Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Denny 13 év után nyert újra back-to-back versenyt.Csávó elég jól tolta a heel crowdworkot a fújolásra, bár szerintem nyomhatta volna durvábban, ha már múlt héten felvette ezt a gimmicket megint.
Ez meg most egy ideig a kedvenc képem lesz.
Denny does it again. pic.twitter.com/tVFnVrGXSI
— NASCAR (@NASCAR) April 6, 2025
Mikey
Jöhetett volna a 2-0-s zászló, közönségnek beszólás...
Poloska vagyok.
10 hónapja
LOL Kyle Larson visszajött - 161 kör hátrányban. 😀Hamlin beépített embere, meg is köszönte neki. 😀
iktriad
Denny 13 év után nyert újra back-to-back versenyt.
Ez meg most egy ideig a kedvenc képem lesz.
Denny does it again. pic.twitter.com/tVFnVrGXSI
— NASCAR (@NASCAR) April 6, 2025
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Blaneyvel megint jól ki lett baszva.Ejj, ezt ő érdemelte volna meg tényleg, sajnáltam.
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
És a gyönyörű 21es autó össze is tört. 😕
10 hónapja
LOL Kyle Larson visszajött - 161 kör hátrányban. 😀 Josh Berry régi Jim Clarkos, F1-es Lotus-os festése nagyon bejön,
10 hónapja
I just posted this shit and 2 seconds later LMFAO
— Justin Champagne (@ChampagneRacin) April 6, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
És ez is elég fasza, ha már kipörgöttjust your average 13th place qualifier headed to the race track today https://t.co/GM4xRPLGxg
— Carson Hocevar (@CarsonHocevar) April 6, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
És ha már retro, Gragsonék szenvednek az internettel
Poloska vagyok.
10 hónapja
Meg sem lep hogy pont ezzel járt így. 😂...és Larson be is fejezte mára. Jóvanakkor.Pedig a festés az autója elején tiszta Cincinnati Bengals.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
...és Larson be is fejezte mára. Jóvanakkor.Pedig a festés az autója elején tiszta Cincinnati Bengals.
Mikey
10 hónapja
...és Larson be is fejezte mára. Jóvanakkor.
10 hónapja
Végre NCS verseny kedvenc pályámon, nyilván Larson és Gragson is jó hátulról indul. Let's go!
10 hónapja
És? Ettől még Russell-t egyelőre nem tudná segíteni egy VB harcban (de egy újoncnál ez nem is várható el), mert amúgy Russellhez képest a tempója mind egy körön, mind versenyen kevés még (akkor is ha a mai taktikája és utolsó etapja nagyon szép volt), mint ahogy pl. a rookie Piastri se tudta volna segíteni Norris-t ugyanilyen okokból (a másodéves már tudta volna, de inkább akadályozta, az idei meg pláne tudja, de ott egyelőre meg kell nézni, hogy Max valóban esélyes-e, mert ha nem akkor egymással harcolják ezt le, így a segítés fel se fog merülni, ha meg Max tudja őket tartani, akkor vagy egyik vagy másik alkalmas lesz a másik segítésére [kérdés hogy akarja-e majd]).Russelnél? Antonelli-vel 4-5 a pontversenyben.Hát a tény az tény, Maxnél már 2 VB címénél jött elő ez.Csapattárs nélkül azért nehéz lesz a két McLaren ellen.Imádom hogy teljesen mindegy ki ül a másik autóban, azt minden egyes verseny után ekézi a fórum. 😊
Jughead
Mikey
De idén pl. Russellnél is igaz lenne ugyanez, pedig az egy könnyebben vezethető autó.
Jughead
Eazzy
Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Russelnél? Antonelli-vel 4-5 a pontversenyben.Hát a tény az tény, Maxnél már 2 VB címénél jött elő ez.Csapattárs nélkül azért nehéz lesz a két McLaren ellen.Imádom hogy teljesen mindegy ki ül a másik autóban, azt minden egyes verseny után ekézi a fórum. 😊
Jughead
Mikey
De idén pl. Russellnél is igaz lenne ugyanez, pedig az egy könnyebben vezethető autó.
Jughead
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Hát a tény az tény, Maxnél már 2 VB címénél jött elő ez.Csapattárs nélkül azért nehéz lesz a két McLaren ellen.Imádom hogy teljesen mindegy ki ül a másik autóban, azt minden egyes verseny után ekézi a fórum. 😊
Jughead
Mikey
10 hónapja
Ez a pálya szűk, idejét múlt. Régen legalább a felüljárón is lehetett DRS-t használni, de mindent elmond a futamról, hogy 20 perc alatt megnéztem.
10 hónapja
Csapattárs nélkül azért nehéz lesz a két McLaren ellen.Imádom hogy teljesen mindegy ki ül a másik autóban, azt minden egyes verseny után ekézi a fórum. 😊
Jughead
10 hónapja
Csapattárs nélkül azért nehéz lesz a két McLaren ellen.
10 hónapja
Tegnapi időmérővel nyerte ezt meg Max?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Hat ez jo nagy snoozefest volt, elozesre nem a legjobb palya.
10 hónapja
Igen, mert Norris nem szeretné, hogy Piastri ott legyen a nyakán a VB pontversenyben. Ha a csapat ezt ráerőlteti, azzal neki tesz rosszat és joggal rágna be a csapatra, hogy ilyet kér tőle.Hogy van egy deal? Legalább megpróbálnak nyerni. Különben ugyanúgy 2-3.McLaren érdeke, hogy az egyik pilótája berágjon a csapatra? Nem hinném.Ez a McLaren érdekeNem tudom miért lenne olyan nehéz adni egy esélyt Piastrinak, és megmondani neki hogy a deal hogy elenged téged, de ha nem sikerül akkor vissza kell adnod a pozíciót.Ne viccelj már, Norrisnak hol érdeke az, hogy Piastri nyerjen, amikor a legfőbb ellenfele a VB címért?
Heisman nádor
ervinator
Heisman nádor
ervinator
Heisman nádor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Hogy van egy deal? Legalább megpróbálnak nyerni. Különben ugyanúgy 2-3.McLaren érdeke, hogy az egyik pilótája berágjon a csapatra? Nem hinném.Ez a McLaren érdekeNem tudom miért lenne olyan nehéz adni egy esélyt Piastrinak, és megmondani neki hogy a deal hogy elenged téged, de ha nem sikerül akkor vissza kell adnod a pozíciót.Ne viccelj már, Norrisnak hol érdeke az, hogy Piastri nyerjen, amikor a legfőbb ellenfele a VB címért?
Heisman nádor
ervinator
Heisman nádor
ervinator
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz