Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Melyik Racing Bulls kapott 5 sec büntit?Akinek a "remek" eddigi szezonjába tökéletesen illik a bünti.
zacknorb
több mint 1 éve
Melyik Racing Bulls kapott 5 sec büntit?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredményt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Amúgy ezt marhára nem értem.Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕Ebbol latszik, h kb. 95%-ban az auton mulik az egesz.
NB2
Csak a Medium mukodik jol hosszabb tavon, akinek ez maradt a SC utanra, az jart jol.Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
több mint 1 éve
Az RB szar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕Ilyen jó az Alpine ma. 😀 | (Vagy a Red Bull ilyen szar.) |
NB2
több mint 1 éve
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕
több mint 1 éve
Russell mondjuk nagy gumimágus (lásd Spa tavaly). Csak ki ne zárják a végén. 😀Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
több mint 1 éve
Akkor így Norris nagyot menthet.Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
több mint 1 éve
csak én furcsálom hogy nincs kép a takarításról? WTF
több mint 1 éve
Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
több mint 1 éve
Mi ez a lágyazgatás?
több mint 1 éve
Remélem 2000 Euróval. 😀nah SC kinek kavar be és kit segítnekem segít mert fogadtam rá
NB2
zacknorb
több mint 1 éve
nah SC kinek kavar be és kit segítnekem segít mert fogadtam rá
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hoppá safety car!
több mint 1 éve
nah SC kinek kavar be és kit segít
több mint 1 éve
Vagy Max, ha odamegy Alonso helyére, akit sajna utolért Father Time.Akkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Most kerékcsere is....már látom a futam után a Max utálok úgy néznek majd ki mint Stan apja a Southparkból.....
Draft

több mint 1 éve
Ahhoz nem nonstop 19re kéne kvalizniAkkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Draft

több mint 1 éve
Ferrarinal úgy látszik véletlenül telibetalaltak a jo strategiatazért kérdéses a következő kerékcserénél mi lesz
Duff
több mint 1 éve
uraim működik a Ferrari taktika?A 2. kerékcserénél. 😀
Hogy fogjak ma elrontani?
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ferrarinal úgy látszik véletlenül telibetalaltak a jo strategiat