Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 035
Norris szerintem egy Ricciardo szintű pilóta. Ami elég magas szint, de nem VB-kaliber.
Leclerc mindig elképesztő gyors volt, neki hiányzik a konzisztencia. Russellből pedig lehet egy Hamilton szintű mentality monster, ő odateszi az autót is, folyton gondolkodik, csak a stockja alacsonyabb mert tavaly nem volt jó szezonja.
Van a három bajnok, ők a tetején akármilyen sorrendben megkérdőjelenezhetetlenek: LH, Max és Nando.
Norris nálam nem Top 5-ös, előbb építenék a másik kettő fiatalra.
Heisman nádor
Szerintem meg Norris underrated, brutalis amit hoz, annyi szol ellene hogy kvazo nyomas es tet nelkul versenyezhetett eddig. Leclerc ellenben folyamatosan nagyito alatt van egy relative versenykepes Ferrariban ami mindig pont annyira jo csak hogy legyen ertelme 100%-ot kitaposva a hataron eldobni. Akinek igy utoljara sikerult vegigvinni egy szezont hiba nelkul az Alonso volt 12-ben. Norrist nezzuk meg eredmenykenyszerben, Leclert meg olyan helyzetben hogy nincs rakenyszerulve a lehetetlenre. De perpill mindkettot nagyon picivel Russel ele tennem.

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
És akkor most ki lesz a number one pilóta a mercinél? 😊
NB2
..és ki lesz jövőre Russell csapattársa?

| Andrea Kimi Antonelli |
steelwolf
már írtam, sztem albon

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
NB2

steelwolf
jön a 🐐...

Latifi. mic drop.

10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
NB2

10 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
De miért most jelentették be?
Ennyire elmérgesethetet a viszony?

Norris szerintem egy Ricciardo szintű pilóta. Ami elég magas szint, de nem VB-kaliber.
Leclerc mindig elképesztő gyors volt, neki hiányzik a konzisztencia. Russellből pedig lehet egy Hamilton szintű mentality monster, ő odateszi az autót is, folyton gondolkodik, csak a stockja alacsonyabb mert tavaly nem volt jó szezonja.
Van a három bajnok, ők a tetején akármilyen sorrendben megkérdőjelenezhetetlenek: LH, Max és Nando.
Heisman nádor
Hasonlóan làtom.

Sokan Top 3-ba teszik Norris, hàt nem tudom 🥴
Gyorsnak gyors, de Verstappent simàn elengedi, semmi csata, ha van egy kis esèlye akkor sem,mert inkább a saját versenyél törődik.
steelwolf
Miért kinek a versenyével kellene még törődnie?
Jughead
Ha 1-2 indulnak, vagy csak szimplàn lehetősége adódik, akkor is inkább a biztonságosabb útat választja , mint sem h hibára kényszerítse Verstappent.
Kurva jó Max, de ember nem gép. Így sose fog nyerni Lando, ha meg se próbálja.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 885 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING: Ryan Hunter-Reay and Conor Daly will pilot two entries for Dreyer & Reinbold Racing and Cusick Motorsports in the 108th Running of the #Indy500.
10 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Pont elkapott hasmas amikor olvastam ezt hírt.....beszarás ....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 885 — Kinek mit intézett a kormánya
Hivatalos
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 630 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 219
Gyorsnak gyors, de Verstappent simàn elengedi, semmi csata, ha van egy kis esèlye akkor sem,mert inkább a saját versenyél törődik.
steelwolf
Miért kinek a versenyével kellene még törődnie?
10 hónapja
Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, de 100%nak lehet venni a híreket, ugyanis elvileg már a Mercedes dolgozóit is tájékoztatták, hogy megy Hamilton.
Furcsa lesz látni Hamilton-t Ferraris színekben. Mindenesetre respect neki, hogy 40 évesen bevállal egy ilyen igazolást, ha sikerre viszi a Ferrarit, az eddig is magas polcon lévő renoméja még magasabb polcra kerülne. Elég nagy sztori lenne, 8-szoros vb, Schumi rekordját megdöntve, 18 év bajnoki böjt után.

U.I. Szegény Norris most ütheti a fejét a falba, hogy túl hamar hosszabbított a Mclarennel.
Mr.Breaker
Milyen 18 év?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Gondolom Kimi 2007-es VB címére gondol.
U.I. Szegény Norris most ütheti a fejét a falba, hogy túl hamar hosszabbított a Mclarennel.
Mr.Breaker
Szerintem Norris-t amúgy se vinné oda a Mercedes, Totoék nem akarnának egy újabb Rosberg-Hamilton csatát.
Jughead
Az emberekben csak a győzelmek maradnak meg. Már Sainz is nyert kétszer, miközben 100-ból 90 ember biztos azt mondja h Norris a jobb.

Ez nem a Norris-Russel/Hamilton-Rosbergre értem, csak úgy jött 🙂
10 hónapja
Mr.Breaker
Szerintem Norris-t amúgy se vinné oda a Mercedes, Totoék nem akarnának egy újabb Rosberg-Hamilton csatát.
Jughead
albon gondolom

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 219
Mr.Breaker
10 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, de 100%nak lehet venni a híreket, ugyanis elvileg már a Mercedes dolgozóit is tájékoztatták, hogy megy Hamilton.
Furcsa lesz látni Hamilton-t Ferraris színekben. Mindenesetre respect neki, hogy 40 évesen bevállal egy ilyen igazolást, ha sikerre viszi a Ferrarit, az eddig is magas polcon lévő renoméja még magasabb polcra kerülne. Elég nagy sztori lenne, 8-szoros vb, Schumi rekordját megdöntve, 18 év bajnoki böjt után.

Mr.Breaker
Milyen 18 év?

10 hónapja
 www.youtube.com/watch?v=z6CI5ZvXTHc
10 hónapja

Mr.Breaker
...és 3 különböző autóval.

Közben jött egy kis pénz a házhoz!
 hu.motorsport.com/f1/news/meg-be-sem-jelentettek-de-mar-4-milliard-dollart-hozott-hamilton-a-ferrarinak/10571399/?fbclid=IwAR3LAmnTYeUO1aPHlOmxHkNCEEEsJuB1CRtppdQGuup3Jw6EzoyYblRho0w
10 hónapja
Mr.Breaker 1 903

10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 630 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Azért Hamilton tavaly is az egyik legkonzisztensebb szezont rakta össze, nem véletlen lett 3. a VB-n. Pedig szinte sose volt az övé a 2. legjobb autó sem.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Hát ez èrdekesen hangzik.
Ahogy Vettel öregedet és nem nyerte magát halomra lett szimpatikusabb.
Hamilton már kicsit kezd afelé tendálni.
Mondjuk Leclerc mellé Gasly lenne az álompàr! 😁
10 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Jövő bajnokának kikiálltott Lecler és Hamilton? Ki lesz háttérbe? Hamilton elviselné második számú pilótaként magát? Leclernek az mennyire tetszene hogy nem őt favorizálják? Érdekes kérdések..
garincsa
Ez teljesen mindegy, szurkolói körökben garantaltan Hamilton lesz az első szamú. Ha jó lesz akkor azért, ha szar lesz, akkor annak ellenére lesz szar hogy őt tolják.
Cruyffista
egyértelmű, épp ezért Lecler szempontjéból nézve kérdezem inkább vagy a Ferrariéból. Megéri esetlegesen a jövőt feláldozni a múltért?
garincsa
egy vb címért szerintem lassan az anyjukat is feláldoznák a digók. odaviszik az egyetlen embert akiről jelenlegi ismeretek szerint tudott, hogy konstans képes megverni verstappent. szerintem jó döntés.
peach
már csak autó kéne hozzá 😊
10 hónapja
Jövő bajnokának kikiálltott Lecler és Hamilton? Ki lesz háttérbe? Hamilton elviselné második számú pilótaként magát? Leclernek az mennyire tetszene hogy nem őt favorizálják? Érdekes kérdések..
garincsa
Ez teljesen mindegy, szurkolói körökben garantaltan Hamilton lesz az első szamú. Ha jó lesz akkor azért, ha szar lesz, akkor annak ellenére lesz szar hogy őt tolják.
Cruyffista
egyértelmű, épp ezért Lecler szempontjéból nézve kérdezem inkább vagy a Ferrariéból. Megéri esetlegesen a jövőt feláldozni a múltért?
garincsa
egy vb címért szerintem lassan az anyjukat is feláldoznák a digók. odaviszik az egyetlen embert akiről jelenlegi ismeretek szerint tudott, hogy konstans képes megverni verstappent. szerintem jó döntés.

10 hónapja
garincsa San Francisco 49ers 465
garincsa
Cruyffista
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
garincsa
10 hónapja