NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Kis érdekesség a NASCAR világából.

Azt mindenki tudja jól, hogy Noah Gragsont miért tiltották el, "rúgták ki" és hogy miért nem versenyzett azóta sem.

Mai hír, hogy az a Chris Hacker, akit két hónapja kapcsoltak le ittas vezetésért, és tiltott el a NASCAR is, indul a hétvégi martinsville-i Xfinity versenyen az Emerling-Gase Motorsports #35-ös Chevyjével.

Fuck logic. 😀
Mikey
Noah-t nem ittas vezetésért tiltottak el nem?
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Kis érdekesség a NASCAR világából.

Azt mindenki tudja jól, hogy Noah Gragsont miért tiltották el, "rúgták ki" és hogy miért nem versenyzett azóta sem.

Mai hír, hogy az a Chris Hacker, akit két hónapja kapcsoltak le ittas vezetésért, és tiltott el a NASCAR is, indul a hétvégi martinsville-i Xfinity versenyen az Emerling-Gase Motorsports #35-ös Chevyjével.

Fuck logic. 😀
több mint 1 éve
Christian Rasmussen viszi part time az ECR 20-ast

Part time=road és street, plusz Indy500
zacknorb
Ebben azt nem értem, hogy ha az Indy 500-on indul, akkor a többi oválon mé' nem?
több mint 1 éve
Ennél menőbbet ma... a héten már úgysem látsz.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 901 — Kinek mit intézett a kormánya
Christian Rasmussen viszi part time az ECR 20-ast

Part time=road és street, plusz Indy500
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m4sport.hu/forma-1/cikk/2023/10/23/rogton-az-f2-be-viszi-igeretes-juniorjat-a-mercedes
több mint 1 éve
Pietro Fittipaldi vezeti jövőre a Rahal Letterman Lanigan Racing #30-as autóját az IndyCar Seriesben. Ezt szerintem senki nem látta jönni, pletykát sem lehetett olvasni róla.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Valahol olvastam hogy csak random tesztelnek autókat és nem az összeset. Ez igaz? Csak mert akkor nem lepne meg ha mind a 20at ki kéne zárni a bumpy COTA miatt.
Heisman nádor
Random tesztelnek, de Norris és Verstappen is átment a teszten.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Valahol olvastam hogy csak random tesztelnek autókat és nem az összeset. Ez igaz? Csak mert akkor nem lepne meg ha mind a 20at ki kéne zárni a bumpy COTA miatt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 759 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá!

Norris 2., Sainz 3. és a 2 Williams pontot szerzett, szóval Sargentnek annyi pontja van már, mint Baumgartner Zsoltinak. 😀

iktriad
Szerencsètlen Norrisnak mèg így sincs meg a W 😛 nem mintha így szeretnè
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hoppá!

Norris 2., Sainz 3. és a 2 Williams pontot szerzett, szóval Sargentnek annyi pontja van már, mint Baumgartner Zsoltinak. 😀
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 226
Ez volt Max 10. győzelme egy Leclerc pole után. 😀

Egyébként jó verseny volt ismét, sajnos a McLaren nagyon ette a gumikat a melegben, pedig ez egy szép 3 szereplős verseny lett volna, de Norris kurvára jön fel, lassan csak összejön az az első győzelem.

A NASCAR is fantasztikus volt, Bell meg megérdemelte múlt hét után.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amennyire sajnálom, hogy Hamlin megint lehet nem jut be, annyira örülök Bell sikerének.
több mint 1 éve
Bell megnyerte, nem semmi ahhoz képest hogy még majdnem kört is kapott a verseny korábbi szakaszában. 😀

Blaney megint második, aztán Reddick, Byron és Allmendinger a top 5.

Nagyszerű verseny volt.
több mint 1 éve
Na Blaney megnyeri, vagy Bellnek visszaadja az élet a múlthetit?
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Akkor mostmár Byron húzza be.
Mondjuk a következő verseny mokasabb lenne ha Bell nyerne

Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
Az igen. Azonnal meghal Truex Jr. autója is, hát kicsit káoszos kezd lenni a verseny vége a playoff versenyzők számára.
több mint 1 éve
Larson akkor off, most már csak behúzza Blaney.
Én még ilyet nem láttam, hogy valaki így gyökkettővel belezúzzon a terelőgumikba. Ez mennyire gyakori?
Őszentsége Sobri Jóska
Évente 1-2 ilyet láttam mióta követem a sportot.
De azért ez nem gyökkettőnél történik, és annyira kiszámolják hogy éppen beessenek a sebességhatáron...
Mikey
Tisztára olyan volt, mint amikor 8 éves először vezettem, és nyílegyenesen, kb. negyvennel telibevágtam az utca túloldalán a cseresznyefát.
Mi volt Larson terve?
Megelőzi a falat?
Őszentsége Sobri Jóska
A fékúton akarta ledolgozni a hátrányát Blaneyvel szemben, igazából ennyi. Elszámolta.
Mikey
De nem kicsit, hanem nagyon.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez van, ő emiatt is annyira jó mert tét nélkül is a határokat feszegeti.

Hamlin kormányművénél közben valami eltört... na fasza, hullanak a kedvencek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 901 — Kinek mit intézett a kormánya
és Truexet is szivatja
több mint 1 éve
Blaneyvel a karma
Larsont és Hamlint is büntette
több mint 1 éve
Blaney és Hamlin annyira harcolt a vezetésért hogy Bell és Byron is otthagyta őket mint a szart. Ügyesek.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Én még ilyet nem láttam, hogy valaki így gyökkettővel belezúzzon a terelőgumikba. Ez mennyire gyakori?
Őszentsége Sobri Jóska
De azért ez nem gyökkettőnél történik, és annyira kiszámolják hogy éppen beessenek a sebességhatáron...
Mikey
Tisztára olyan volt, mint amikor 8 éves először vezettem, és nyílegyenesen, kb. negyvennel telibevágtam az utca túloldalán a cseresznyefát.
Mi volt Larson terve?
Megelőzi a falat?
Őszentsége Sobri Jóska
A fékúton akarta ledolgozni a hátrányát Blaneyvel szemben, igazából ennyi. Elszámolta.
Mikey
De nem kicsit, hanem nagyon.

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Mi volt Larson terve?
Megelőzi a falat?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Mi volt Larson terve?
Megelőzi a falat?

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska