Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Mi ez a lágyazgatás?
10 hónapja
Remélem 2000 Euróval. 😀nah SC kinek kavar be és kit segítnekem segít mert fogadtam rá
NB2
zacknorb
10 hónapja
nah SC kinek kavar be és kit segítnekem segít mert fogadtam rá
NB2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hoppá safety car!
10 hónapja
nah SC kinek kavar be és kit segít
10 hónapja
Vagy Max, ha odamegy Alonso helyére, akit sajna utolért Father Time.Akkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Most kerékcsere is....már látom a futam után a Max utálok úgy néznek majd ki mint Stan apja a Southparkból.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ahhoz nem nonstop 19re kéne kvalizniAkkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Draft

10 hónapja
Ferrarinal úgy látszik véletlenül telibetalaltak a jo strategiatazért kérdéses a következő kerékcserénél mi lesz
Duff
10 hónapja
uraim működik a Ferrari taktika?A 2. kerékcserénél. 😀
Hogy fogjak ma elrontani?
Heisman nádor
10 hónapja
Ferrarinal úgy látszik véletlenül telibetalaltak a jo strategiat
10 hónapja
uraim működik a Ferrari taktika?Hogy fogjak ma elrontani?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?
Draft

10 hónapja
Egyetértek. Piastri ott a jobbik, nem is kicsit.Max azzal a meklárennel is világbajnok lett volna. Norris a legtúlértékeltebb pilóta a mezőnyben. Korunk Massája.A szezon második felétől. Addig azért Max nem véletlenül dominált.A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
Tarsi
iktriad
Tarsi
10 hónapja
Max azzal a meklárennel is világbajnok lett volna. Norris a legtúlértékeltebb pilóta a mezőnyben. Korunk Massája.A szezon második felétől. Addig azért Max nem véletlenül dominált.A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
Tarsi
iktriad
10 hónapja
A szezon második felétől. Addig azért Max nem véletlenül dominált.A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
Tarsi
10 hónapja
Antonelli óriási pozitív csalódás. Azt hittem olyan szezonja lesz, mint Lawsonnak van eddig. Erre Top 5 pilóta idén eddig.
10 hónapja
A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
10 hónapja
És ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
10 hónapja
Landonak csak kerítenék egy top sportpszihológust, mert ezek nem kvalitásbeli hibák, hanem szét van esve a gyerek fejben.
10 hónapja
Kb 30-40 centit...Max mint jóbarat egyból kiszúrta 😊😊😊Meg is kell hogy büntessék. Ezt benézte.Norris sokat jött előre, ez fontos lehetMeg az is h vizsgálják.
NB2
steelwolf
iktriad
Draft

10 hónapja
És ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