Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Pecco saját pályáján -17-et kap a hétvége alatt 😊Kb ugyanez, ettől hátrébb nem nagyon tud keveredeni.
Mi lesz ha Marc Marquez pályán leszünk?
Heisman nádor
több mint 1 éve
Pecco saját pályáján -17-et kap a hétvége alatt 😊Mi lesz ha Marc Marquez pályán leszünk?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Amíg együtt mentek, és előzgették egymást addig hibátlan volt.
több mint 1 éve
Raul Fernandeznek amúgy jó hétvégéje lett. Valszeg ő lesz ma a legjobb Trackhouse-os világszinten.
több mint 1 éve
az olasz agyonverve saját hazájában!!!
több mint 1 éve
Annyira Pecco pálya, hogy Diggia is mindjárt hátbaveri
több mint 1 éve
Komoly csata eddig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Csak a harmadik körre értem haza, de ez eddig zseni
több mint 1 éve
szokásos Mugello és moto3 😊mondjuk egyik-másik kiesést elég lazán kezelték... én tuti adtam volna büntiket
több mint 1 éve
Dale Jr. crew chiefként 1/1, vagy volt már ebben a szerepben ezelőtt is?Nem volt még, ez volt az első versenye. Nyert versenyzőként, nyert tulajdonosként, nyert crew chiefként, ő a 9. a sorozat történelmében, aki megcsinálta ezt.
zacknorb
Zilischnek megvan az első ovál győzelem, nem kellett sokat várni rá. A hétvégén nekem eddig 2-for-2, szeretem Poconót. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Dale Jr. crew chiefként 1/1, vagy volt már ebben a szerepben ezelőtt is?
több mint 1 éve
Kicsit hektikus ez a mai NXS verseny.De legalább Zilisch jó helyen van, egyelőre.
több mint 1 éve
ilyen az amikor egy spanyol nyer az olaszoknál 😊x.com/crash_motogp/status/1936447438681722942?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1936447438681722942%7Ctwgr%5E05b705f05b0180a84c94021a9cbd953cffb52b68%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crash.net%2Fmotogp%2Fnews%2F1074862%2F1%2Fducati-motogp-boss-chastises-mugello-fans-booing-marc-marquez
több mint 1 éve
Mit jelent pontosan hogy lefő a kávé? Ha MM mögött második lesz a végén, az nem nagy sztori. Egyforma motoron egy nyolcszoros vb megelőz egy háromszorost, nincs itt semmi látnivaló. Szezon végi 1-2-t biztos hogy sikernek értékelné a csapat. Mi lehetne más?Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊úgy, hogy MM az első kőrben még motort szerelt 😊
Heisman nádor
mondjuk szerintem a lényeg holnap jön, ha ott is előrébb végez MM az olasznál, akkor neki idénre kb lefőtt a kávé
NB2
Az a kérdés, hogy mi az amit a Dukinál még elfogadnak tőle "nem kudarc"-nak. Harmadik hely még belefér? Szerintem Pecconak, ahhoz hogy ez a szezon ne legyen egyértelműen bukta, már AM-t kell figyelni, nem a tesót.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
8 verseny alatt 0x tudta megverni ha Marc nem esett,mikozben 98 pont a hátrány. Nem értem miért kell ezzel a versenyig várni. 😀Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊úgy, hogy MM az első kőrben még motort szerelt 😊
Heisman nádor
mondjuk szerintem a lényeg holnap jön, ha ott is előrébb végez MM az olasznál, akkor neki idénre kb lefőtt a kávé
NB2
több mint 1 éve
Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊úgy, hogy MM az első kőrben még motort szerelt 😊
Heisman nádor
több mint 1 éve
Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊
több mint 1 éve
Akik tegnap nézték a GP edzést: mi volt az Qarta esése után? Tényleg a doki ott helyben a bukótérben visszarakta a vállát?p1race.hu/2025/06/20/fabio-quartararot-korhazba-szallitottak-igy-tettek-helyre-a-palyan-a-kificamodott-vallat-video-dr-angel-charte/
Jan
több mint 1 éve
Akik tegnap nézték a GP edzést: mi volt az Qarta esése után? Tényleg a doki ott helyben a bukótérben visszarakta a vállát?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
From the pole to the victory lane! 😊Végre összejött Layne-nek, megannyi peches verseny után.
Utolsó hat versenyéből az ötödik Top 5 helyezése, most végül szerencséje is volt.
Jól indul a hétvége.
Pole, fastest lap, win. What a day for @LayneRiggs99. 🏁 pic.twitter.com/BtR20PUbRg
— Front Row Motorsports (@Team_FRM) June 20, 2025
több mint 1 éve
Truck series eléggé random lett 😀
több mint 1 éve
🏎️🏎️🏎️@dennyhamlin rolled up to Fanatics Games in style! 😎@FanaticsFest @Fanatics pic.twitter.com/dLghrZycOr
— WWE (@WWE) June 20, 2025
Oké, hétvégére Danny Hamlin szurkoló lettem.
több mint 1 éve
Packers running back Josh Jacobs will do the two-seater ride on the pace laps Sunday here at Road America. @IndyCarOnFOX
több mint 1 éve
Végre van zúgolódás a gyártók között Le Mans után.Meglátjuk mi lesz a szezon hátralevő részében.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Az eltiltott Mardy Lindley helyett Dale Earnhardt Jr. lesz a crew chief a 88-as Chevynél a hétvégi poconói versenyen. Wow. 😊