NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
MotoGPben meg a legújabb pletyka, hogy a KTM kivásárolja az LCR-t a Hondás szerződésből és Marquez meg Acosta kap egy egy narancssárga(?) gépet.Ha nem a Honda a legjobb gép akkor már nem buli az élet?
Nem lenne gyenge, már csak azért sem mert szerintem nem volt még olyan, hogy a HRCnek nem volt fiók csapata a gyárin kívül.
Apropó HRC. Az is egyre nagyobb talány, hogy ki marad náluk. MM-et ugye már mindenkivel is hírbe hozzák, de most már állitolag Mir is a Ducati felé kacsintgat(Gresini Team). Hogy állna fel a Repsol Honda 24’ben? Ki akar most abba a karrier temetőbe menni?
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
MotoGPben meg a legújabb pletyka, hogy a KTM kivásárolja az LCR-t a Hondás szerződésből és Marquez meg Acosta kap egy egy narancssárga(?) gépet. Nem lenne gyenge, már csak azért sem mert szerintem nem volt még olyan, hogy a HRCnek nem volt fiók csapata a gyárin kívül.
Apropó HRC. Az is egyre nagyobb talány, hogy ki marad náluk. MM-et ugye már mindenkivel is hírbe hozzák, de most már állitolag Mir is a Ducati felé kacsintgat(Gresini Team). Hogy állna fel a Repsol Honda 24’ben? Ki akar most abba a karrier temetőbe menni?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Szerintem Perez esetében a legnagyobb baj, h a nyomást nem bírja. Amikor nyomás nélkül tud menni és ahogy írtad is minden összeáll, akkor jól megy. De idén ahogy jött a nyomás jött a rengeteg hiba, amire meg ez a Ric szitu is rátett egy lapáttal. Nehéz lesz ebből kimasznia, jókor jön neki a szünet.Sokkal nagyobb baj, hogy bár ez idén belefér, mert Maxnek nincs kihívója, de ha lenne, akkor lófaszt nem tudna segíteni. Annó 21-ben ezen már majdnem elment Max VB címe, de akkor még Pereznek volt kifogása, hisz az első éve volt, és végül ugye meg lett Maxnek (sőt az utolsó futamon segíteni is tudta), így maradhatott, de a tavalyi és az idei teljesítménye egyértelműen azt jelzi, hogy nem alkalmas arra, hogy stabilan segítse Maxet.De, pont sokat jelent, mert egy klasszisokkal a mezőny felett álló autóval képtelen bejutni a q3-ba.Red Bullnál konkrétan nem jelent semmit ez. versenyen meg behozzák dobogóra mindig.szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
petey
Ha szerintetek ez a teljesítmény belefer akkor oke, de a red bull szerint kétlem. Az a mazlija, hogy mögöttük brutal korbeveresek vannak így a konstuktori VB-t Verstappen egyedül is hozna, de egy kicsivel szorosabb mezőnyben nagyon sokba kerülne a csapatnak Perez teljesítménye.
roberto23
Egész karrierjében igaz volt egyébként, hogyha összeállt neki, akkor nagyon ment neki (pláne a kedvenc pályáin), de amúgy nem stabil versenyző, ami miatt nem hogy világbajnoki címre nem alkalmas, de segítőnek sem.
Jughead
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Sokkal nagyobb baj, hogy bár ez idén belefér, mert Maxnek nincs kihívója, de ha lenne, akkor lófaszt nem tudna segíteni. Annó 21-ben ezen már majdnem elment Max VB címe, de akkor még Pereznek volt kifogása, hisz az első éve volt, és végül ugye meg lett Maxnek (sőt az utolsó futamon segíteni is tudta), így maradhatott, de a tavalyi és az idei teljesítménye egyértelműen azt jelzi, hogy nem alkalmas arra, hogy stabilan segítse Maxet.De, pont sokat jelent, mert egy klasszisokkal a mezőny felett álló autóval képtelen bejutni a q3-ba.Red Bullnál konkrétan nem jelent semmit ez. versenyen meg behozzák dobogóra mindig.szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
petey
Ha szerintetek ez a teljesítmény belefer akkor oke, de a red bull szerint kétlem. Az a mazlija, hogy mögöttük brutal korbeveresek vannak így a konstuktori VB-t Verstappen egyedül is hozna, de egy kicsivel szorosabb mezőnyben nagyon sokba kerülne a csapatnak Perez teljesítménye.
roberto23
Egész karrierjében igaz volt egyébként, hogyha összeállt neki, akkor nagyon ment neki (pláne a kedvenc pályáin), de amúgy nem stabil versenyző, ami miatt nem hogy világbajnoki címre nem alkalmas, de segítőnek sem.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Mindig? Az elmúlt 5 versenyből 1-szer. 😀Red Bullnál konkrétan nem jelent semmit ez. versenyen meg behozzák dobogóra mindig.szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
petey
Gyalázat, amit csinál.
több mint 1 éve
szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLnézd meg mit csinált Bottas amikor ilyen egyeduralkodó volt a merci
petey
több mint 1 éve
De, pont sokat jelent, mert egy klasszisokkal a mezőny felett álló autóval képtelen bejutni a q3-ba.Red Bullnál konkrétan nem jelent semmit ez. versenyen meg behozzák dobogóra mindig.szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
petey
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Mindenki tudja hogy a Forma-1 jelenleg az annyi, hogy Verstappen és a többiek. A többiek között pedig első.Nem, a VB cimet pontokra adják, amiben 99-el van lemaradva a csapattársa mögött 10 futam után. Kiváló teljesítmény.A kvali helyezésekre adják a vb címet?szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
Mikey
roberto23
több mint 1 éve
Nem, a VB cimet pontokra adják, amiben 99-el van lemaradva a csapattársa mögött 10 futam után. Kiváló teljesítmény.A kvali helyezésekre adják a vb címet?szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
Mikey
több mint 1 éve
RedBull altat?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mikey
18 758
A kvali helyezésekre adják a vb címet?szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
több mint 1 éve
Red Bullnál konkrétan nem jelent semmit ez. versenyen meg behozzák dobogóra mindig.szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
roberto23
több mint 1 éve
szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOLZsinórban 5szor nem jutott q3-ba. Jah, kis hullámvölgy.
petey
több mint 1 éve
szegény Perezt most miért kell baszogatni, nem értem. Stabil VB 2. stabil, sokszor szorongatta Mekszit, most van egy kis hullámvölgy erre már "szar", LOL
több mint 1 éve
De hova fog beChekkolni ha innen ki?Checo kevesebb mint 5 perccel az FP1 kezdete után már összetörte az RB-tLassan kiChekkol a RedBulltól!
zacknorb
steelwolf
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Checo kevesebb mint 5 perccel az FP1 kezdete után már összetörte az RB-tLassan kiChekkol a RedBulltól!
zacknorb
több mint 1 éve
Checo kevesebb mint 5 perccel az FP1 kezdete után már összetörte az RB-t
több mint 1 éve
Justin Haley jövőre a Rick Ware Racingnél folytatja a Cup Seriesben. Ez azért meglepő számomra.Nálam inkább az meglepő, hogy Rick Ware nem adja el a charter helyet. Valamint az is felmerül, hogy akkor kié lesz a 31-es.
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Justin Haley jövőre a Rick Ware Racingnél folytatja a Cup Seriesben. Ez azért meglepő számomra.
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Van Gisbergen, Kostecki, Kobayashi, érdekes lesz!
több mint 1 éve
SVG visszatér a 91-esbe Indianapolisban!!!Coming back to @NASCAR at Indy with @THProject91 next month! 😀👍 pic.twitter.com/hwe9SXmwUi
— Shane van Gisbergen (@shanevg97) July 19, 2023
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Óriási visszaesés! 😀Palou szerintem el fogja hagyni az orrát 😊Nem hagyta, és végül 2. lett! 117 pont az előnye a bajnokságban.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Mikey
több mint 1 éve
Truex-é a Monday New Hampshire
több mint 1 éve
Vale behúzta első GT győzelmét a hétvégén. 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "