Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Egyébként pedig: let's go Monday Cup racing boys!!
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Palou szerintem el fogja hagyni az orrát 😊Nem hagyta, és végül 2. lett! 117 pont az előnye a bajnokságban.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Brad Pittékhez is elért Hollywood strikeja, leáll az F1 film forgatása
több mint 1 éve
Palou szerintem el fogja hagyni az orrát 😊
több mint 1 éve
Ezt valszeg Lungaard behúzza.Se tőle, se az RLL Racingtől, se ettől a tetszetős neonzöld autótól nem sajnálom ezt a remek hétvégét és a győzelmet.
több mint 1 éve
Sokan most is vakon vannak, mi lenne a különbség? 😀Nem a gumival van gond, hanem a látási viszonyokkal. Egy mérföldnyi vízfüggönyt látnál folyamatosan, a versenyzők meg semmit.Mitől lenne az? Nagyából bármilyen gumit le tudnak gyártani, csak akarni kell.????Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.Ez kezd nevetséges lenni! Hagyományok meg minden de 2023 van pancser banda.
Mikey
🤘 gaben 🤘
Szeretnéd ha élet-halál harcot nézhetnél? Túlzottan sok sportértéke nem lenne.
shawnka
A Martinville-hez hasonló körözéseknek amúgy mekkora a sportértéke?
🤘 gaben 🤘
shawnka
Én sem monszun alatti versenyt várok, hanem esőset.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Nem a gumival van gond, hanem a látási viszonyokkal. Egy mérföldnyi vízfüggönyt látnál folyamatosan, a versenyzők meg semmit.Mitől lenne az? Nagyából bármilyen gumit le tudnak gyártani, csak akarni kell.????Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.Ez kezd nevetséges lenni! Hagyományok meg minden de 2023 van pancser banda.
Mikey
🤘 gaben 🤘
shawnka
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Mitől lenne az? Nagyából bármilyen gumit le tudnak gyártani, csak akarni kell.????Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.Ez kezd nevetséges lenni! Hagyományok meg minden de 2023 van pancser banda.
Mikey
🤘 gaben 🤘
shawnka
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Egyből sárga zászló a rajt után a torontói IndyCar versenyen, jól kezdődik. 🤔Harvey, Pedersen és Blomqvist be is fejezte. Sokáig nem tartott a Pagenaud-t helyettesítő Blomqvist debütálása.
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Egyből sárga zászló a rajt után a torontói IndyCar versenyen, jól kezdődik. 🤔
több mint 1 éve
????Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.Ez kezd nevetséges lenni! Hagyományok meg minden de 2023 van pancser banda.
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.Ez kezd nevetséges lenni! Hagyományok meg minden de 2023 van pancser banda.
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Hihi. Természetesen ez a verseny is le lett rövidítve eső miatt.1 for 1. Think I’ll retire. Thanks @SRXracing & @StaffordSpeedwy pic.twitter.com/uWvVCQO1xI
— Denny Hamlin (@dennyhamlin) July 14, 2023
több mint 1 éve
Hát nem csodálom, hogy a köznyelvben nem így használjuk. 😀 Nem vagyok szabadbölcsész, így agyfaszt kaptam mire cikk végére értem.www.keszichannel.hu/index.php/hirek/minden-ami-fontos/3073-a-kivetel-erositi-a-szabalyt-tortenete-es-valodi-jelenteseSzabály: max 50-nel mehetsz.Ezt a mondást még ilyen szövegkörnyezetben se értem 😀@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀Off:
Hanni
Gyanús, hogy 8/10 ember ezt rosszul használja. Én sem tudtam. 😀
Olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt". Azt is használják mindenre, miközben arra igaz, ahol pl kint van egy 50-es tábla, de valaki hajt 130-cal és emiatt balesetezik.
dugo93
Toca
Te: mész 130-cal, emiatt kisodródsz egy kanyarban és meghalsz.
Szóval te voltál a kivétel, ami erősíti a szabályt, mert ha 50-nel mentél volna, akkor még most is élnél. 😀
dugo93
empty taxi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Ez az 5. szezonja az Astonnak/Racing Pointnak a Stroll érában és már másodjára jobbak, mint a Ferrari. Hiba lenne őket félszezonos csodaként kezelni, pláne, hogy 2026-tól kvázi gyári csapat lesznek.Nyilván elfogult vagyok, de bármikor szavaznék egy Ferrarira hosszútávon, mint egy félszezonwonder Astonra. Aztán majd az év végére meglátjuk, ráadásul ki tudja, hogy mit hoz az elkövetkező 2-3 év.Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀Mer ki a tökön nem nyerni akar itt? 😀 Vagy ha Ő megmondja akkor jobban akar?
