Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Zilisch vezet oválon! ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ty Dillon ül már bent Thug Life Josh Williams autójában
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nem.Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Egy erős közepes csapatnál megy, ahol a jobb napjain a Top 10-re, átlagos napjain a Top 20-ra lehetne esélye.
Az eddigi négy versenyen mind a négyszer a Top 10-ért ment, ebből háromszor is mások balesetébe keveredett. Amikor egyszer nem, akkor meg 8. lett.
11 hónapja
A Front Row annyira nem rossz szerintem, egy győzelem simán bennük lehet.Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Szimplán Gragson nem az a szint szerintem ezzel a kupaautóval, de még ő is odakeveredhet (mondjuk hogy hol az jó kérdés)
Poloska vagyok.
11 hónapja
az nemechek nagy bánatomraChastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
11 hónapja
GP-ben már látszik, hogy a japánok kezdenek magukhoz térni. Zarco és Mir elég látványosan jobbak mint tavaly.
11 hónapja
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.
11 hónapja
Viszont Aldeguert felviszik jövőre, a 22 GP+sprintnek minimum a felén esni fog (hot take)Első megvan (én vártam már az idénnyitón is)
zacknorb
Poloska vagyok.
11 hónapja
Csak a szokásos, Heim Time in Las Vegas!This burnout >>> pic.twitter.com/ZwrZLTCB14
— NASCAR CRAFTSMAN Trucks (@NASCAR_Trucks) March 15, 2025
Riggs P5, Honeycutt P12, szolid nap a kedvenceknek.
11 hónapja
ugyanezt akartam írni, hogy folytatódik 2024
11 hónapja
Na hat ujoncok helyukre kerultek, nagyon eros most a mag es ez kijott. Erosorrendben az latszik amit varni lehetett, nem sok upside van mar ezekben a konstrukciokban szoval kvazi folytatodott a tavalyi szezon. Ami nem baj mert az ritka izgalmas volt. De mindegy mert holnap es i fog szoval Max winre mehet a haz.
Szerkesztette: JéBé
11 hónapja
Még nagyon offseason formában van a topic, nincs kommentcunami.Ha holnap eső lesz, akkor Max úgyis verhetetlen lesz, kár érte korán kelni 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 hónapja
Hát ez 💩 kezdődik. P7 😏
11 hónapja
Antonelli, Lawson, Bearman q3-as kiesők, ahogy mindenki számított rá!
11 hónapja
MM93-al felesleges foglalkozni, de a második helyért még érdekes csata alakulhat ki a MotoGP-ben, remélem Bezzecchi bele tud szólni a dologba.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Igen, pár éve bevásárolta magát résztulajnak.CruyffistaEz valós?
🤘 gaben 🤘
11 hónapja
CruyffistaEz valós?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
.@F1 is BACK! 🏎
— Denver Broncos (@Broncos) March 14, 2025
Best of luck to #Broncos Owner @LewisHamilton as he returns to the grid! pic.twitter.com/QDV6K51Nj0
11 hónapja
Milyen hülye egy mánia lett, hogy a stadionok köré kell pályát építeni...Mintha nem lenne elég Amerika szerte
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Milyen hülye egy mánia lett, hogy a stadionok köré kell pályát építeni...KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
11 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/14/matolcsy-adam-szerepel-a-netflix-forma-1-es-sorozataban-egy-monacoi-szalloda-erkelyen-pezsgozottmik vannak ... 😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Egy közel 500 versenyt teljesítő pilóta megérdemli, hogy megemlítsük a visszatérését, még akkor is, ha jó eredményre semmi esélye nem lesz.Még Paul Menard ugorhatna be egy versenyre.
🚨 NEWS: @CJMearsGang is returning to @NASCAR!
— Garage 66 & MBM Motorsports (@MBMMotorsports) March 13, 2025
Casey will start his 490th premier series race in the @GoHitchGO #66 @MartinsvilleSwy on March 30 as he chases a major milestone: 500 career NASCAR Cup starts.
READ: https://t.co/EDPS9SIySX#NASCAR #CookOut400
🎨 @SMD_racing pic.twitter.com/cuhWz5A9r4
11 hónapja
Ez a formula.hu-s tipper elég jó cucc
Poloska vagyok.
11 hónapja
Csak egyik a falba, a másik meg P2-ra 😀Bearman odatetteSainz is 🙂
Heisman nádor
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz