Bowldog Hálaadást!

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Most nézem a műsort, lesz fél órás felvezetés a döntő előtt?
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 232 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊
NB2
Lehet ez sem lesz
De az F1ben az első 10 kört érdemes nézni

Mondom úgy hogy nézem mindet (USA és F1 is)
zacknorb
Én is mondom. Nézzetek MotoGPt. Az első körtől az utolsóig farpofa összehúzó.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊
NB2
Lehet ez sem lesz
De az F1ben az első 10 kört érdemes nézni

Mondom úgy hogy nézem mindet (USA és F1 is)
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
NB2
Én sem leszek népszerű, de régen mondtam: ez baromság. 😊
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
NB2
Íme az Xfinity sorozat idei utolsó 2 köre magyarul!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
A Truckban a 4., az Xfinity-ben a 3. legesélyesebb lett a bajnok.
Cupban az oddsok hétvége előtt a Larson, Blaney, Byron, Bell sorrendet hozták
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Innen rajtol a 4 bajnokesélyes vasárnap.
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Végre megvolt az Astonnál a tempó, holnap erős dupla pontszerzésben reménykedem, talántalán Öreg dobogó
zacknorb
Alonso nagyon szerencsétlen általában, szóval ez se hagyd ki, simán lehet, hogy Strollal öszzeütköznek az elején és mindenki kiesik...
NB2
Stroll amekkora faszkalap simán benne van

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Végre megvolt az Astonnál a tempó, holnap erős dupla pontszerzésben reménykedem, talántalán Öreg dobogó
zacknorb
Alonso nagyon szerencsétlen általában, szóval ez se hagyd ki, simán lehet, hogy Strollal öszzeütköznek az elején és mindenki kiesik...
több mint 1 éve
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na ez a sprint nagyon király volt, Verstappen és Norris mondjuk más ligában játszott.

Egyébként Katar óta Piastri is Perez szintű verést kap a csapattársától.
Jughead
Holnap remélem meglesz a Leclerc dobogó!
Kb a tempó azonos a Mercivel, Norris gondolom feljön a 2. helyig, Perez choker, Alonsoval vívhat a 3.helyért-reményeim szerint.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 222
Na ez a sprint nagyon király volt, Verstappen és Norris mondjuk más ligában játszott.

Egyébként Katar óta Piastri is Perez szintű verést kap a csapattársától.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amíg ennyire tiszteli Norris Verstappent, soha nem fogja legyőzni!
több mint 1 éve
Ha már NCS “érdemek”, akkor érdekességként:

Ha minden igaz akkor a PO rendszer nélkül jelenleg így állna a top 10:

1. Byron 1.163
2. Hamlin 1.148
3. Bell 1.122
4. Truex 1.076
5. Larson 1.068
6. Blaney 1.033
7. Reddick 1.013
8. Keselowski 1.009
9. Buescher 977
10. Chastain 948

És ugye Byrontól 60 pontot levontak.
Jughead
Ez nekem azért nem tetszik, mert playoff rendszer nélkül teljesen máshogy versenyezne mindenki, kiváltképp az utolsó 10 versenyen.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 222
Ha már NCS “érdemek”, akkor érdekességként:

Ha minden igaz akkor a PO rendszer nélkül jelenleg így állna a top 10:

1. Byron 1.163
2. Hamlin 1.148
3. Bell 1.122
4. Truex 1.076
5. Larson 1.068
6. Blaney 1.033
7. Reddick 1.013
8. Keselowski 1.009
9. Buescher 977
10. Chastain 948

És ugye Byrontól 60 pontot levontak.
több mint 1 éve
Biztos véletlenül utálja mindenki ezt a csigazabáló faszt…nyilván itt semmi gond ha több a hely, de szépen összefosta magát…
Eazzy
Inkább én is Ocont tartom a hunyónak....
ThundersNFL a Jobbágy
Mikiegérnél nincs unszimpatikusabb pöcs perpillanat a mezőnyben.
Vitézlő Titoknok tomz
+1
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 356
Biztos véletlenül utálja mindenki ezt a csigazabáló faszt…nyilván itt semmi gond ha több a hely, de szépen összefosta magát…
Eazzy
ThundersNFL a Jobbágy
Mikiegérnél nincs unszimpatikusabb pöcs perpillanat a mezőnyben.
több mint 1 éve
Remélem a mai NXS és a holnapi NCS verseny már sportszerű lesz és tényleg az lesz a bajnok, aki a legjobban megérdemli.
Mikey
Nehogy később ebből vita legyen: az NCS-ben ki érdemli meg szerinted a legjobban, és ki a legkevésbbé?
Mi a megérdemlési sorrend Larson, Byron, Blaney és Bell között?
Szerintem az első három simán meg is érdemli, bajnokmatéria is, de lehet, hogy Bell is, ő valahogy idén nekem nem tűnt fel, hogy dominálna, nem emlékszem tőle semmire, de a másik három simán érdemes rá.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem Byron és Larson egyformán megérdemelné. Pro és kontra lehetne sorolni az érveket egyik vagy másik mellett, de összességében köztük nem tudnék dönteni.

Blaney és Bell szintén egy szint, de nálam egyértelműen elmaradnak a két hendrickestől.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
Remélem a mai NXS és a holnapi NCS verseny már sportszerű lesz és tényleg az lesz a bajnok, aki a legjobban megérdemli.
Mikey
Nehogy később ebből vita legyen: az NCS-ben ki érdemli meg szerinted a legjobban, és ki a legkevésbbé?
Mi a megérdemlési sorrend Larson, Byron, Blaney és Bell között?
Szerintem az első három simán meg is érdemli, bajnokmatéria is, de lehet, hogy Bell is, ő valahogy idén nekem nem tűnt fel, hogy dominálna, nem emlékszem tőle semmire, de a másik három simán érdemes rá.

több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Eazzy

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Összefut a két gyirmóti

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az a meglepő hogy a legjobb versenyzők és legnagyobb nevű szakírók egy emberként kritizálják nagyon szókimondóan a tegnapi NCTS versenyt és a körülményeket. Ilyen egyöntetű negatív reakcióra nem emlékszem verseny kapcsán az elmúlt kilenc évből. Szívesen mondanám hogy hátha ez valamit elindít majd, de sajnos nem fog.

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Jövőre gyakorlatilag teljesen új formája lesz a Mustangnek a Cup Seriesben, ma mutatták be az új autót. Ráfér a Fordra, idén nagyon le voltak/vannak maradva.
Mikey
Az eleje bejövős, a hátsót szokni kell majd.

iktriad
Az eleje bármi is lehetne, a hátulja meg egyszerre unalmas és ronda.
Szokásos 12 egy tucat Mustang.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "