A Timge Gapet hogyan kell értelmezni?
empty taxi
Mikor minusz és mikor plusz? Azt mondanám kikövetkeztethető, de nehéz elképzelni, hogy Alonso 25-2-es győzelemmel 0.334-es átlag hátrányban van. De lehet az egészet félre értelmezem. 😀
dugo93
peach
empty taxi
több mint 1 éve
(...) de ennél jövőre mindenképpen több kell tőle és a ktm-tol is, ha valós kihivok akarnak lenni. Plusz ugye ott lesz már Acosta is, ot is érdekes lesz nézni mire megy majd.ne legyen igazam, de nem várok tőle sokkal többet, mint amire Augusto Fernández volt képes idén. aztán lehet csak altatás volt az utóbbi pár hát, Aldeguer mindenesetre sokkal jobb "package"-nek tűnt nekem.
rob3r7o
mondanám, hogy jövőre kiderül, de szerintem már holnap is jóval okosabbak leszünk. 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
így-így, a mínuszos az az, hogy ha összeadod a gapeket, akkor számtani átlag alapján a kevesebb alkalommal győztes volt a gyorsabb.gondolom átlag lehet. pl verstappen átlagosan 3 tizedet adott pereznek, míg russel átlagosan 2 századdal lassabb volt hamiltonnál, mégis többször végzett előrébb a kvalikon...A Timge Gapet hogyan kell értelmezni?
empty taxi
dugo93
peach
Madden hates me.
több mint 1 éve
gondolom átlag lehet. pl verstappen átlagosan 3 tizedet adott pereznek, míg russel átlagosan 2 századdal lassabb volt hamiltonnál, mégis többször végzett előrébb a kvalikon...A Timge Gapet hogyan kell értelmezni?
empty taxi
dugo93
szerk. baromság, alonsonál sehogy nem jön ki ez a matek 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
dugo93
4 233
A Timge Gapet hogyan kell értelmezni?
empty taxi
több mint 1 éve
Madden hates me.
több mint 1 éve
Na ha már vége a szezonnak gondoltam én is írok pár sort összegzésként Binderrol. És ugyan 5 dobogóval zárta a szezont, amivel megduplázta eddigi gp-s dobogóinak a számát nekem kicsit rossz szájízzel ért véget a szezon. Az idény első felében szerintem nem lehetett ra panasz. Mindent kihozott a motorból, szinte hiba nélkül. Aztán jött a szünet előtti ominózus hetvege, ahol 2 dobogot is bukott a fehér vonalas buzisag miatt, és onnantól a szünet után vmi félrecsúszott szerintem. Ra egyáltalán nem jellemző módon elég szépszámú hiba összegyűlt, min 4-5 dobogot és min 1-2 potenciális győzelmet dobott el, plusz néha buldozermodban többeket is sikerült kilökni. Néha kimondottan allat módon versenyzett.
Persze nem tudom mentálisan mennyit vett ki belőle, illetve mennyire kellett túlvállalnia magat, h tartsa a lépést a Ducati-kal, mert a többi ktm-et azért megint bucira verte, de ennél jövőre mindenképpen több kell tőle és a ktm-tol is, ha valós kihivok akarnak lenni. Plusz ugye ott lesz már Acosta is, ot is érdekes lesz nézni mire megy majd.
Mindenesetre most pár hónap pihenés, lehet kicsit szuszanni, aztán márciustól had szóljon a dolog.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Vagy nézhetjük úgy is, hogy egy nem túl nagy fizetést hagy ott egy bazi nagyért. 😊Közben Marini hIvatalos Repsol HondaNagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
zacknorb
Mert az alapján amit jelenleg tudunk, ez egy olyan move, hogy a legjobb motort hagyja ott a rajtrácson, a legrosszabbért.
Lesz(?) két éve, hogy ránk cáfoljon.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Zsír 😎😎😎👍🏼Pontosan ez történtRemélemÉn arra vagyok kiváncsi, hogy ki megy a helyéreKözben Marini hIvatalos Repsol HondaNagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
zacknorb
Mert az alapján amit jelenleg tudunk, ez egy olyan move, hogy a legjobb motort hagyja ott a rajtrácson, a legrosszabbért.
Cowboykarcsi90
Diggia?
zacknorb
Cowboykarcsi90
zacknorb
Komolyan, ennél szebben jobban nem érhetett volna ez a szezon. Régen voltam ennyire elégedett 😀
több mint 1 éve
Ez a vb leginkább fejben dőlt el szerintem. Martin folyamatosan, péntektől vasárnapig (néha görcsösen) elől akart lenni. Pecco pedig amikor igazán tétje volt, a fő versenyre koncentrált és ez be is jött. A sprint bevezetése nélkül valószínűleg simább is lett volna.
több mint 1 éve
Pontosan ez történtRemélemÉn arra vagyok kiváncsi, hogy ki megy a helyéreKözben Marini hIvatalos Repsol HondaNagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
zacknorb
Cowboykarcsi90
Diggia?
zacknorb
Cowboykarcsi90