Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Veekay lesz a másik Coyne autóban, így Lundqvist kiesik a teljes szezonos versenyzők közül. 2015 óta először fordul elő, hogy az előző idény év újonca nem kap ülést a következő évre. Akkor Gabby Chaves járt pórul. #indycarhuhttps://t.co/WeGDgP5GBR
— David Baski (@UlvarKreator) February 14, 2025
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csak szólok, hogy amikor legutóbb ennyivel gyorsabb olt a mezőnynel, akkor jött Jerez a királygyilkos kanyarral...Majd meglátjuk, Ha okos lesz, és megelégszik a folyamatos dobogókkal, akkor megnyerheti, Ha azt mondja nem elég a 2. 3. hely, hanem mindenáron nyerni akar, és a nagy erőlködésben eldobálja a motort, akkor egyáltalán nem biztos.Márquez tavaly mindenhol az év versenyzője lett és az idei szezon fő esélyese is, hiszen a legjobb versenyző a legjobb motoron.Ennyi az egzakt összefoglalása a történteknek. Idén ha Márquez nyer, az a papírforma, az alapvetés, minden más meglepetés vagy váratlan fordulat.
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Ez azért nem úgy működik, hogy aki leggyorsabban körbeér a pályán, automatikusan az lesz a vb 😊
Jan
több mint 1 éve
Majd meglátjuk, Ha okos lesz, és megelégszik a folyamatos dobogókkal, akkor megnyerheti, Ha azt mondja nem elég a 2. 3. hely, hanem mindenáron nyerni akar, és a nagy erőlködésben eldobálja a motort, akkor egyáltalán nem biztos.Márquez tavaly mindenhol az év versenyzője lett és az idei szezon fő esélyese is, hiszen a legjobb versenyző a legjobb motoron.Ennyi az egzakt összefoglalása a történteknek. Idén ha Márquez nyer, az a papírforma, az alapvetés, minden más meglepetés vagy váratlan fordulat.
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Ez azért nem úgy működik, hogy aki leggyorsabban körbeér a pályán, automatikusan az lesz a vb 😊
több mint 1 éve
Jöhet a második Duel, remélem Noah egyben beért jó helyen.Nem sikerült, jól elbaszta az utolsó előtti körben, pedig jó helyen volt.
Mikey
Ma este végre kezdődik az érdemi rész a Truck Series versennyel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Az első Duel megnézve. Allgaier és a JR Motorsports kvalifikált, a verseny utáni interjú tökéletesen megmutatta hogy mit is jelent ez akár Justinnak, akár Dale-nek. Még én is elérzékenyültem. 😁
Jöhet a második Duel, remélem Noah egyben beért jó helyen.
több mint 1 éve
Idén Quartanak drukkolok, remélem egy top5 összejön neki, az nagy eredmény lenne.Hat Acosta csak ide kérdése mikor kap top gépet, szóval őt nem féltem. 😀A hosszú kihagyása a sérülése miatt nagyon rosszkor jött neki, amiatt nagyon sajnálom.Hat ja, az volt a baj, h sajnos nem tudta hozni a Gresinis formáját a gyári csapatnál. Voltak fellangolasai, de sajnos kevés volt összességében.Azért őt írtam, mert ő is nagy igazolasként ment át új csapatba , akkor elvileg őt is tolni kéne hivatalból ahogy MM-et..bírom egyébként, az a baj , h időmérőn nagyon gynege volt a legtöbbször , futamokon meg mindig csak a végén volt top tempója, mondjuk akkor brutális 😀Amúgy neked meg Bestia van beakadva. Miért kell minden hozzászólásban fikázni?Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
2éve volt száraz verseny ugyanitt, akkor a győztes átlaga 1:31.453 volt.
Kiváncsi vagyok a többiek milyen átlagot mentek, de nem tűnik lassúnak a tavaly lenézett MM 😀
Pep71
Persze, hogy most nyomja meg nyomatják is 'hivatalból'; a szezon viszont hosszú
🤘 gaben 🤘
Pep71
Szarul megy eddig, bár Vinales is kb hasonló tempót megy. De senki nem is várta tőle, h 3 tesztnap után megvaltja a világot.
rob3r7o
Pep71
Amúgy kiváncsi leszek megbánja-e, h az aprilia helyett a ktm-hez ment, mert elvileg ő volt az elsőszámú jelölt Martin melle.
