Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Én háromra emlékszem, de kurva régen volt, ezen nem veszünk össze.A 4. Frentzen is célba ért, csak bement a boxba, mert már úgyse tudott volna se előre menni, se hátrébb esni.Hárman. 😊És mi lesz ha elkezd zuhogni...Akkor 4-en érnek célba, mint 1996-ban Monacóban. 😀 (Olivier Panis egyetlen futamgyőzelme volt karrierje alatt. Annyira váratlan volt a sikere, hogy kölcsönzakót kellett szereznie a szokásos futam utáni gálavacsorára. 😀)
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
És az volt Panis egyetlen győzelme.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
11 hónapja
Igen, nála mentő körülmény, hogy pár héttel volt az összeégése után.Vagy ez mentette meg az életét, ugye ezt nem lehet tudni.,Bezzeg az őskorban mindenki tudott menni a zuhogó esőben'Mint Niki Lauda. (aki VB címet bukott azon, hogy nem akart esőben menni)?
steelwolf
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
A 4. Frentzen is célba ért, csak bement a boxba, mert már úgyse tudott volna se előre menni, se hátrébb esni.Hárman. 😊És mi lesz ha elkezd zuhogni...Akkor 4-en érnek célba, mint 1996-ban Monacóban. 😀 (Olivier Panis egyetlen futamgyőzelme volt karrierje alatt. Annyira váratlan volt a sikere, hogy kölcsönzakót kellett szereznie a szokásos futam utáni gálavacsorára. 😀)
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Vagy ez mentette meg az életét, ugye ezt nem lehet tudni.,Bezzeg az őskorban mindenki tudott menni a zuhogó esőben'Mint Niki Lauda. (aki VB címet bukott azon, hogy nem akart esőben menni)?
steelwolf
iktriad
11 hónapja
,Bezzeg az őskorban mindenki tudott menni a zuhogó esőben'Mint Niki Lauda. (aki VB címet bukott azon, hogy nem akart esőben menni)?
steelwolf
11 hónapja
Hárman. 😊És mi lesz ha elkezd zuhogni...Akkor 4-en érnek célba, mint 1996-ban Monacóban. 😀 (Olivier Panis egyetlen futamgyőzelme volt karrierje alatt. Annyira váratlan volt a sikere, hogy kölcsönzakót kellett szereznie a szokásos futam utáni gálavacsorára. 😀)
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
11 hónapja
,Bezzeg az őskorban mindenki tudott menni a zuhogó esőben'
11 hónapja
És mi lesz ha elkezd zuhogni...Akkor 4-en érnek célba, mint 1996-ban Monacóban. 😀 (Olivier Panis egyetlen futamgyőzelme volt karrierje alatt. Annyira váratlan volt a sikere, hogy kölcsönzakót kellett szereznie a szokásos futam utáni gálavacsorára. 😀)
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Nem az újoncok napja ez a mai.
11 hónapja
Remélem kilöki az első 2 sor egymást 🤣
11 hónapja
Igen, sajnálatos, de remélem ismeri a sakkos mondást, hogy "vagy nyerünk, vagy tanulunk belőle".Ahogy nézem, a srác vagy sír, vagy a sírás kerülgeti a bukósisak alatt. Érthetően.Csóri Hadjar.Nézd a jó oldalát. Újoncként lehozta úgy az első versenyét, hogy senki sem előzte meg.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
11 hónapja
A Red Bull már üzen az FIA-nak hogy Lindbladnak legyen szuperlicensze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Hamilton faterja nagyon jó arc. Ez nagyon szép gesztus volt tőle.Anthony Hamilton consoling Isack Hadjar 🤗😢#AusGP pic.twitter.com/pPAAU24ac3
— Motorsport.com (@Motorsport) March 16, 2025
11 hónapja
Ahogy nézem, a srác vagy sír, vagy a sírás kerülgeti a bukósisak alatt. Érthetően.Csóri Hadjar.Nézd a jó oldalát. Újoncként lehozta úgy az első versenyét, hogy senki sem előzte meg.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Csóri Hadjar.Nézd a jó oldalát. Újoncként lehozta úgy az első versenyét, hogy senki sem előzte meg.
iktriad
11 hónapja
Csóri Hadjar.
11 hónapja
Nem tűnik annyira 💩 a helyzet.Közben Hadjar a falban.
11 hónapja
Hú de jó(?) verseny(?) lesz(?) ebből...Hurra lesz kis Drama. 😊
The conditions out on track 🌧️#F1 #AusGP pic.twitter.com/9MNmZ1whXe
— Formula 1 (@F1) March 16, 2025
iktriad
11 hónapja
Az idei F1 mezőny (amíg Briatore le nem váltja Doohan-t Colapintora).11 hónapja
Hú de jó(?) verseny(?) lesz(?) ebből...The conditions out on track 🌧️#F1 #AusGP pic.twitter.com/9MNmZ1whXe
— Formula 1 (@F1) March 16, 2025
11 hónapja
Olvass utána az eddigi karrierjének, és megtudod.Zilisch vezet oválon! ☺️Nem tudom mi ebben az extra, a NASCARban általában oválon kell vezetni🤣
Mikey
(Sorry)
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ez olyan, mintha tavaly SVG vezetett volna oválon. 😀Zilisch vezet oválon! ☺️Nem tudom mi ebben az extra, a NASCARban általában oválon kell vezetni🤣
Mikey
(Sorry)
zacknorb
11 hónapja
Zilisch vezet oválon! ☺️Nem tudom mi ebben az extra, a NASCARban általában oválon kell vezetni🤣
Mikey
(Sorry)
Poloska vagyok.