Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
11 hónapja
Mikey
18 753
NASCAR teszt ma, basszus, mind a Toyota, mind a Ford tényleg elég ronda elől.A Ford nekem baromira tetszik, igaz velük kicsit elfogult vagyok (Ford tulajdonosként 😀).
Mind1, versenyek legyenek jók.
zacknorb
A Toyota nem szép, de mondjuk az AdventHealth scheme sem segít rajta azzal hogy a fehér rész lemegy az elején.
11 hónapja
Mikey
18 753
A Trackhouse Racing veszi át az RNF Aprilliat.Justin Marksszal volt interjú pár hónapja, abban mondta hogy nagyon érdekli a dolog (valamelyik legendás pályán versenyen is volt Európában), és azóta rendszeresen előjött témaként, szóval engem nem lepett meg.
A külsőt még szokni kell, de nem olyan rossz. 😀
@Mikey te ezt láttad jönni?
Cowboykarcsi90
Ami kicsit aggasztó, hogy ők is mintha túl gyorsan szeretnének növekedni. Az idei szezonjuk alapból gyengébbre sikerült, és akkor jövőre lesz részidős harmadik autójuk is, és akkor most ez. Hát nem tudom, hogy siettetni kellene-e ennyire.
11 hónapja
NASCAR teszt ma, basszus, mind a Toyota, mind a Ford tényleg elég ronda elől. Mind1, versenyek legyenek jók.
11 hónapja
Ez kurva jól néz ki, és szerencsére marad (egyenlőre) a versenyzőpáros
11 hónapja
A Trackhouse Racing veszi át az RNF Aprilliat. A külsőt még szokni kell, de nem olyan rossz. 😀
@Mikey te ezt láttad jönni?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
Mikey
18 753
Előbbire 150 ezer körüli, utóbbira 30 ezer körüli a teltház, ha jól tudom.Megvan a második soldout a jövő évi Cup Seriesben, a Daytona 500 után az Iowa Corn 350 is teltházas lesz. Gyorsan megmutatják az iowaiak hogy szeretnék ha maradna hosszútávon is a verseny náluk.Ezeken a versenyeken ez hány embert jelent kábé?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Megvan a második soldout a jövő évi Cup Seriesben, a Daytona 500 után az Iowa Corn 350 is teltházas lesz. Gyorsan megmutatják az iowaiak hogy szeretnék ha maradna hosszútávon is a verseny náluk.Ezeken a versenyeken ez hány embert jelent kábé?
Mikey
11 hónapja
Mikey
18 753
Megvan a második soldout a jövő évi Cup Seriesben, a Daytona 500 után az Iowa Corn 350 is teltházas lesz. Gyorsan megmutatják az iowaiak hogy szeretnék ha maradna hosszútávon is a verseny náluk.
11 hónapja
Speckó bejelenetés lesz a Dornától, Dec.5-én.Hungaroring 2025 😛😀😀
Vajon mi.?
Coolearie
12 hónapja
Sargeant is marad, teljes a rajtrács, semmi változás nem lesz az utolsó futamhoz képest.* 1 évre, aztán jön AKA 😉
zacknorb
| Andrea Kimi Antonelli |
12 hónapja
Mikey
18 753
Ryan Blaney szeretne majd egy duplát csinálni, azaz elindulni az Indy 500-on és a Coke 600-on. Roger Penske egyelőre lenyugtatta hogy ne nagyon siessenek ezzel.
12 hónapja
Sargeant is marad, teljes a rajtrács, semmi változás nem lesz az utolsó futamhoz képest.
12 hónapja
Mikey
18 753
www.usaracing.hu/2023/11/29/argentina-tn-loves/Bírom ezt a szlogent, hogy nem csak az államokban vannak ilyen idióták. Mármint, tényleg van aki ezt így gondolja?
"Futam közben, a pályán lőttek rá a túraautó-bajnokra"
az oszt igen
nem csak az államokban vannak ilyen idióták
🤘 gaben 🤘
12 hónapja
www.usaracing.hu/2023/11/29/argentina-tn-loves/"Futam közben, a pályán lőttek rá a túraautó-bajnokra"
az oszt igen
nem csak az államokban vannak ilyen idióták
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 hónapja
Mikey
18 753
David Ragan vezeti az RFK Racing #60-as Fordját a Daytona 500-on februárban.Neve is van a projektnek, Stage 60. A Trackhouse Racing-féle Project 91 mintájára.
Welcome back, David!
12 hónapja
net4.network4.hu/press/motogp-es-network4-ujabb-negy-ev/2028-ig a Network4-en a MotoGP.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
A kamikaze mód is csak az utolsó két évben volt repertoáron, amikor a borzasztó Hondaval, igazából csak extra kockázattal lehetett előrébb jutni. Emlékeim szerint azelőtt ez nem volt jellemző rá.A kamikaze mód abszolút benne van, de a motor miatt esni valszeg jóval kevesebbet fog.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Majd jönnek a versenyek és elkezd esni-kelni, meg kamikaze-t játszani.
Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
Coolearie
🤘 gaben 🤘
Valamelyik ázsiai verseny alatt be is írtam ide, hogy Motogp szinten, féktávon ennyire labilis motort még nem láttam, mint a gyári Honda. (Komló-Mánfa oda-vissza versenyeken már igen, de azt most ne vegyük ide 😊)
Jan
Teljesen különböző stílusú versenyzők tudnak gyorsak lenni ezzel a Ducatival. Pl. Martin és Pecco kb a tűz és víz mindenki szerint. Mégis mind a ketten ugyan úgy meg tudják találni a szamításukat ezzel a géppel. Nekem valószínűtlennek tűnik, hogy ez pont Marqueznek ne sikerülne.
Én nagyon meglepődnék rajta, ha a szezon végén nem lenne legrosszabb esetben is egy top5-ös motoros.
több mint 1 éve
Már soldout a Daytona 500
több mint 1 éve
A kamikaze mód abszolút benne van, de a motor miatt esni valszeg jóval kevesebbet fog.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Majd jönnek a versenyek és elkezd esni-kelni, meg kamikaze-t játszani.
Coolearie
🤘 gaben 🤘
Valamelyik ázsiai verseny alatt be is írtam ide, hogy Motogp szinten, féktávon ennyire labilis motort még nem láttam, mint a gyári Honda. (Komló-Mánfa oda-vissza versenyeken már igen, de azt most ne vegyük ide 😊)
több mint 1 éve
Tavalyi keddi teszt eredmények:Annyit igen, hogy amire pl én is gondoltam, hogy a teljesen más technikát lehet hogy lassabban szokja meg, az nem áll fenn.
www.crash.net/motogp/results/1016592/1/2022-valencia-motogp-test-results
Én örülök, ha MM jó lesz, de tényleg most sokat le lehet szűrni egy tesztből???
NB2
több mint 1 éve
Tavalyi keddi teszt eredmények:www.crash.net/motogp/results/1016592/1/2022-valencia-motogp-test-results
Én örülök, ha MM jó lesz, de tényleg most sokat le lehet szűrni egy tesztből???
több mint 1 éve
Marquez 4. a teszt végén.
több mint 1 éve
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Majd jönnek a versenyek és elkezd esni-kelni, meg kamikaze-t játszani.
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Nekem ami lejött az elmúlt években Marcról, hogy nagyon el kezdte erőltetni a versenyzést, és gyakran túl sokat akart kihozni a Hondából, konkrétan verekedett vele, aztán sokszor a motor visszadobta. Sőt, amikor még alatta legalább normálisan ment a motor 2020-ban, már akkor is eldobta amivel az egész kéztörés indult. Ha ott behozza 2. vagy 3. helyen Qua mögött, bőven lett volna esélye a bajnoki címre. Szerintem ha tud egyet nyerni a Gresinivel az év elején, és kicsit "lenyugszik", nagyon veszélyes lehet újra.Újévi fogadalmam lesz, hogy rendesen visszaszokok a GP-re. 😀 Sokat segítene ezen egy jó MM.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?
Coolearie
Bizony én már most elkezdenék aggódni Bagnaiaiék helyében…
Cowboykarcsi90
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz