Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Aston honnét szedte elő ezt a tempót? 🤔
11 hónapja
Iktriad most zokog örömében😁😁😁Meg Max is!a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
NB2
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Meg Max is!a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Max azzal a rakás szarral azt hogyan?
Draft

11 hónapja
McLarenek most kibaszták a faszt az asztalra....kb Merci domanancia
Draft

11 hónapja
Masfel tizedre volt Maxtol. Ha ezt nezzuk kifejezetten jo idot ment.a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
NB2
Elkepesztoen szerencsetlen.
11 hónapja
a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
11 hónapja
a két redbull ki fog esni a q2-ben!
11 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény leszÉvek óta dögunalom az F1, nem csak ettől a futamtól kell tartani. Most a McLaren, előtte a Red Bull előtte pedig a Mercedes uralta egyedüli csapatként, más nem tudot beleszólni. Márpedig ha egy csapat ennyivel a többiek felett van, legyen az bármelyik sok izgalmat nem tud hozni. Márpedig az hogy ki lesz a második, harmadik stb nem nagyon számít.
NB2

11 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény leszHa jönne az eső akkor lenne esély egy kis kavarodásra....
NB2
Draft

11 hónapja
B@szki micsoda befutó az F-2!
11 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény lesz
11 hónapja
“Annyira” nincsenek sokan kint, vagy nekem fura?Hát így most ránézve iszonyat tömeg van, szerintem idén is nézőcsúcs lesz.
Coolearie
11 hónapja
Eddig ami fix kisebb, a helikopter forgalom, legalább is nem hallani.Remélem nem jynxelem el.
11 hónapja
“Annyira” nincsenek sokan kint, vagy nekem fura?
11 hónapja
Tudtam, hogy ez lesz, emberünk az F3-ban simán gyorsabb volt, erre jött az SC és ahelyett, hogy simán nyert volna, "csak" 2. lett. A vicc az, hogy még a boxban is mondták, hogy van ideje... F3-ban ilyet nem lehet mondani, mert az SC rengetegszer felülírja az egész versenyt.
11 hónapja
A BMW "hosszú távon" elkötelezte magát a WEC és az IMSA mellett is.Az Audi is felmerült a pletykákban. Amint teljes gőzzel beindul (jönnek a sikerek) az f1 program visszatérhetnek.
Az egyetlen változás az lesz, hogy Amerikában 14 év után szakítanak a Team RLL-el, és az ott futó autók üzemeltetését egy másik csapatra bízzák. Hogy melyikre, azt viszont csak később jelentik be, de erősek a pletykák, hogy odaát is a WRT veheti át a BMW hypercarokat.
A döntés pontos részleteibe nem látunk bele, de elképzelhető, hogy a márkánál úgy látják, hatékonyabb lesz az M Hybrid V8 fejlesztése, ha mind a két bajnokságban ugyanaz a csapat viszi a projektet.
Korábban arról lehetett hallani, hogy a BMW megszüntetné vagy visszavágná az IMSA-programot, hogy ezzel takarékoskodjon.
zacknorb
+ az Isotta is újra érdeklődik, bár sok vizet nem zavarnak majd
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
A BMW "hosszú távon" elkötelezte magát a WEC és az IMSA mellett is. Az egyetlen változás az lesz, hogy Amerikában 14 év után szakítanak a Team RLL-el, és az ott futó autók üzemeltetését egy másik csapatra bízzák. Hogy melyikre, azt viszont csak később jelentik be, de erősek a pletykák, hogy odaát is a WRT veheti át a BMW hypercarokat.
A döntés pontos részleteibe nem látunk bele, de elképzelhető, hogy a márkánál úgy látják, hatékonyabb lesz az M Hybrid V8 fejlesztése, ha mind a két bajnokságban ugyanaz a csapat viszi a projektet.
Korábban arról lehetett hallani, hogy a BMW megszüntetné vagy visszavágná az IMSA-programot, hogy ezzel takarékoskodjon.
11 hónapja
A Kaulig Racing azonnali hatállyal szerződést bontott Josh Williamsszel, a 11-es NXS autójuk vezetőjével.Hát nem ettől lesznek jobbak, de legalább úgy tesznek, mintha csinálnának valamit.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
NEWS: Penske Entertainment and FOX Corporation announce an enhanced partnership, with FOX acquiring a one-third interest in Penske Entertainment, inclusive of INDYCAR and the iconic Indianapolis Motor Speedway.The investment marks a major commitment to the future of North America’s premier open-wheel racing series.
11 hónapja
VasSzőrrel hosszabbított a Ferrari.
11 hónapja
Na, valszeg jövőre nem lesz Mexikó, de lesz Chicagoland.
11 hónapja
Austin Hill egy verseny eltiltást kapott.Természetesen Austin Dillon helyettesíti.
11 hónapja
A Ferrari csapat szerintem a Szervita téren lakik hotelben, ma összefutottam Ferrari egyenpolos csapattagokkal
11 hónapja
Update from Jessica Friesen. pic.twitter.com/r87lsjGcm1
— Stewart Friesen (@StewartFriesen) July 29, 2025
Alternate view of Stewart Friesen's scary crash tonight. Really hoping he's okay.
— Skewcar (@Skewcar) July 29, 2025
📹: Patleck44 on YouTube pic.twitter.com/CSo2HbuUOU