Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 480
Kivancsi lettem volna, ha Russell optimalis bemelegito kört megy, hol vegez. Lehet meglett volna a P1
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Norrisnak csak használ ha nem a poleból indul 🤪

Szerkesztette: dande2
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Norris...

11 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 252 — No one likes us, cause no one like us
Nos akkor mi a helyzet @Jughead? +3 tized időmérőn

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 176 — Whoops, looks like something went wrong.
Piastri racsapott 3 tizedet Norrisra. Szerencsere mondjuk Verstappent is megverte nagy nehezen. Kivancsi leszek a versenyre, de ez az allando Red Bull rinyalas nevetseges.

11 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 479
Max ezt elbaszta, ez neki állt.
11 hónapja
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
hogy a rákban nem tudott a holland ekkora előnyt megtartani????
11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 791 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Annyira de annyira bosszantó ez a Ferraris balfaszkodás. Tavaly elindultak egy jó irányba, erre átépítik az autót állítólag 95%-ban!
Mi a fasz? Majd mi azt tudjuk, mert már 15 év nem nyertünk szart sem, de komolyan vki magyarázza már meg h mi zajlik ott Maranelloban?
Ennyire nem presztízs a Ferrarihoz menni. Nem találnak egy ,zsenit', aki összerak egy jó autót? Newey se lett volna egy életbiztosítás, de inkább vele mint ellene.
Egyszer olvastam h Elkan inkább a profitra megy mint az eredményrekre, lásd Juventus.
Elég szomorú a helyzet!
11 hónapja
Mar fp3on is latszott, h a medium jobb lehet 1 koron is, mint a lagy. Csak akkor nem marad versenyre.
11 hónapja
Ferrari betli
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 444 — Kinek mit intézett a kormánya
Na ezen mondjuk kevésbé vagyok meglepve, Colapinto tavaly is nonstop törte a Williamst nekem ugy remlik
Duff
Az első versenyeken nem, aztán kezdte el az utolsó pár futamra, nekem úgy rémlik.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Na ezen mondjuk kevésbé vagyok meglepve, Colapinto tavaly is nonstop törte a Williamst nekem ugy remlik
11 hónapja
Bearman alaposan elverte Ocont.

Mégse…

Szerkesztette: Jughead
11 hónapja
Bortoleto nagyon szerencsétlen
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 854 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Franco 😵‍💫
steelwolf
Nero?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 854 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hopp Kulipintyó

Draft

11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 791 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Franco 😵‍💫
11 hónapja
Tsunoda is jobban járt volna, ha marad az RB-nél.
11 hónapja
😭😭😭
11 hónapja
Cunoda dobott egy Cukaharát....

Draft

11 hónapja
Lawson röhög közben?
11 hónapja
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésen
Heisman nádor
Nekem úgy tűnt, nem hibáztak, csak szimplán fél körre elég. Eddig ezt a keveréket még sose használták
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 643 — Steelers fan
Aprilla amúgy minden év elején (eddig) tök jó volt, de aztán ahogy jöttek a többi motorra a fejlesztések úgy süllyedt el. Idén már most sem rúg labdába, mondhatni nem jó választás aki odament.
Valahol egyébként nyilván dühítő, hogy karrierek mennek tönkre egy rossz motorválasztáson, tök jó lenne, ha 8-10 motor majdnem egyforma lenne. Ugye az a bizonyos Mir VB-s év, nah az volt maga a tökély!
NB2
Vagy 2016 a 9 különböző futamgyőztessel. Márkára bontva is, a Honda a Yamaha a Ducati és a Suzuki is nyert futamot.

Tehát egyedül a most is ekézett Aprilia nem nyert.

Meg most már meg nem mondom fejből, hogy a KTM abban az évben vagy 2017ben debütált de nyilván se így se úgy nem nyertek ők se.
Cowboykarcsi90
Amikor egy gyártó nagyon kilóg felfelé, és nem csak 1 jól kifutott szezonban, hanem évekig, az általában nagyon rosszat tesz a versenynek.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 444 — Kinek mit intézett a kormánya
Larson ma falazott Indy edzésen, de nincs nagy sérülés a kocsin sem

Poloska vagyok.