Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Double long lap azoknak akik cseréltek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Ez így nagyon érdekes lesz. 😀
11 hónapja
kabaré
11 hónapja
nah az eső vajon bekavar?Durván
NB2
Poloska vagyok.
11 hónapja
nah az eső vajon bekavar?
11 hónapja
Mi finish volt a Moto3ban
Poloska vagyok.
11 hónapja
61 éve nem volt olyan az IndyCarban, hogy egy versenyző az első ötből négyet nyerjen. Két hét múlva Indy 500. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Palou megállíthatatlan. O'Ward a bejelentett FP1-es szereplésének megünneplésére második.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 hónapja
Közben Larson pole Kansasben
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hát ez eddig jó lapos futam 😕
11 hónapja
Na lassacskán kezdenek Indianapolisban. Let's go Palou!
11 hónapja
Hat a Ferrari megint foghatatlan volt, de Schumi es az Alpine megint kihozták a maxot. Két dobogó zsinórban, nem rossz. Jó bemelegítés volt Le Mans-ra, remelem ott is meglesz a tempó es összejön egy jo eredmény.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
Kíváncsi leszek Le Mans előtt megint megint helyzetbe hozzák-e az olaszokat vagy hagyják végre a tiszta versenyt.Sajnos egyre jobban cseszik el ezt a kitűnően felélesztett WEC sorozatot.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
ha nem dobja el, nyer 😊
11 hónapja
Yamaha nagyon jó úton jár, óriásit léptek előre, még a végén Quarta beszáll a VB címért, jót tenne a GP-nek.áh, attól azért nagyon messze vannak, versenytempóban kb. az összes Ducati előtte van – de ha már tud hozni egy stabil top5-öt, az is szép teljesítmény.
Pep71
Bezzecchi is egyre jobb, de egyelőre ő és az Aprilia is gyenge. 😕
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Yamaha nagyon jó úton jár, óriásit léptek előre, még a végén Quarta beszáll a VB címért, jót tenne a GP-nek.
11 hónapja
Azt nem tudom, de tavaly Kyle Busch próbált meg indulni, aztán az valamiért nem jött össze.Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊
Remélem összejön. 😊
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
- - -
IndyCar:
Tavalyhoz hasonlóan idén is Palou pole Indianapolisban a road course-on, tavaly meg is nyerte a versenyt. Utána Rahal és Foster indul, ez azért elég nagy meglepetés.
McLaughlin "csak" a 4., Lundgaard csak a 14. helyről indul, kíváncsian várom meg tudják-e szorongatni ma a spanyolt.
11 hónapja
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊
Remélem összejön. 😊
Mikey
11 hónapja
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.Remélem összejön. 😊
11 hónapja
Ma a GP csapatok kerékpárversenyt tartottak Le Mansban:Poloska vagyok.
11 hónapja
www.youtube.com/watch?v=BUg_ZtREY5M4 részes Earnhardt sorozat (Prime Video bármi is legyen az)
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "