Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Ric nagyon jó tempót mehet a teszten, mert elvileg már a magyar nagydijtol ő lesz de Vries helyen, akit azonnali hatállyal kiraktak.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Jughead
5 230
De Vries miatt nehéz megítélni ezt.Én Yukinak adnám jövőre Perez helyét. Bár az utóbbi két versenye nem lett jó, de világi szar traktor az idei AlphaTauri, szerintem sokkal többet kihoz, mint ami benne van.Albonnak elobb adnam. De ot ki kene vasarolni ha jol tudom.Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.Mondjuk én arra gondoltam, hogy jövőre ő lesz Max csapattársa
empty taxi
Bár ezt csak elősegítené, hogy versenyben lenne már az Alpha Tauriban. Vagy pont hogy megmutatja, hogy ő már nincs ezen a szinten.
zacknorb
JéBé
Duff
több mint 1 éve
Duff
3 133
Én Yukinak adnám jövőre Perez helyét. Bár az utóbbi két versenye nem lett jó, de világi szar traktor az idei AlphaTauri, szerintem sokkal többet kihoz, mint ami benne van.Albonnak elobb adnam. De ot ki kene vasarolni ha jol tudom.Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.Mondjuk én arra gondoltam, hogy jövőre ő lesz Max csapattársa
empty taxi
Bár ezt csak elősegítené, hogy versenyben lenne már az Alpha Tauriban. Vagy pont hogy megmutatja, hogy ő már nincs ezen a szinten.
zacknorb
JéBé
több mint 1 éve
Tegnap olvastam pletykát, hogy őt meg a Ferka kereste megAlbonnak elobb adnam. De ot ki kene vasarolni ha jol tudom.Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.Mondjuk én arra gondoltam, hogy jövőre ő lesz Max csapattársa
empty taxi
zacknorb
JéBé
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Albonnak elobb adnam. De ot ki kene vasarolni ha jol tudom.Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.Mondjuk én arra gondoltam, hogy jövőre ő lesz Max csapattársa
empty taxi
zacknorb
több mint 1 éve
Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.Mondjuk én arra gondoltam, hogy jövőre ő lesz Max csapattársa
empty taxi
több mint 1 éve
Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.Elvileg a mai pirelli teszt lesz döntő, hogy milyen tempóra lesz Ric képes.
empty taxi
Hat szerintem évek óta nem izgatott ennyire teszt, mint ez a mai. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Pletykák szerint De Vries helyett hamarosan Ricciardo fog ülni az Alpha Tauriban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ha Piasteinak is meg lettek volna a cuccok mint Norrisnak akkor lehet elkapja Lajost
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ferka marad keményen? 😊se fehéren, se sárgán nem jók...pirosan már meg sem próbálják...vicc ez a csapat
NB2
több mint 1 éve
szegény Piastri 😕
több mint 1 éve
Stroll ha apád nem lenne az aki te sem lennél itt
Draft
több mint 1 éve
Csak abban bízhatunk15 kör....öreganyám végigmenne lágyakon....ezt de elkúrta a Mclarenbízzunk benne, hogy wégének lesz igaza és gyors lesz keményen a meki
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Draft
több mint 1 éve
15 kör....öreganyám végigmenne lágyakon....ezt de elkúrta a Mclarenbízzunk benne, hogy wégének lesz igaza és gyors lesz keményen a meki
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
15 kör....öreganyám végigmenne lágyakon....ezt de elkúrta a Mclaren
Draft
több mint 1 éve
Ez tuti beszopja McLaren.....ha igen akkor a csapatfőnök tojásaiból csinálnék rántottát
Draft
több mint 1 éve
A csapatvezetés volt balfasz....de ki tudja Hamiltonnak a lágyak mennyire lesznek jókNorrist keményre tették?Nemááár! Hamika kap egy ajándék 2. helyet??? De sajnálnám a 2 mekit!
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Draft
több mint 1 éve
Norrist keményre tették?Nemááár! Hamika kap egy ajándék 2. helyet??? De sajnálnám a 2 mekit!
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ha igen akkor Haminak adnak egy bónusz második helyetNorrist keményre tették?En is ugy láttam. Világ faszsága
ThundersNFL a Jobbágy
vpi
Draft
több mint 1 éve
Norris is keményet kapott, Hamilton meg lágyakat érdekes
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Norrist keményre tették?En is ugy láttam. Világ faszsága
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ferka marad keményen? 😊
több mint 1 éve
Másfél éve nem volt ilyen szerencséje Lajosnak 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Norrist keményre tették?
Draft