Bowldog Hálaadást!

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 221
Azért a két RB mögött ez mekkora bajnokság lenne…

x.com/f1/status/1721281483590271476?s=46&t=aBMSqWdqDKBefDSt2idZhw
Eazzy
Ha nem lenne Verstappen
zacknorb
Újfent leírom, hogy Hamika pályafutása egyik legnagyobb évét produkálja.
Szokol
Itt csak mázlista, csaló, felülről nyomott, szemétláda, buzi, “hogy öltözködik má’”, hisztis, n*gger majomként hivatkoznak rá.
Egyébként valóban, de ez a sport olyan, hogy keveseket érdekel egy dobogó, vagy egy jó pontszerző hely, winner takes it all. Főleg Hamiltonnál. 2 éve nincs futamgyőzelme = 2 szar szezon.
vpi
Szerintem ez egyáltalán nem igaz, nyilván Max idén is kiemelkedik a mezőnyből (ehhez persze hozzátartozik az, hogy kurvára bízik az autójában, így pedig közel hibátlan a szezonja), de utána a Hamilton-Alonso-Norris hármas is kiemelkedik a többiek közül.

A tavalyi szezonja mondjuk tényleg rossz volt.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot

Eazzy
Ha nem lenne Verstappen
zacknorb
Szokol
Itt csak mázlista, csaló, felülről nyomott, szemétláda, buzi, “hogy öltözködik má’”, hisztis, n*gger majomként hivatkoznak rá.
Egyébként valóban, de ez a sport olyan, hogy keveseket érdekel egy dobogó, vagy egy jó pontszerző hely, winner takes it all. Főleg Hamiltonnál. 2 éve nincs futamgyőzelme = 2 szar szezon.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól van, akkor volt dinnyezúzás is, (az NBC lemaradt róla). :
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 891 — Kinek mit intézett a kormánya
Egyébként most nézem csak, hogy ahhoz képest hogy a Ford a háromból két szériában a legkevesebb győzelmet szerezte (és a harmadikban sem volt egyáltalán meggyőző), és csak egy-egy versenyzőt adott a döntőkbe, megnyerte mindhárom egyéni bajnoki címet. Király. 😁
Mikey
A FORDulo név idén is jó ötlet volt a fantasymban
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Egyébként most nézem csak, hogy ahhoz képest hogy a Ford a háromból két szériában a legkevesebb győzelmet szerezte (és a harmadikban sem volt egyáltalán meggyőző), és csak egy-egy versenyzőt adott a döntőkbe, megnyerte mindhárom egyéni bajnoki címet. Király. 😁
több mint 1 éve
Remek szezon méltó lezárása volt ez a futam. 😊
Jó versenyzés volt.
xrace77
És Larson és Blaney is kiemelte hogy mennyire sportszerű versenyzés volt. Szerencsére ők ketten tényleg tudnak így is versenyezni.
Mikey
Mondjuk Blaney tegnap minden volt csak sportszerű nem. 😀
Jughead
Miért nem volt az?
Mikey
A hiszti és mindenki lehülyézése, aki nem ment el az útjából, majd Chastainnek bemutatni, mert védekezni merészelt, szerintem nem sportszerű magatartás. Az hogy ráhúzza a kormányt majd direkt neki megy hátulról nekem szintén nem sportszerű, de tudom, hogy Nascarban ez mindennapos, így ezeket még nagyjából el is tudom fogadni, max gyökérnek gondolom.
Jughead
Hmm ha emiatt gyökérnek gondolod, mert egyszer meglökte kicsit hátulról, akkor a NASCAR nem neked való sport. 😊 Chastain eléggé a határon védekezett, néha ő is kicsit túllépett rajta, de összességében nem volt semmi sportszerűtlen abban, ahogy Chastain védte az első helyét, vagy ahogy Blaney próbálta megelőzni.

Ha mindig mindenki így versenyezne, a világ legsportszerűbb versenysorozata lenne az NCS.
Mikey
Nem nézem sok ideje, csak az alapszakasz záró óta. Azóta kétszer láttam ilyet, hogy valaki ezt idegből a másiknak megy, mindkétszer Blaney volt az elkövető.

