Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Zarco Zarco Zarco!!! 😀😀😀Zárjon be az internet ennél jobb nem történhet ma!
Jesszus micsoda verseny volt megint. Nem lehetne, hogy jövőre a bajnokság 21 futamból a Phillip Islanden álljon? 🙂
Na és még holnap a sprint. Ha ugye az idő engedni fogja egyáltalán.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Max csak hatodik....de csak pályaelhagyás miatt....Mindenki aláírta hogy az RB volt ma is a leggyorsabb, nem kell aggódni
Verstappen benne hagyott 2 tizedet az első szektorban és így is övé lett a legjobb idő az elvételig. Pár körig akár izgalmas is lehet a futam.Pont ezt akartam írni....elfékezte.... és így is azért nem lett neki meg a pole mert elhagyta a pályát....2 hete Ham nagyon védte Norrist,hogy itt lenne a helye....kíváncsi vagyok most ez mondaná-e.....
Jughead
ThundersNFL a Jobbágy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Max csak hatodik....de csak pályaelhagyás miatt....Verstappen benne hagyott 2 tizedet az első szektorban és így is övé lett a legjobb idő az elvételig. Pár körig akár izgalmas is lehet a futam.Pont ezt akartam írni....elfékezte.... és így is azért nem lett neki meg a pole mert elhagyta a pályát....2 hete Ham nagyon védte Norrist,hogy itt lenne a helye....kíváncsi vagyok most ez mondaná-e.....
Jughead
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Mi a franc ez?Konkrétan minden fejlesztéssel lassul az Aston
Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Chile meg Japán között az európai út pénzkidobásnak tűnik. Persze ha eljutunk megnézni akkor nem bánkódom.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
A MotoGP-ben az időjárás miatt a futam lesz szombaton, a sprint pedig vasárnapA többi program változatlan marad.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Patrick Mahomes, Travis Kelce, Anthony Joshua, Rory McIlroy, Juan Mata and Trent Alexander-Arnold all join Alpine’s investor group
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hoppá Blaneytől elvették a 6. helyet, mert a bal első lengéscsillapítója nem volt szabályos.Visszakapta. 😁
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Homesteadben mégsem Hocevar, hanem Nemechek vezeti a #42-es Chevyt. Érdekes hogy ezt így összehozták, főleg a Toyota és a Chevy részéről, hogy belementek mindketten.
több mint 2 éve
Lényegében igen.Hoppá Blaneytől elvették a 6. helyet, mert a bal első lengéscsillapítója nem volt szabályos. Innentől neki "kicsit" nehezebb lesz eljutnia Phoenixbe.Kb vagy nyer egy futamot vagy nem lesz ott ha jól nézem.
Mikey
Toca
több mint 2 éve
Hoppá Blaneytől elvették a 6. helyet, mert a bal első lengéscsillapítója nem volt szabályos. Innentől neki "kicsit" nehezebb lesz eljutnia Phoenixbe.Kb vagy nyer egy futamot vagy nem lesz ott ha jól nézem.
Azért Bowmannek jön egy kevéssel Larson. 😀Hát igen. Végre egyszer neki volt szerencséje. Idén kb. először.
(Nyilván nem volt semmi szándékosság benne, de a lehető legjobbkor jött Larsonnak az a sárga zászló)Jughead
Mikey
több mint 2 éve
Hoppá Blaneytől elvették a 6. helyet, mert a bal első lengéscsillapítója nem volt szabályos. Innentől neki "kicsit" nehezebb lesz eljutnia Phoenixbe.Azért Bowmannek jön egy kevéssel Larson. 😀Hát igen. Végre egyszer neki volt szerencséje. Idén kb. először.
(Nyilván nem volt semmi szándékosság benne, de a lehető legjobbkor jött Larsonnak az a sárga zászló)Jughead
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Larson behúzta, necces lett.
több mint 2 éve
Huuuu ez hangyafasznyin múlt.
több mint 2 éve
izgis lett a vége...
több mint 2 éve
Larson az első a NextGen érában, aki egy szezonon belül 1000+ kört vezetett.
több mint 2 éve
Most meg szétesik Gibbs jobb első felnije, ciki. Ja, nem lettmegfelelően rögzítve.
Pedig Larson nagy nehezen visszaküzdötte magát az első helyre 50-nel a vége előtt.
több mint 2 éve
Huhh Larson milyen driftelt. Ezt kevesen fogták volna így meg.Na és utána a csapattárs Bowman is falnak megy, mi van itt.
több mint 2 éve
Jones után a másik Legacy autóval Hocevar is jobb hátsó defekt. Johnson nem örül.
több mint 2 éve
Hocevar első komoly hibája a Cupban.Hacsak nem kapott már előtte defektet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Larson kb. 7 mp-et nyert azzal hogy kicsit korábban ment ki a pitbe mint Bell és Truex Jr., így visszavette a vezetést. Elsőre rövid távon ő tűnik a leggyorsabbnak, de hosszútávon Bell és MTJ. Elliott meg kört kapott. Nem jó az a backup autó.
több mint 2 éve
Na mindjárt Round of 8 nyitóverseny Las Vegasból, Bell indul a pole-ból, Larson mellőle.Kyle-nak a hátralévő négy pálya egyaránt nagyszerű pályája, szóval kíváncsian várom hogy chokerkedi el a győzelmeket. 😀
több mint 2 éve
Lehet amúgy 😊 Öreg vagyok összefolynak az emlékek 😊