Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbAzt néztem én is, gondolom megmutatják azért fedélzetikből.
NB2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Végre egy jó verseny volt.
10 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.
10 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
10 hónapja
Az biztos h nagyot megy idén.Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
steelwolf
iktriad
10 hónapja
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
10 hónapja
Tavaly (vagy tavalyelőtt) nem azért kapott Alonso büntetést mert levette a gátlzról a lábát és emiatt crashelt Russel Ausztráliában?Nem emelt bele, csak rövideket váltott
Mert Leclerc most ugyanezt csinálta Norris ellen.
vpi
10 hónapja
Tavaly (vagy tavalyelőtt) nem azért kapott Alonso büntetést mert levette a gátlzról a lábát és emiatt crashelt Russel Ausztráliában?Mert Leclerc most ugyanezt csinálta Norris ellen.
10 hónapja
az összes reklámra ezt mondjákAmúgy ezt marhára nem értem.Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
iktriad
10 hónapja
NOR-LEC crash? 😊
10 hónapja
Amúgy ezt marhára nem értem.Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
10 hónapja
Ez a kísérlet is mi volt Norristól 😂
10 hónapja
Melyik Racing Bulls kapott 5 sec büntit?Akinek a "remek" eddigi szezonjába tökéletesen illik a bünti.
zacknorb
10 hónapja
Melyik Racing Bulls kapott 5 sec büntit?
Poloska vagyok.
10 hónapja
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredményt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Amúgy ezt marhára nem értem.Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
Poloska vagyok.
10 hónapja
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕Ebbol latszik, h kb. 95%-ban az auton mulik az egesz.
NB2
Csak a Medium mukodik jol hosszabb tavon, akinek ez maradt a SC utanra, az jart jol.Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
10 hónapja
Az RB szar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕Ilyen jó az Alpine ma. 😀 | (Vagy a Red Bull ilyen szar.) |
NB2
10 hónapja
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕
10 hónapja
Russell mondjuk nagy gumimágus (lásd Spa tavaly). Csak ki ne zárják a végén. 😀Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
10 hónapja
Akkor így Norris nagyot menthet.Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
10 hónapja
csak én furcsálom hogy nincs kép a takarításról? WTF
10 hónapja
Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf