NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
3. szakasz komolyan kezdődöttés Perez repült
több mint 1 éve
Na ki üt ki kit a rajt után?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Truex lol, utolsó pitből gyorsan hajtani
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Huh Blaney is jókor fékezi el magát, pont Reddick mellett. 🙈Newman viszont tényleg jókor forgott meg, mert így Reddick visszakapja a körét.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Viszont ma is nagyon sok előzés van a külső íven. Teljesen érthetetlen. 😂
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Másban nagyon nem bízhat az eddigiek alapján.Byron teljesen homályon van ma.Valahogy tartania kell magát és várni hogy a végén ki hogy amortizálja le magát
Mikey
zacknorb
A verseny harmadáig Hamlin simán vezetett, de Blaney nagyon jön.
Larson P18, ehh.
több mint 1 éve
Byron teljesen homályon van ma.Valahogy tartania kell magát és várni hogy a végén ki hogy amortizálja le magát
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Byron teljesen homályon van ma.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Még épp jókor jut eszembe, hogy a nyamvadt óraállítás miatt egy órával előbb van ma verseny Martinsville-ben.
több mint 1 éve
Az utolsó két kör előtt tudták, hogy 1.-2. hellyel mindkettő ott lehetne a négy között. Tipikus csapatutasításos helyzet, még ha nem is szeretem az ilyesmit. Amúgy meg is érdemelte a két, versenyzőnek csak csukott szemmel nevezhető hájpacni.www.usaracing.hu/2023/10/29/mar-leplezni-sem-probalja-a-csapat-hogy-utalja-a-sajat-versenyzojet/?fbclid=IwAR247nF2LFhPtdTRP-v1DjrIH6pu88josRK_MqjKqpj2cFLSDpMRprXr-lAMint a sértődött ovisok, de leginkább inkompetens csapatvezetők. Minden szinten amatőr ahogyan reagáltak. Eddig is sokan utálták Childresséket, na most ezzel nem szereztek maguknak sok szimpátiapontot.
Dagad a botrány
zacknorb
Creed helyében az utolsó versenyen be se ülnék az autójukba.
Mikey
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 755
www.usaracing.hu/2023/10/29/mar-leplezni-sem-probalja-a-csapat-hogy-utalja-a-sajat-versenyzojet/?fbclid=IwAR247nF2LFhPtdTRP-v1DjrIH6pu88josRK_MqjKqpj2cFLSDpMRprXr-lAMint a sértődött ovisok, de leginkább inkompetens csapatvezetők. Minden szinten amatőr ahogyan reagáltak. Eddig is sokan utálták Childresséket, na most ezzel nem szereztek maguknak sok szimpátiapontot.
Dagad a botrány
zacknorb
Creed helyében az utolsó versenyen be se ülnék az autójukba.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Én nem szoktam a magyar kommentárkodáson fenn akadni de ez a srác, aki most viszi a SSP masodik futamát az Arena4-en, jesszus ez kicsoda…Baski Dávid szokta, nem?
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Én nem szoktam a magyar kommentárkodáson fenn akadni de ez a srác, aki most viszi a SSP masodik futamát az Arena4-en, jesszus ez kicsoda…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Én úgy változtatnám meg, hogy az utolsó körben, csak az utolsó kanyarban elkövetett zöldezés érne automatikus hátra sorolást. Ha az utolsó kör bármely másik pontján történik, a stewardok mérlegelhessenek, hogy ténylegesen szerzett e előnyt a motoros a pályaelhagyással vagy sem.Egy gyenge verseny megint…Kicsit sajnáltam, h nem jött össze Bindernek a győzelem, de Martin nagyot ment.
Mi lesz itt az utolsó három héten Te jó ég.
Cowboykarcsi90
Ez az utolsó körös pályaelhagyos szabály mondjuk továbbra is egy faszsag szerintem.
rob3r7o
több mint 1 éve
Na akkor egy kis összefoglaló hogy én hogy látom a dolgot így az utolsó három verseny előtt. Tudom, hogy mindenkit nagyon érdekel 😛😀Ha most meg kéne neveznem egy motorost, bizony | még nálam is | Martin lenne az. A srác jelenleg A COMPLETE PACKAGE. Így csupa nagybetűvel. Emberek, így néz ki egy világbajnok motoros. Olyan nyers tempója van, mint nagyon keveseknek még. Tud nyerni az élről, előnyt beosztva de láthattuk már többször is - igazából először a karrierjében - idén, hogy az ilyeneket is mint a mai.
A spanyol megérkezik a pályára, pénteken előveszik a kamionból a motort. Lemossák meg megtankolják és püff, Martin a(z egyik)leggyorsabb az első percről.
Pecco meg pénteken bogarászik jobbra balra, az utolsó három hétvégén igazából az is nagy szó volt, ha direkt sikerült Q2-be jutni. Szombaton kvalifikálja magát valahol a második és hatodik helyen és a sprint futamon is valahol itt ér célba. Vasárnap mondjuk általában már a győzelemért harcol, de Martin ellen ez lehet pont kevés lesz. Ha megnézzük a mostani hétvégét is, én nem mondom, hogy a mai verseny másképp alakul, ha mondjuk nem a hatodikról, hanem a harmadikról indul. Mert itt mindenki a határon volt a végén. Mind a hárman. De mondjuk tegnap a sprinten, lehet hogy még egy ugyan ilyen szar rajttal is bejött volna a dobogón, nem pedig a hetedik helyen, miközben Martin meg nyer…
Martin van pont egy lépés előnnyel az olasz előtt, mert neki nem kell változtatnia semmin. Ha ugyan így csinál mindent Valenciáig, jó eséllyel bajnok lesz.
Bagnaia van lépés kényszerben, mert ha meg akarja védeni a címét, nem fér bele hogy a szombatokon Ő még a top5 vége fele bóklászik. Valahogy ki kell préseljen magából és a motorból még annyit, hogy - alap - az első sorba kvalifikálja Ő is magát konstans. És így lehetőleg már a sprinten is ott tudjon lenni a spanyollal. Ezen fog múlni a VB cím, hogy ezt valahogy ki tudja e csalogatni még magából és a csomagból az olasz. Én bízok amúgy benne, mert ha valaki képes rá az Bagnaia.
Én tényleg annyit kívánok, hogy ha már idáig eljutottunk, akkor most már ne egy buta hiba - valamilyen technikai faszságról nyilván nem is beszélve - döntsön a bajnokságról. Egyik oldalra se.
Menjen el tényleg Valenciáig és ott nyerjen a jobbik. Én ezzel már boldog leszek, mert ez egy olyan szezon lesz, amit húsz év múlva is emlegetek majd, hogy baszki én azt az évet végig követhettem…
több mint 1 éve
Ez nem volt gyenge verseny nap!M3 is rohadt jó volt, de ez a GP!!! Igazándiból a 3 legjobb pilóta jelenleg versenyzett, a 3 legjobb motoron. Tényleg mi lesz itt még, atya úr isten!!!
több mint 1 éve
Egy gyenge verseny megint…Kicsit sajnáltam, h nem jött össze Bindernek a győzelem, de Martin nagyot ment.
Cowboykarcsi90
Ez az utolsó körös pályaelhagyos szabály mondjuk továbbra is egy faszsag szerintem.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Egy gyenge verseny megint…hát még a 2024-es szezonban... Quartararo előtt le a kalappal, hiszti nélkül küzd óriásit a hulladék Yamahán.
Cowboykarcsi90
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Egy gyenge verseny megint…Mi lesz itt az utolsó három héten Te jó ég.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
és teljes RCR blama?Egyszer majd remélem megtudjuk mi okozta ezt hogy Creed és Hill így versenyzett a másik ellen. Valamint azt, hogy mik voltak ezek a nyilatkozatok a verseny után. Már értem hogy Creed miért hagyja ott őket. Ilyet egy csapatvezetés nem mondhat a saját versenyzőjéről. Persze Reddick távozását is elég sértődötten reagálták le.
zacknorb
És ebben az egészben az a legérdekesebb, hogy egy győzelemmel Creed ugyanúgy ott lett volna a Champ 4-ban, mint Hill, tehát miért is ne ment volna érte?
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
és teljes RCR blama?
több mint 1 éve
Allgaier!!!
több mint 1 éve
Megint NASCAR történik a versenyirányításban
több mint 1 éve
Viszont emeljük kiA vigyorgó Balfék....
Ricciardo P4!
zacknorb
Draft