Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Jól döntöttél.Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
iktriad
zacknorb
The No. 99 goes around and collects @ConnorZilisch! pic.twitter.com/xwH575jTPe
— NASCAR (@NASCAR) March 2, 2025
11 hónapja
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch helyett McDowell maradt a garageban nálam.
iktriad
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
11 hónapja
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).
11 hónapja
Toca és rob3rto!Nyilván bent lesz a történelemkönyvekben a vb cím, de az lesz meg az emberekben, hogy kb jó helyen volt jó helyen.
F1-ben volt, hogy egyszer Russell beült Hami helyére a mercibe, rögtön megnyerte (vagy 2. lett? ) az edzésen. Nem igazán tett jót Hami image-nek, addig is voltak olyan hangok, hogy a kocsi miatt nyert annyit, ezek után mégjobban felerősödtek ezek a hangok. És valljuk meg volt alapja.
11 hónapja
Connor Zilisch már a Top 20-ban van azután, hogy 36. is volt.
11 hónapja
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedniIgen.
jó, egy futam ment csak le, de elég vészjósló eddig a többiekre nézve
NB2
Ha az eddigi történelem top3-5 motorosából valamelyik elver téged akkor a VB címed már semmit nem ér!
Max az fog idén kiderülni, hogy Marauez tényleg két polccal a mezőny felett van-e.
11 hónapja
Korán kezdődnek a levágások miatti büntik az élbolyban is.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Cindricet ezért vajon megbüntetik majd..?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Engines are fired... let's go road course racing at COTA!!
11 hónapja
Let's go, zsa COTA őrület.És Hughie mondta be a mondatot😍
Poloska vagyok.
11 hónapja
Megvaaaaannn!! Izgulós lett a vége.CGR 1-2, király.
11 hónapja
Dixon az utolsó fél körben!Newgarden kifogyott!!
Poloska vagyok.
11 hónapja
Palou mi a fasztól ragadt be ennyire Robb mögé?! Hát Newgarden mindjárt utoléri 5 mp-ről...
11 hónapja
Lehet hogy így volt. Én arra emlékeztem, hogy a nyári szünet után kezdett Quarta panaszkodni a motorra, illetve akkor kezdte mondogatni, hogy a Duki elhúzott tőlük.Ha jól emlékszem a 22-es szezon úgy indult, hogy az előző évi világbajnok (Quarta) a szezon felénél 91(?) ponttal vezetett. A világbajnok versenyző, a legjobb motoron.Hát ez inkább úgy igaz, hogy a szezon elejétől a Ducati volt a legjobb motor, csak Bagnaia esett/kelt így Quartararo előnybe került egy gyengébb motoron.
Csak a fejlesztések a Dukinál nagyon bejöttek, a Yamahánál viszont nem, és az idény második felében volt egy olyan széria, hogy Pecco 150 pontot szerzett, mialatt Quarta kb 50-et. És a végére ledolgozta a 90+ pontos hátrányt. Így lett először vb.
Jan
Jughead
11 hónapja
Ha jól emlékszem a 22-es szezon úgy indult, hogy az előző évi világbajnok (Quarta) a szezon felénél 91(?) ponttal vezetett. A világbajnok versenyző, a legjobb motoron.Hát ez inkább úgy igaz, hogy a szezon elejétől a Ducati volt a legjobb motor, csak Bagnaia esett/kelt így Quartararo előnybe került egy gyengébb motoron.
Csak a fejlesztések a Dukinál nagyon bejöttek, a Yamahánál viszont nem, és az idény második felében volt egy olyan széria, hogy Pecco 150 pontot szerzett, mialatt Quarta kb 50-et. És a végére ledolgozta a 90+ pontos hátrányt. Így lett először vb.
Jan
11 hónapja
Pillanatnyilag úgy tűnik, de a GP szezon nagyon hosszú, és szezon közepén általában szokott jönni egy változás az erőviszonyokban, attól függően, ki-hogy talál be a nyári fejlesztésekkel.Elviekben bármi lehet, de azért a motorok és a versenyzők alapján több, mint valószínű Marquez újabb VB címe. (A legjobb motoron a legjobb versenyző.)Azért 1 verseny után ezt még ne mondjuk ki. 😊Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.Komolytalan egy szezon lesz ismét.
Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
Jan
🤘 gaben 🤘
Lehet itt még sok minden.
Jan
Persze ha a következő futamon megsérül, és ki kell hagynia a futamok felét, akkor valóban bármi lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha jól emlékszem a 22-es szezon úgy indult, hogy az előző évi világbajnok (Quarta) a szezon felénél 91(?) ponttal vezetett. A világbajnok versenyző, a legjobb motoron.
Ne felejtsük el, hogy a Duki lehetőségei csökkentek, elvesztették a legjobb szatellit csapatukat, a Yamaha pedig ugyanennyivel erősödött. Ha most még nem is látszik, de igenis fog számítani, hogy a Duki 25%-al kevesebb adatmennyiségből dolgozhat, a Yamaha pedig 100%-al többől, mint tavaly.
És Martint még nem is láttuk...
Megnyerheti MM, persze a fő esélyesek között van, de egyáltalán nem gondolom, hogy sima lesz.
11 hónapja
A harmadik kanyarban Power ki is forgatta Siegelt. 😂
11 hónapja
Na kezdődik az IndyCar szezon. Let's go Palou!
11 hónapja
Elviekben bármi lehet, de azért a motorok és a versenyzők alapján több, mint valószínű Marquez újabb VB címe. (A legjobb motoron a legjobb versenyző.)Azért 1 verseny után ezt még ne mondjuk ki. 😊Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.Komolytalan egy szezon lesz ismét.
Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
Jan
🤘 gaben 🤘
Jan
Persze ha a következő futamon megsérül, és ki kell hagynia a futamok felét, akkor valóban bármi lehet.
11 hónapja
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedniBocs, h ezt írom, de ez akkora hülyeség. Azért fognak elertektelenedni, mert a valaha volt egyik, ha nem a legjobb motorversenyző elveri csapaton belül?
NB2
És amúgy is, mit kellett vna csinálni? Nem nyerni, mert valakik szerint nem érnek ezek a címek semmit, amíg nem Markez vagy Rossi ellen szerzi őket az ember? Komolyan nem értem a logikát emögött. Azokat verte meg Pecco, akiket ott és akkor meg kellett verni, ennyi. Amúgy ha Pecco most verne Markezt fogadni mernek, h az lenne a duma, h egy kioregedo, árnyéka önmagának Markezt ver el, szóval a címei a szemedben akkor sem ernenek semmit.
„History is a set of lies agreed upon.”
11 hónapja
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedniEz a motorsport már csak olyan, hogy egy pillanat alatt változhat a kép. Lásd Rainey, lásd Doohan, lásd Marquez.
NB2
11 hónapja
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenednijó, egy futam ment csak le, de elég vészjósló eddig a többiekre nézve
11 hónapja
Marc Márquez sima győzelem, végén nyomott egy Eric Cartman-t.www.youtube.com/watch?v=9zxfi3rGs8I
Mesterséges intelligencia első GP futamán az 5. hely szép teljesítmény.
Szerkesztette: xrace77
11 hónapja
Azért 1 verseny után ezt még ne mondjuk ki. 😊Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.Komolytalan egy szezon lesz ismét.
Jan
🤘 gaben 🤘
Közben mindenhol mondogatják hogy a csődvédelem miatt a KTM verseny programja mekkora bajban van, de azért Moto3-ban KTM 1-2. 😀