Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.
Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
Coolearie
Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?

Bizony én már most elkezdenék aggódni Bagnaiaiék helyében…
Cowboykarcsi90
Újévi fogadalmam lesz, hogy rendesen visszaszokok a GP-re. 😀 Sokat segítene ezen egy jó MM.

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Coolearie
Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?

Bizony én már most elkezdenék aggódni Bagnaiaiék helyében…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
 twitter.com/MotoGP/status/1729447725115101209
több mint 1 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Számomra az új Camry is szokatlan így elsőre
zacknorb
Elég fura az eleje, főleg a "fényszóróknál".
Mikey
Gondolom már a 2024-es modellre hasonlít. Ez legalább nem bűn ronda mint a 'mustang'.
🤘 gaben 🤘
A 2025-ös modellre egészen pontosan.
Mikey
Amcsi számítás 😀
🤘 gaben 🤘
Vicces amúgy hogy már 23-ban tudják hogy fog kinézni a 25-ös modell.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
zacknorb
Mikey
Gondolom már a 2024-es modellre hasonlít. Ez legalább nem bűn ronda mint a 'mustang'.
🤘 gaben 🤘
Mikey
Amcsi számítás 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
zacknorb
Mikey
🤘 gaben 🤘

Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
zacknorb
Mikey

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Bindernek 2024 make-or-break év lesz, ez nem kérdés.

Idén még Ő volt a legjobb márkán belül - nem is kevessel - és amúgy is a Ducati és a Ducatis motorosok annyira mindenki előtt voltak, hogy valószínűleg a VB cím amúgy se lett volna meg.

Viszont erre sem lehet a végtelenségig hivatkozni, el fog egyszer fogyni a türelem felé is.

Érdekes kérdés lesz Acosta is. Mert amekkora tehetségnek tűnik, az sem zárható ki, hogy egyből versenyképes lesz. Nem feltétlen úgy értem hogy bajnoki cím meg futamgyőzelmek. De ha csak annyit rá tud tenni Bradre, hogy Ő már az első évében ott tud lenni mondjuk a top5 környékén, a dél-afrikai meg tovább folytatja ezt az egy sima egy fordítottat, az nem fog jó fényt vetni rá. Ha nem figyel, 2025re könnyen elveszítheti a topdog státuszát a KTMen belül.

Azt se felejtsük el, hogy 2025ben olyan amatőrök kerülnek az FA piacra mint például Bagnaia, Jorge Martin meg Fabio Qartararo. Csak hogy egy párat említsek. Ki tudja ha az osztrákok elégedetlenek lesznek, merre kacsintgatnak majd.

több mint 1 éve
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 885 — Kinek mit intézett a kormánya
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Nincs mit szépíteni, Pecco és Martin agyonverte a mezőnyt. Basszus az olasz 138 pontot vert a 3.ra, ez a régi rendszerben 5 teljes futam előny, de az újban is 4! Senki nem volt egész évben stabil, csak ők ketten, azon belül az olasz volt a legstabilabb. Emlékeztek hányszor hisztiztem, hogy ő mindig 1-5 mások meg egyszer így, egyszer úgy. Ami nem lett volna baj, ha az olasz nem, de ez ne az ő hibája legyen már 😊
Ami még szemet szúrt, hogy istállón belül is mekkora különbségek voltak. Pecco-Bastia, Martin-Zarco, Beze-Marini, MM-Rins, Binder-Miller, de én még idesorolom kisMaq-Digga párharcot is.

Most várós a jövő év, mert sokakban benne maradt, illetve a csapatváltások miatt talán izgalmasabb évnek nézünk elébe.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 220

empty taxi
Most csak így hasraütésszerűen: Jeddah-ban és Miamiban is Perezé volt a pole. 😀
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

empty taxi
A Timge Gapet hogyan kell értelmezni?

Mikor minusz és mikor plusz? Azt mondanám kikövetkeztethető, de nehéz elképzelni, hogy Alonso 25-2-es győzelemmel 0.334-es átlag hátrányban van. De lehet az egészet félre értelmezem. 😀
dugo93
gondolom átlag lehet. pl verstappen átlagosan 3 tizedet adott pereznek, míg russel átlagosan 2 századdal lassabb volt hamiltonnál, mégis többször végzett előrébb a kvalikon...
peach
így-így, a mínuszos az az, hogy ha összeadod a gapeket, akkor számtani átlag alapján a kevesebb alkalommal győztes volt a gyorsabb.
empty taxi
Nem tűnik reálisnak. Vagy Alonso egyszer kapott vagy 10 secet Strolltól? 😀 kb így tudna kijönni a matek. Albon clean sheetje miatt az ugye fix, hogy melyik irányba megy a dolog.
dugo93
Érdekes Spanyolországban 6 tizeddel verte Alonso Strollt, Ausztriában meg 2 századdal...