Perez helyén meg nem mindegy, hogy kinek a karrierjét teszi tönkre az RB? Tsunodáért nem fogok krokodil könnyeket ejteni az fix.
Hanni
Btw ha az Aston tud megint nagyot lépni - totál nem biztos, és látva az évközi megrekedést nagyobb is az esélye, hogy nem, de idén jobb autó konkrétan a Ferrari-nál, szóval warum biztos hogy jövőre a Ferrari lesz a jobb?
Eazzy
@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀
Hanni
több mint 1 éve
Nyilván elfogult vagyok, de bármikor szavaznék egy Ferrarira hosszútávon, mint egy félszezonwonder Astonra. Aztán majd az év végére meglátjuk, ráadásul ki tudja, hogy mit hoz az elkövetkező 2-3 év.Nyilván egy konstansabb top közeli csapat, illetve sok jó érája volt, hosszú távon én is rájuk tennék, csak az a kérdés, hogy 5 éve van ott Leclerc, mennyi még az a hosszú táv mondjuk neki?
Hanni
Nem vágom honnan ered ez a rettenet taktikázás amin rengeteget buknak folyamat, ez a Todt, Brown éra után 15+ éve megoldatlan és nevetség tárgyává tesz egy ilyen csapatot...
De tényleg sok minden változik, jött Toyota infinite pénzből nullára, jött Merci történelmi érára....nem a márka itt a meghatározó, és ha a pénzügyi sapka bejön, akkor főleg.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Én ezért sajnálom ezeket az Alpha Tauris/Williamses/Alfa Romeos srácokat, mert szar autóban nagyon nehéz jól menni.Azért az utóbbi években Verstappen, Leclerc, Russell, Albon vagy Gasly azért megmutatta, hogy ha jó vagy akkor ezekben a kocsikban is kijön.
NB2
több mint 1 éve
Mikey
18 758
SvG-től sem vártunk SvG-t, ebben az a jó! 😊Brodie Kostecki, aki szintén az ausztrál Supercars bajnokságban versenyzik egészen jól, szintén debütálni fog a Cup Seriesben, mégpedig az Indy road course-on. A jól értesültek szerint az RCR #33-as Chevyjében.Azért senki se várjon tőle SVG-t (és Kamui Kobayasitól se)
Nagyon tetszik, hogy az "ausztrálok" ennyire érdeklődnek az NCS után. 😊
Mikey
zacknorb
több mint 1 éve
Brodie Kostecki, aki szintén az ausztrál Supercars bajnokságban versenyzik egészen jól, szintén debütálni fog a Cup Seriesben, mégpedig az Indy road course-on. A jól értesültek szerint az RCR #33-as Chevyjében.Azért senki se várjon tőle SVG-t (és Kamui Kobayasitól se)
Nagyon tetszik, hogy az "ausztrálok" ennyire érdeklődnek az NCS után. 😊
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Brodie Kostecki, aki szintén az ausztrál Supercars bajnokságban versenyzik egészen jól, szintén debütálni fog a Cup Seriesben, mégpedig az Indy road course-on. A jól értesültek szerint az RCR #33-as Chevyjében.Nagyon tetszik, hogy az "ausztrálok" ennyire érdeklődnek az NCS után. 😊
több mint 1 éve
amúgy mit láttok yukiban? az első két éve gyalázatos volt, az idei szódával elmegy. én többet vártam tőle, számomra bust erre meg redbull van vele kapcsolatban emlegetve...Egy nagy Honda logót gondolom
peach
több mint 1 éve
www.keszichannel.hu/index.php/hirek/minden-ami-fontos/3073-a-kivetel-erositi-a-szabalyt-tortenete-es-valodi-jelenteseSzabály: max 50-nel mehetsz.Ezt a mondást még ilyen szövegkörnyezetben se értem 😀@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀Off:
Hanni
Olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt". Azt is használják mindenre, miközben arra igaz, ahol pl kint van egy 50-es tábla, de valaki hajt 130-cal és emiatt balesetezik.
dugo93
Toca
Szóval te voltál a kivétel, ami erősíti a szabályt, mert ha 50-nel mentél volna, akkor még most is élnél. 😀
dugo93
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dugo93
4 234
Szabály: max 50-nel mehetsz.Ezt a mondást még ilyen szövegkörnyezetben se értem 😀@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀Off:
Hanni
dugo93
Toca