NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért Marquez 23as motorral harmadik a VB-ben mutatja hogy megvan benne a kraft. Egyre kevesebbszer is dobja el az utóbbi időben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Én azt érzem, h itt fordul meg a vb összetett, mert a két szatellit nem fogja tudni tartani a gyári Ducati tempót.Marquez erőből nem tud vele menni, Martin meg vagy a határon megy, v elfogy a végére a gumija v eleve hátrányba kerül a rajtoknál.
több mint 1 éve
MM csoda h tudja tartani a tobbi GP24-est, embertelen amit tud.
több mint 1 éve
a motor nyert a versenyző ellen
több mint 1 éve
El nem tudom hinni, h a Gresini és a Pramac megkapja a gyári Ducati rajtprogramot és mindig ennyivel rosszabbul indulnak.Nyilván nem minden ugyanaz, ezért akarják a gyári motort annyira a spanyolok, és ezért kellemetlen, hogy Bagnaia nem simázza le se ezt, se a tavalyi szezont.
Willie Parker
több mint 1 éve
aztakurva de unalmas futam eddig
több mint 1 éve
Biztos rosszkor nézek Moto GP-t, de ez eddig sima vonatozás.
több mint 1 éve
Pecco-t önerőből nem nagyon verik meg mostanság, kicsit unalmas lesz a vb, ha így folytatódik.
több mint 1 éve
Pramac nagyon eszi a frontgumit, az előbb látszott egy keresztirányú kopás rajta
több mint 1 éve
El nem tudom hinni, h a Gresini és a Pramac megkapja a gyári Ducati rajtprogramot és mindig ennyivel rosszabbul indulnak.
több mint 1 éve
lehet én voltam nem egyértelmű 😊 SVG-től én ezt elvártam, bár nyilván ez hülyén hangzik 😊úgy értettem, hogy ő tényleg nem csak oválokon bubuckodik, tényleg versenypályákon ment, szóval durva de én ezt tőle elvárom, hogy top 3-ban legyen egy versenypályánPersze, ez így alap. De nem volt semmi extra iktriad bejegyzésében, ami túlzottan piedesztálra emelte volna SVG-t, szóval nem igazán értettem a hsz-edet.
NB2
Mikey
több mint 1 éve
úgy értettem, hogy ő tényleg nem csak oválokon bubuckodik, tényleg versenypályákon ment, szóval durva de én ezt tőle elvárom, hogy top 3-ban legyen egy versenypályánPersze, ez így alap. De nem volt semmi extra iktriad bejegyzésében, ami túlzottan piedesztálra emelte volna SVG-t, szóval nem igazán értettem a hsz-edet.
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
úgy értettem, hogy ő tényleg nem csak oválokon bubuckodik, tényleg versenypályákon ment, szóval durva de én ezt tőle elvárom, hogy top 3-ban legyen egy versenypályán
több mint 1 éve
Mindig nagy dolog amikor egy újonc versenyt nyer.Shane van Gisbergen nyerte Portlandet és így ott van az Xfinity PO-ban!autóversenyző nyerte az autóversenyt? 😊
iktriad
NB2
több mint 1 éve
Shane van Gisbergen nyerte Portlandet és így ott van az Xfinity PO-ban!autóversenyző nyerte az autóversenyt? 😊
iktriad
több mint 1 éve
Remélem ebből is hagyomány lesz és sokat láthatjuk puntolni SVG-t.Legenda 😀
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Így van, messze a ducati a legjobb, csak gondolom próbálja nyomás alá helyezni a Ducatit. Azért ők sem szívesen engednék el MM-et látva a teljesítményét egy évvel régebbi technikán pár verseny után..De ha a gyári nem jön össze, a Pramac még mindig a legjobb lepattanó nem? Több értelme lenne neki odamenni, mint mondjuk a gyári Apriliara így laikusan ránézve 😀MM lenyilatkozta, hogy ő mindenképp gyári csapathoz menne. Ilyen esetben a Pramac kiesik. Kérdezem én, hogy miért olyan fontos a gyari csapat? A pramac koppra ugyanazt a motort használja, mint a gyári Ducati nem? Vagy ez inkább ego kérdése?Olvasd el a nyilatkozatát. Sokkal több adatot és támogatást kap egy gyári csapatnál. Pl. A pramac nem gyári futóművet használ és ha motoroztál valaha , akkor el tudod képzelni mennyit is jelenthet ez.
dugo93
Pep71
dugo93
Ha nem mehet a gyari csapathoz akkor a Gresini-nél akar kiharcolni az évi technikát, minthogy atmenjen a pramac-hoz.
Elvileg Martin megy a gyári csapathoz, úgyhogy érdekes lesz , hogy alakul MM sorsa , ktm nagyon akarja.
több mint 1 éve
De ha a gyári nem jön össze, a Pramac még mindig a legjobb lepattanó nem? Több értelme lenne neki odamenni, mint mondjuk a gyári Apriliara így laikusan ránézve 😀MM lenyilatkozta, hogy ő mindenképp gyári csapathoz menne. Ilyen esetben a Pramac kiesik. Kérdezem én, hogy miért olyan fontos a gyari csapat? A pramac koppra ugyanazt a motort használja, mint a gyári Ducati nem? Vagy ez inkább ego kérdése?Olvasd el a nyilatkozatát. Sokkal több adatot és támogatást kap egy gyári csapatnál. Pl. A pramac nem gyári futóművet használ és ha motoroztál valaha , akkor el tudod képzelni mennyit is jelenthet ez.
dugo93
Pep71
több mint 1 éve
Remélem ebből is hagyomány lesz és sokat láthatjuk puntolni SVG-t.Have you ever seen a rugby punt in NASCAR??
— NASCAR Xfinity (@NASCAR_Xfinity) June 1, 2024
Now you have. 🏉 pic.twitter.com/70YaMQlxS5
A day these two will never forget. 💙@shanevg97 | @QuadLockCase | @KauligRacing pic.twitter.com/lbUHwL4fzr
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) June 2, 2024
több mint 1 éve
Kyle Busch volt a másik, aki nagyon jól mondta: "Gyerünk, Kyle Larsonról beszélünk. Kyle Larsonról."Michael McDowell, who likely needs to win to make the playoffs but his road on points could change if an additional winless drivers get in if Kyle Larson doesn't get a waiver, seemed flabbergasted that there is even a debate on it -- he said Larson deserves a waiver. pic.twitter.com/QCevZn22sk
— Bob Pockrass (@bobpockrass) June 1, 2024
több mint 1 éve
Mayer az első kanyarban kiforog a pole-ból indulva, van Gisbergen hathatós közreműködésével. Mondjuk szerintem Mayer volt a buta.
több mint 1 éve
racer.com/2024/06/01/ferrucci-apologizes-for-homophobic-remark-in-detroit/Ferrucci nem okos, de legalább rászóltak hogy kérjen elnézést.
több mint 1 éve
As fast as Xfinity internet. Imádom hogy mindegyik versenyző elmondja. 😂😂😂
több mint 1 éve
Na Xfinity kvali Portlandből, nagyon szeretem ezt a pályát. Remélem Creed és Weatherman jó helyről indulhat majd.