Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én is nevetek a cigányokról van zsidókról szóló poénokon, akkor én is rasszista vagyok?
Mikey
Egyébként igen. No offense, én is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Kis érdekesség a NASCAR világából.

Azt mindenki tudja jól, hogy Noah Gragsont miért tiltották el, "rúgták ki" és hogy miért nem versenyzett azóta sem.

Mai hír, hogy az a Chris Hacker, akit két hónapja kapcsoltak le ittas vezetésért, és tiltott el a NASCAR is, indul a hétvégi martinsville-i Xfinity versenyen az Emerling-Gase Motorsports #35-ös Chevyjével.

Fuck logic. 😀
Mikey
Teged mi zavarna, triggerelne jobban?
Ha egy alkalmazottad, aki egyébként profi autóvezető egyszer bebaszva vezetne, vagy ha egy másik alkalmazottad annyira hülye lenne, hogy neked dolgozva, téged is képviselve demózza a rasszista oszobaságát ország-világnak.
Melyiket ítelnéd károsabbnak a cégedre nézve és hosszútávon melyikkel dolgoznál inkább együtt?
De őszintén.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerinted melyik a károsabb? Részegen vezetni és potenciálisan veszélyeztetni több száz ártatlan embert, vagy lájkolni egy elcseszett képet Instagramon?

Én is nevetek a cigányokról van zsidókról szóló poénokon, akkor én is rasszista vagyok?
Mikey
Cégvezetőként a cég érdekei a fontosak.
Oké, te nem vagy, nem voltál vezető, nem tudsz azonosulni ezzel az attitűddel, nem tudsz belehelyezkedni, elfogadom.
Egyébként a cégre nézve a rossz sajtó, pr százszor károsabb.
Illetve egy ismert ember közösségimédiás, nyilvános cselekvése sokkal károsabb, mint a közvetlen testi környezetére gyakorolt hatása, gondolj a politikusokra. Nem a kezükkel ölnek, nem annyit, mint egy sima sorozatgyilkos.

Vagy gondolj az NFL-re.
Ha doppinglsz, iszol, cuccozol, asszonyt versz, erőszakolsz, akár gyilkolsz, az belefér, kis büntivel megúszod, idővel visszatérsz, mert te vagy a fasz.
De ha letérdelsz, politizálsz, a tulajdonosi szintre kihatsz, az nagyon nem fér bele, az auto örök ban.

Szóval ha Gragson bebaszva, bemindenezve megvert volna három fickót, nőkkel erőszakokodik, majd belehugyozott volna a csapatbuszba, az kicsit gáz, de belefér, pár verseny off, de utána visszatérhet, mert "zűrös csávó, de ilyenek ezek a sztárok, majd tanul belőle". De egy píszíre markánsan érzékeny közegben lájkolni egy rasszista faszságot csak rosszul sülhet el, szerintem teljesen logikusan.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072

Azt mindenki tudja jól, hogy Noah Gragsont miért tiltották el, "rúgták ki" és hogy miért nem versenyzett azóta sem.

Mai hír, hogy az a Chris Hacker, akit két hónapja kapcsoltak le ittas vezetésért, és tiltott el a NASCAR is, indul a hétvégi martinsville-i Xfinity versenyen az Emerling-Gase Motorsports #35-ös Chevyjével.

Fuck logic. 😀
Mikey
Ha egy alkalmazottad, aki egyébként profi autóvezető egyszer bebaszva vezetne, vagy ha egy másik alkalmazottad annyira hülye lenne, hogy neked dolgozva, téged is képviselve demózza a rasszista oszobaságát ország-világnak.
Melyiket ítelnéd károsabbnak a cégedre nézve és hosszútávon melyikkel dolgoznál inkább együtt?
De őszintén.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerinted melyik a károsabb? Részegen vezetni és potenciálisan veszélyeztetni több száz ártatlan embert, vagy lájkolni egy elcseszett képet Instagramon?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Na, az offseason híre. Jesse Love versenyez jövőre a #2-es számú RCR Chevyvel az Xfinity Seriesben. Elképesztően hihetetlenül tehetséges kölyök, az ő karrierjét talán még az RCR sem lesz képes félbetörni.

Nem akartam közelről követni Childresséket Creed távozásával, de így továbbra is kénytelen leszek.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress

Fuck logic. 😀
Mikey
De őszintén.

több mint 2 éve

Fuck logic. 😀
Mikey
Noah-t nem ittas vezetésért tiltottak el nem?
Toca
Egy hülye lájkért.

De már ő is "vissza lett helyezve" lassan egy hónapja és a Pinty's Seriesnél feljebb nem jutott. Ott is egy régi jó ismerőse autójával indult az évadzárón, akinek a csapatában indult már alsó kategóriás dirt versenyeken.

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan

Fuck logic. 😀
Mikey
Noah-t nem ittas vezetésért tiltottak el nem?
több mint 2 éve

Fuck logic. 😀

több mint 2 éve
Christian Rasmussen viszi part time az ECR 20-ast

Part time=road és street, plusz Indy500
zacknorb
Ebben azt nem értem, hogy ha az Indy 500-on indul, akkor a többi oválon mé' nem?

több mint 2 éve
Ennél menőbbet ma... a héten már úgysem látsz.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Christian Rasmussen viszi part time az ECR 20-ast

Part time=road és street, plusz Indy500

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m4sport.hu/forma-1/cikk/2023/10/23/rogton-az-f2-be-viszi-igeretes-juniorjat-a-mercedes
több mint 2 éve
Pietro Fittipaldi vezeti jövőre a Rahal Letterman Lanigan Racing #30-as autóját az IndyCar Seriesben. Ezt szerintem senki nem látta jönni, pletykát sem lehetett olvasni róla.

több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Valahol olvastam hogy csak random tesztelnek autókat és nem az összeset. Ez igaz? Csak mert akkor nem lepne meg ha mind a 20at ki kéne zárni a bumpy COTA miatt.
Heisman nádor
Random tesztelnek, de Norris és Verstappen is átment a teszten.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Valahol olvastam hogy csak random tesztelnek autókat és nem az összeset. Ez igaz? Csak mert akkor nem lepne meg ha mind a 20at ki kéne zárni a bumpy COTA miatt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá!

Norris 2., Sainz 3. és a 2 Williams pontot szerzett, szóval Sargentnek annyi pontja van már, mint Baumgartner Zsoltinak. 😀

iktriad
Szerencsètlen Norrisnak mèg így sincs meg a W 😛 nem mintha így szeretnè
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hoppá!

Norris 2., Sainz 3. és a 2 Williams pontot szerzett, szóval Sargentnek annyi pontja van már, mint Baumgartner Zsoltinak. 😀
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 337
Ez volt Max 10. győzelme egy Leclerc pole után. 😀

Egyébként jó verseny volt ismét, sajnos a McLaren nagyon ette a gumikat a melegben, pedig ez egy szép 3 szereplős verseny lett volna, de Norris kurvára jön fel, lassan csak összejön az az első győzelem.

A NASCAR is fantasztikus volt, Bell meg megérdemelte múlt hét után.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amennyire sajnálom, hogy Hamlin megint lehet nem jut be, annyira örülök Bell sikerének.
több mint 2 éve
Bell megnyerte, nem semmi ahhoz képest hogy még majdnem kört is kapott a verseny korábbi szakaszában. 😀

Blaney megint második, aztán Reddick, Byron és Allmendinger a top 5.

Nagyszerű verseny volt.

több mint 2 éve
Na Blaney megnyeri, vagy Bellnek visszaadja az élet a múlthetit?

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan
Akkor mostmár Byron húzza be.
Mondjuk a következő verseny mokasabb lenne ha Bell nyerne

Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Az igen. Azonnal meghal Truex Jr. autója is, hát kicsit káoszos kezd lenni a verseny vége a playoff versenyzők számára.

több mint 2 éve
Larson akkor off, most már csak behúzza Blaney.
Én még ilyet nem láttam, hogy valaki így gyökkettővel belezúzzon a terelőgumikba. Ez mennyire gyakori?
Őszentsége Sobri Jóska
Évente 1-2 ilyet láttam mióta követem a sportot.
De azért ez nem gyökkettőnél történik, és annyira kiszámolják hogy éppen beessenek a sebességhatáron...
Mikey
Tisztára olyan volt, mint amikor 8 éves először vezettem, és nyílegyenesen, kb. negyvennel telibevágtam az utca túloldalán a cseresznyefát.
Mi volt Larson terve?
Megelőzi a falat?
Őszentsége Sobri Jóska
A fékúton akarta ledolgozni a hátrányát Blaneyvel szemben, igazából ennyi. Elszámolta.
Mikey
De nem kicsit, hanem nagyon.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez van, ő emiatt is annyira jó mert tét nélkül is a határokat feszegeti.

Hamlin kormányművénél közben valami eltört... na fasza, hullanak a kedvencek.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 765 — Kinek mit intézett a kormánya
és Truexet is szivatja

Poloska vagyok.