Mondjuk mostani állás szerint az első fordulókban max a pontszerzés lehet a cél neki, de remelem ő és a csapat is fejlődnek majd az év során. Csak kérdés, h a ktm jelenlegi helyzetében ez mennyire reális.
rob3r7o
Amúgy olyan szezonra számítok idén, mint akkor Bestia Gresinivel nagyot ment, h a regebbi Ducati sokkal közelebb lesz az ideihez, csak hát nincsenek komoly pilóták a régi gépeken, finoman szólva 😀
Jó kérdés h az Aprilia v a KTM lesz-e jobb a jövőben. Acosta miatt remélem, h a KTM nem esik szét, óriási tehetség a fickó 😀
Amiben még nagyon reménykedem , h a Yamaha tényleg nagyot ugrott előre és Quarta-val ott lesznek a Ducatik sarkában(de sajna nem valószínű).
MM és Pecco után a Ducatiban megnézném mire megy egymás ellen Acosta és Quarta 😬
Pep71
Hat a Yamaha szerintem jó lesz. Ha nem is idén, de pár éven belül felerhetnek. Plusz nekik ott van Quarta, szóval ha jó lesz a motor lesz aki kihozza belole az állatot. 😀
rob3r7o
több mint 1 éve
Hat Acosta csak ide kérdése mikor kap top gépet, szóval őt nem féltem. 😀A hosszú kihagyása a sérülése miatt nagyon rosszkor jött neki, amiatt nagyon sajnálom.Hat ja, az volt a baj, h sajnos nem tudta hozni a Gresinis formáját a gyári csapatnál. Voltak fellangolasai, de sajnos kevés volt összességében.Azért őt írtam, mert ő is nagy igazolasként ment át új csapatba , akkor elvileg őt is tolni kéne hivatalból ahogy MM-et..bírom egyébként, az a baj , h időmérőn nagyon gynege volt a legtöbbször , futamokon meg mindig csak a végén volt top tempója, mondjuk akkor brutális 😀Amúgy neked meg Bestia van beakadva. Miért kell minden hozzászólásban fikázni?Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Kiváncsi vagyok a többiek milyen átlagot mentek, de nem tűnik lassúnak a tavaly lenézett MM 😀
Pep71
🤘 gaben 🤘
Pep71
Szarul megy eddig, bár Vinales is kb hasonló tempót megy. De senki nem is várta tőle, h 3 tesztnap után megvaltja a világot.
rob3r7o
Pep71
Amúgy kiváncsi leszek megbánja-e, h az aprilia helyett a ktm-hez ment, mert elvileg ő volt az elsőszámú jelölt Martin melle.
Mondjuk mostani állás szerint az első fordulókban max a pontszerzés lehet a cél neki, de remelem ő és a csapat is fejlődnek majd az év során. Csak kérdés, h a ktm jelenlegi helyzetében ez mennyire reális.
rob3r7o
Amúgy olyan szezonra számítok idén, mint akkor Bestia Gresinivel nagyot ment, h a regebbi Ducati sokkal közelebb lesz az ideihez, csak hát nincsenek komoly pilóták a régi gépeken, finoman szólva 😀
Jó kérdés h az Aprilia v a KTM lesz-e jobb a jövőben. Acosta miatt remélem, h a KTM nem esik szét, óriási tehetség a fickó 😀
Amiben még nagyon reménykedem , h a Yamaha tényleg nagyot ugrott előre és Quarta-val ott lesznek a Ducatik sarkában(de sajna nem valószínű).
MM és Pecco után a Ducatiban megnézném mire megy egymás ellen Acosta és Quarta 😬
Pep71
Hat a Yamaha szerintem jó lesz. Ha nem is idén, de pár éven belül felerhetnek. Plusz nekik ott van Quarta, szóval ha jó lesz a motor lesz aki kihozza belole az állatot. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Márquez tavaly mindenhol az év versenyzője lett és az idei szezon fő esélyese is, hiszen a legjobb versenyző a legjobb motoron.Ennyi az egzakt összefoglalása a történteknek. Idén ha Márquez nyer, az a papírforma, az alapvetés, minden más meglepetés vagy váratlan fordulat.
Jughead
több mint 1 éve
A hosszú kihagyása a sérülése miatt nagyon rosszkor jött neki, amiatt nagyon sajnálom.Hat ja, az volt a baj, h sajnos nem tudta hozni a Gresinis formáját a gyári csapatnál. Voltak fellangolasai, de sajnos kevés volt összességében.Azért őt írtam, mert ő is nagy igazolasként ment át új csapatba , akkor elvileg őt is tolni kéne hivatalból ahogy MM-et..bírom egyébként, az a baj , h időmérőn nagyon gynege volt a legtöbbször , futamokon meg mindig csak a végén volt top tempója, mondjuk akkor brutális 😀Amúgy neked meg Bestia van beakadva. Miért kell minden hozzászólásban fikázni?Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
🤘 gaben 🤘
Pep71
rob3r7o
Pep71
rob3r7o
több mint 1 éve
Hat ja, az volt a baj, h sajnos nem tudta hozni a Gresinis formáját a gyári csapatnál. Voltak fellangolasai, de sajnos kevés volt összességében.Azért őt írtam, mert ő is nagy igazolasként ment át új csapatba , akkor elvileg őt is tolni kéne hivatalból ahogy MM-et..bírom egyébként, az a baj , h időmérőn nagyon gynege volt a legtöbbször , futamokon meg mindig csak a végén volt top tempója, mondjuk akkor brutális 😀Amúgy neked meg Bestia van beakadva. Miért kell minden hozzászólásban fikázni?Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
🤘 gaben 🤘
Pep71
rob3r7o
Pep71
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 1 éve
Azért őt írtam, mert ő is nagy igazolasként ment át új csapatba , akkor elvileg őt is tolni kéne hivatalból ahogy MM-et..bírom egyébként, az a baj , h időmérőn nagyon gynege volt a legtöbbször , futamokon meg mindig csak a végén volt top tempója, mondjuk akkor brutális 😀Amúgy neked meg Bestia van beakadva. Miért kell minden hozzászólásban fikázni?Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
🤘 gaben 🤘
Pep71
rob3r7o
több mint 1 éve
Amúgy neked meg Bestia van beakadva. Miért kell minden hozzászólásban fikázni?Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
🤘 gaben 🤘
Pep71
több mint 1 éve
Gaben maga is bármikor bevallja Neked, hogy hater, ő Marquezt egy szar versenyzőnek tartja, aki egy VB címet/győzelmet se érdemelt meg. De egy hater véleménye aligha mérvadó, ahogy egy fané sem.Nézd az meg az egyel alattad lévő kommentet pl.23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Amúgy minden kommented arról szól, hogy lenézték Marquezt, ki nézte le?
Pep71
Mindenidők talán legjobbja, hol volt lenézve?
Jughead
Tavaly írtam már, h a GP23-al egyedül ő volt képes tartani a GP24eseket, ez mutatja mennyire gyors meg mindig. Erre jöttek azok a válaszok, h ez hülyeség. Annyira sz.r volt az a GP24 , h a gyári Ducati arra állt vissza a 25ös helyett, mert még sokkal jobb az a verzió 😁
Pep71
A többi részt viszont beképzeled, senki nem mondott ilyet, pályaspecifikusan volt, hogy a GP23 jobban bírta a tempót a GP24-gyel, de nyilván jobb volt a GP24, aki ezzel ellentétesen nyilatkozott az valótlant mondott, de itt nem rémlik ilyen.
Márquez tavaly mindenhol az év versenyzője lett és az idei szezon fő esélyese is, hiszen a legjobb versenyző a legjobb motoron.
több mint 1 éve
Fuh basszus most jól rám pirítottál. Rengetegszer mondtam ilyet.Oké hogy ez az egyik kedvenc pályája, de így is eddig brutál amit MM csinál Buriramban…Pedig azt mondtad , a GP24 nem sokkal jobb mint a GP23 és nem ezen múlt, h MM nem harcolt a VB címért.
Cowboykarcsi90
Viszont ezek még mindig csak tesztek.
Pep71
Jah nem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nézd az meg az egyel alattad lévő kommentet pl.23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Amúgy minden kommented arról szól, hogy lenézték Marquezt, ki nézte le?
Pep71
Jughead
Tavaly írtam már, h a GP23-al egyedül ő volt képes tartani a GP24eseket, ez mutatja mennyire gyors meg mindig. Erre jöttek azok a válaszok, h ez hülyeség. Annyira sz.r volt az a GP24 , h a gyári Ducati arra állt vissza a 25ös helyett, mert még sokkal jobb az a verzió 😁
Szerkesztette: Pep71
több mint 1 éve
23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Amúgy minden kommented arról szól, hogy lenézték Marquezt, ki nézte le?
Pep71
több mint 1 éve
23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.2éve volt száraz verseny ugyanitt, akkor a győztes átlaga 1:31.453 volt.
több mint 1 éve
Oké hogy ez az egyik kedvenc pályája, de így is eddig brutál amit MM csinál Buriramban…Pedig azt mondtad , a GP24 nem sokkal jobb mint a GP23 és nem ezen múlt, h MM nem harcolt a VB címért.
Cowboykarcsi90
Viszont ezek még mindig csak tesztek.
több mint 1 éve
Oké hogy ez az egyik kedvenc pályája, de így is eddig brutál amit MM csinál Buriramban…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Briscoe a pole-ban, Cindric a másik első soros induló.Truex Jr. és Johnson is biztosan indulhat.
Egyébként ez a Toyota első pole-ja az 500-on.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Session 1 után megint a két Marquez az élen.Acosta és Bezzechi is futott egész jó köridőt.
Bestia viszont nagyon gyenge eddig.
több mint 1 éve
Ez így nem igaz. Lehet öt bejutó is, ha Castroneves nem kvalifikál sebességből.
Szerkesztette: Mikey