Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
wégé mit néz?😊 HAM-VER között volt 7 mp a box után most 3,2ez hol másfél mp???
több mint 1 éve
Ez szerintem Maxnek egy harmadik hely neki nézz ki annál nemigen lesz jobb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha nem hagynak elfordulni akkor lehet, főleg rajt után, Ausztriában pl. ez egy nagyon gyakori eset.Nem tudom. De a pályát elhagyva gyorsabb lett és előzött. Tulajdonképpen akkor így bármikor lehet előzni? Vagy csak az első körben? Vagy csak ha Max-szel kezdődik a keresztneved?Nem szerzett. Leterelték a pályáról, mit kellett volna tennie? Beleállni a fékbe és visszajönni 5. helyre?Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
Jughead
vpi
több mint 1 éve
Tegnap pont azt számolgattam,hogy mindent Norris nyer és Verstappen a második csak akkor tudja megelőzniMcLaren nagyon betalált most övék az NR1 autó....Viszont ha nem áll be mindenki Norris mögé akkor nem kapják el Verstappent…
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
Draft

több mint 1 éve
McLaren nagyon betalált most övék az NR1 autó....Viszont ha nem áll be mindenki Norris mögé akkor nem kapják el Verstappent…
ThundersNFL a Paraszt
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
McLaren nagyon betalált most övék az NR1 autó....
Draft

több mint 1 éve
Nem tudom. De a pályát elhagyva gyorsabb lett és előzött. Tulajdonképpen akkor így bármikor lehet előzni? Vagy csak az első körben? Vagy csak ha Max-szel kezdődik a keresztneved?Nem szerzett. Leterelték a pályáról, mit kellett volna tennie? Beleállni a fékbe és visszajönni 5. helyre?Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
Jughead
több mint 1 éve
Láthatóan ezúttal igen.És ezt mind egy fél századdal rosszabbul elkapott rajt miatt? 😀Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?Hát most nem azért, de hanyadil futam sorban ahol elbalfaszkodja magának a győzelmet? De legalábbis megint kurva nehéz helyzetbe hozza magát.
shawnka
Eazzy
shawnka
több mint 1 éve
Jó de akkor sem úgy hagyok helyet h az autóm bal oldala is lelog a pályáról …Így van, de tegyük hozzá, hogy Norris is azért korrigált, mert Piastri hátrébbról kezdve úgy gondolta, hogy ő normál ívben elkanyarodhat, ezért Norris és Max is kénytelen volt az ütközést elkerülni.Érdemes vissza nézni Norris és Piastri kormányát. Utóbbi folyamatosan egy ívben jobbra tartja a kanyarban míg Norris rángatja balraNem szerzett. Leterelték a pályáról, mit kellett volna tennie? Beleállni a fékbe és visszajönni 5. helyre?Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
Jughead
csebi
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Így van, de tegyük hozzá, hogy Norris is azért korrigált, mert Piastri hátrébbról kezdve úgy gondolta, hogy ő normál ívben elkanyarodhat, ezért Norris és Max is kénytelen volt az ütközést elkerülni.Érdemes vissza nézni Norris és Piastri kormányát. Utóbbi folyamatosan egy ívben jobbra tartja a kanyarban míg Norris rángatja balraNem szerzett. Leterelték a pályáról, mit kellett volna tennie? Beleállni a fékbe és visszajönni 5. helyre?Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
ma sem a redbull a legjobb autó
több mint 1 éve
Érdemes vissza nézni Norris és Piastri kormányát. Utóbbi folyamatosan egy ívben jobbra tartja a kanyarban míg Norris rángatja balraNem szerzett. Leterelték a pályáról, mit kellett volna tennie? Beleállni a fékbe és visszajönni 5. helyre?Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
És ezt mind egy fél századdal rosszabbul elkapott rajt miatt? 😀Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?Hát most nem azért, de hanyadil futam sorban ahol elbalfaszkodja magának a győzelmet? De legalábbis megint kurva nehéz helyzetbe hozza magát.
shawnka
Eazzy
több mint 1 éve
Nem szerzett. Leterelték a pályáról, mit kellett volna tennie? Beleállni a fékbe és visszajönni 5. helyre?Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
több mint 1 éve
Miért lett volna jobb, ha a balfasz csapattársa miatt kiesik?Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?Hát most nem azért, de hanyadil futam sorban ahol elbalfaszkodja magának a győzelmet? De legalábbis megint kurva nehéz helyzetbe hozza magát.
shawnka
Eazzy
több mint 1 éve
Semmi jogtalan előnyt nem szerzett. Vizsgálni is ökörség lett volna a helyzetet.Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
vpi
több mint 1 éve
Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?Hát most nem azért, de hanyadil futam sorban ahol elbalfaszkodja magának a győzelmet? De legalábbis megint kurva nehéz helyzetbe hozza magát.
shawnka
több mint 1 éve
Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
több mint 1 éve
gyors a redbull az egyenesben, de egyszerűen a célegyenesig sokat szed össze
több mint 1 éve
Nem feltétlen komálom Verstappent, de nagyon remélem h levadássza Norrist minél előbb.
több mint 1 éve
Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?
több mint 1 éve
Bazmeg Norris mekkora egy balfasz megint…nem tud rajtolni ez a szerencsétlen…
több mint 1 éve
Norris "ügyes" volt