De amúgy tudom, hogy ez benne van, írtam is, hogy nem ezzel volt a fő bajom.
több mint 1 éve
Amit viszont furcsállok, hogy sosincs az, hogy egy bajnokjelölt csapattársa "véletlenül" kisodor, falba tesz egy bajnokesélyest, mert rengeteg olyan helyzet van, ahol nagyon egyszerűen és "feltűnes nélkül" megtehetné.
Őszentsége Sobri Jóska
Bárhogy is csinálná a csapattárs, teljesen egyértelmű lenne, és emiatt feltételezhetően komoly büntetés is járna érte. És sok mindent lehet mondani az itteni versenyzőkre és csapatokra, de így egyik sem akarna nyerni.
több mint 1 éve
Jó versenyzés volt.
xrace77
És Larson és Blaney is kiemelte hogy mennyire sportszerű versenyzés volt. Szerencsére ők ketten tényleg tudnak így is versenyezni.
Mikey
Jughead
Miért nem volt az?
Mikey
A hiszti és mindenki lehülyézése, aki nem ment el az útjából, majd Chastainnek bemutatni, mert védekezni merészelt, szerintem nem sportszerű magatartás. Az hogy ráhúzza a kormányt majd direkt neki megy hátulról nekem szintén nem sportszerű, de tudom, hogy Nascarban ez mindennapos, így ezeket még nagyjából el is tudom fogadni, max gyökérnek gondolom.
Jughead
Hmm ha emiatt gyökérnek gondolod, mert egyszer meglökte kicsit hátulról, akkor a NASCAR nem neked való sport. 😊 Chastain eléggé a határon védekezett, néha ő is kicsit túllépett rajta, de összességében nem volt semmi sportszerűtlen abban, ahogy Chastain védte az első helyét, vagy ahogy Blaney próbálta megelőzni.

Ha mindig mindenki így versenyezne, a világ legsportszerűbb versenysorozata lenne az NCS.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Jó versenyzés volt.
xrace77
Mikey
Jughead
Miért nem volt az?
Mikey
Jughead
Blaney a NASCAR jófiúja, most is próbálta tisztán intézni, de amikor erre nem volt lehetőség (amikor úgy érezte nem korrekt, hogy feltartják, és elveszik előle a levegőt), akkor átváltott, és megmutatta, hogy nemcsak képességei, hanem tökei is vannak. (Ráadásul a saját bajnoki címét kockáztatta csak, nem Byront kocogtatta meg, hanem Chastaint, aki ha "lebüntetőfékezi", akkor számára kb. semmi veszteség, míg Blaneynek oda a szezonja.)
Az meg nem sportszerűtlenség, ha valaki felfokozott érzelmi állapotban mond valami durvát, de tettek nem követik a kimondottakat.
Szerintem semmi sportszerűtlen nem volt a tegnapi futamon.
Amit viszont furcsállok, hogy sosincs az, hogy egy bajnokjelölt csapattársa "véletlenül" kisodor, falba tesz egy bajnokesélyest, mert rengeteg olyan helyzet van, ahol nagyon egyszerűen és "feltűnes nélkül" megtehetné.

több mint 1 éve
Jó versenyzés volt.
xrace77
Mikey
Jughead
Miért nem volt az?
Mikey
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
szerintem meg blaney annyira dominalt, hogy unalmas volt. amúgy az egész futam az volt.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Jó versenyzés volt.
xrace77
Mikey
Jughead
Miért nem volt az?
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Eazzy
Ha nem lenne Verstappen
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 891 — Kinek mit intézett a kormánya

Eazzy
Ha nem lenne Verstappen
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jó versenyzés volt.
xrace77
Mikey
Jughead
Teljesen sportszerű volt csak néha szimplán hülye
több mint 1 éve
Jó versenyzés volt.
xrace77
Mikey
több mint 1 éve
Jó versenyzés volt.
xrace77
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Jó versenyzés volt.
több mint 1 éve
Ennyire igazi feel good story bajnoki címet szerintem nem nagyon tudnék mondani, mióta követem a NASCAR-t.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ryan Blaney NASCAR bajnok. Ross Chastain meg odavághatja a dinnyét a phoenixi aszfalthoz!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Back-to-Back Penske győzelem. Bravó Blaney!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Blaney megmutatta, hogy vannak tökei és igazi bajnok mentalitású autóversenyző.
Yepp.

több mint 1 éve
Na Blaney innen megnyeri, ha sárga nélkül megússzuk.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Na melyik Hendrickses fogja nekicsapni a falnak 2 körrel a vége előtt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz