Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).
több mint 1 éve
kismaq jól kibaszott a tesóval, látszik, hogy a kanyarokban nem megy út MM
több mint 1 éve
MM-nek gridmanja van? 😊
több mint 1 éve
Hohoho Yuki szerzett ma 2 pontot. 😉Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezAhhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégenSzerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezSaját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezAhhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezSaját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihez
Draft

több mint 1 éve
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbRáadásul 1.6–al. Russell meg Hamilton jó versenyt hozott. Piastri meg lesimázta. Szerintem is ő a vébé esélyese.
NB2
több mint 1 éve
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbCsak a körök végén frissültek a különbségek.
NB2
több mint 1 éve
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.Papaya rules.....
iktriad
Draft

több mint 1 éve
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbAzt néztem én is, gondolom megmutatják azért fedélzetikből.
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Végre egy jó verseny volt.
több mint 1 éve
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.
több mint 1 éve
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
több mint 1 éve
Az biztos h nagyot megy idén.Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
steelwolf
iktriad
több mint 1 éve
Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
steelwolf
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
több mint 1 éve
Tavaly (vagy tavalyelőtt) nem azért kapott Alonso büntetést mert levette a gátlzról a lábát és emiatt crashelt Russel Ausztráliában?Nem emelt bele, csak rövideket váltott
Mert Leclerc most ugyanezt csinálta Norris ellen.
vpi
több mint 1 éve
Tavaly (vagy tavalyelőtt) nem azért kapott Alonso büntetést mert levette a gátlzról a lábát és emiatt crashelt Russel Ausztráliában?Mert Leclerc most ugyanezt csinálta Norris ellen.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
az összes reklámra ezt mondjákAmúgy ezt marhára nem értem.Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
NOR-LEC crash? 😊
több mint 1 éve
Amúgy ezt marhára nem értem.Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
több mint 1 éve
Ez a kísérlet is mi volt Norristól 😂