Szerk. előkerestem a tweetet kiderült, h Chandhok idióta agymenése, a Kanada kvalifkációs időt pl. bele se számolta, mondván esős volt, de az állásba meg beletette...

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

empty taxi

Mikor minusz és mikor plusz? Azt mondanám kikövetkeztethető, de nehéz elképzelni, hogy Alonso 25-2-es győzelemmel 0.334-es átlag hátrányban van. De lehet az egészet félre értelmezem. 😀
dugo93
gondolom átlag lehet. pl verstappen átlagosan 3 tizedet adott pereznek, míg russel átlagosan 2 századdal lassabb volt hamiltonnál, mégis többször végzett előrébb a kvalikon...
peach
így-így, a mínuszos az az, hogy ha összeadod a gapeket, akkor számtani átlag alapján a kevesebb alkalommal győztes volt a gyorsabb.
empty taxi
Nem tűnik reálisnak. Vagy Alonso egyszer kapott vagy 10 secet Strolltól? 😀 kb így tudna kijönni a matek. Albon clean sheetje miatt az ugye fix, hogy melyik irányba megy a dolog.

több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants USC Trojans 937 — Browns GM
(...) de ennél jövőre mindenképpen több kell tőle és a ktm-tol is, ha valós kihivok akarnak lenni. Plusz ugye ott lesz már Acosta is, ot is érdekes lesz nézni mire megy majd.
rob3r7o
ne legyen igazam, de nem várok tőle sokkal többet, mint amire Augusto Fernández volt képes idén. aztán lehet csak altatás volt az utóbbi pár hát, Aldeguer mindenesetre sokkal jobb "package"-nek tűnt nekem.

mondanám, hogy jövőre kiderül, de szerintem már holnap is jóval okosabbak leszünk. 😊

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve

empty taxi

dugo93
peach

Madden hates me.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)

empty taxi

dugo93

szerk. baromság, alonsonál sehogy nem jön ki ez a matek 😀

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve

empty taxi

több mint 1 éve

Madden hates me.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 225 — #officialBoliever
Na ha már vége a szezonnak gondoltam én is írok pár sort összegzésként Binderrol. És ugyan 5 dobogóval zárta a szezont, amivel megduplázta eddigi gp-s dobogóinak a számát nekem kicsit rossz szájízzel ért véget a szezon.

Az idény első felében szerintem nem lehetett ra panasz. Mindent kihozott a motorból, szinte hiba nélkül. Aztán jött a szünet előtti ominózus hetvege, ahol 2 dobogot is bukott a fehér vonalas buzisag miatt, és onnantól a szünet után vmi félrecsúszott szerintem. Ra egyáltalán nem jellemző módon elég szépszámú hiba összegyűlt, min 4-5 dobogot és min 1-2 potenciális győzelmet dobott el, plusz néha buldozermodban többeket is sikerült kilökni. Néha kimondottan allat módon versenyzett.

Persze nem tudom mentálisan mennyit vett ki belőle, illetve mennyire kellett túlvállalnia magat, h tartsa a lépést a Ducati-kal, mert a többi ktm-et azért megint bucira verte, de ennél jövőre mindenképpen több kell tőle és a ktm-tol is, ha valós kihivok akarnak lenni. Plusz ugye ott lesz már Acosta is, ot is érdekes lesz nézni mire megy majd.

Mindenesetre most pár hónap pihenés, lehet kicsit szuszanni, aztán márciustól had szóljon a dolog.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Közben Marini hIvatalos Repsol Honda
zacknorb
Nagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.

Mert az alapján amit jelenleg tudunk, ez egy olyan move, hogy a legjobb motort hagyja ott a rajtrácson, a legrosszabbért.

Lesz(?) két éve, hogy ránk cáfoljon.
Cowboykarcsi90
Vagy nézhetjük úgy is, hogy egy nem túl nagy fizetést hagy ott egy bazi nagyért. 😊
több mint 1 éve
zacknorb

Mert az alapján amit jelenleg tudunk, ez egy olyan move, hogy a legjobb motort hagyja ott a rajtrácson, a legrosszabbért.

Cowboykarcsi90
Én arra vagyok kiváncsi, hogy ki megy a helyére
Diggia?
zacknorb
Remélem
Cowboykarcsi90
Pontosan ez történt
zacknorb
Zsír 😎😎😎👍🏼

Komolyan, ennél szebben jobban nem érhetett volna ez a szezon. Régen voltam ennyire elégedett 😀

több mint 1 éve
Ez a vb leginkább fejben dőlt el szerintem. Martin folyamatosan, péntektől vasárnapig (néha görcsösen) elől akart lenni. Pecco pedig amikor igazán tétje volt, a fő versenyre koncentrált és ez be is jött. A sprint bevezetése nélkül valószínűleg simább is lett volna.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 885 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb

Cowboykarcsi90
Én arra vagyok kiváncsi, hogy ki megy a helyére
Diggia?
zacknorb
Remélem
Cowboykarcsi90
Pontosan ez történt