Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Button 3 versenyen indul, COTAn mutatkozik be 😊+ Chicago + Indy
Heisman nádor
Ráadásul az SHR által felkészített autó lesz, szóval az autón nem fog múlni az eredmény.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Button 3 versenyen indul, COTAn mutatkozik be 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Akarod mondani Rodney Sandstorm debütál 😀Imádnám én is, de teljesen esélytelennek gondolom. Azt viszont simán el tudom képzelni, hogy a hat road/street course versenyen induljon, mivel Marks nyilatkozta is, hogy kizárólag Kimin múlik.A hónap jó híre! 2 és fél hét múlva Kimi újra NASCAR-ban köröz.Nagyon bírnám, a letolna egy teljes szezont a jövőben.
iktriad
🤘 gaben 🤘
Austinban ráadásul lesz egy másik legenda is beugróként, a háromszoros IMSA SportsCar bajnok és a korábbi le mans-i 24 órás verseny győztes Jordan Taylor fogja ugyanis vezetni a #9-est. Azért az is érdekes egy dolog lesz.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Imádnám én is, de teljesen esélytelennek gondolom. Azt viszont simán el tudom képzelni, hogy a hat road/street course versenyen induljon, mivel Marks nyilatkozta is, hogy kizárólag Kimin múlik.A hónap jó híre! 2 és fél hét múlva Kimi újra NASCAR-ban köröz.Nagyon bírnám, a letolna egy teljes szezont a jövőben.
iktriad
🤘 gaben 🤘
Austinban ráadásul lesz egy másik legenda is beugróként, a háromszoros IMSA SportsCar bajnok és a korábbi le mans-i 24 órás verseny győztes Jordan Taylor fogja ugyanis vezetni a #9-est. Azért az is érdekes egy dolog lesz.
több mint 2 éve
Stroll 13 napja twitter.com/lance_stroll/status/1633171354676613125?s=20
több mint 2 éve
A hónap jó híre! 2 és fél hét múlva Kimi újra NASCAR-ban köröz.Nagyon bírnám, a letolna egy teljes szezont a jövőben.
iktriad
több mint 2 éve
A hónap jó híre! 2 és fél hét múlva Kimi újra NASCAR-ban köröz.Szülinapi ajándék nekem. 😁
NEWS: @TeamTrackhouse announces Kimi Räikkönen to drive the No. 91 at @NASCARatCOTA. pic.twitter.com/uYru92XTiF
— NASCAR (@NASCAR) March 8, 2023
iktriad
több mint 2 éve
A hónap jó híre! 2 és fél hét múlva Kimi újra NASCAR-ban köröz. NEWS: @TeamTrackhouse announces Kimi Räikkönen to drive the No. 91 at @NASCARatCOTA. pic.twitter.com/uYru92XTiF
— NASCAR (@NASCAR) March 8, 2023
több mint 2 éve
Stroll hibázott egyet oké, de törött csuklóval ezt hogy? Brutális amit hozott, teljes respect neki.
több mint 2 éve
O'Ward, atya ég!! 😀 | 3 körrel a vége előtt vezet, véletlenül megnyomta a pit limiter gombot, lelassul egy pillanatra a kigyorsításnál, Ericsson köszöni szépen a győzelmet |Zseni a kölyök!
xrace77
Palou P8, ez elég gyenge a sok kieső fényében.
Na de mindjárt Cup Series verseny Las Vegasból, aminek az eredményét igyekszem elkerülni holnap késő délutánig. Gragsonnek hazai pálya, és egyik legjobbja is, szóval örülnék egy Top15 helyezésnek.
több mint 2 éve
Mivel csak negyed kilenc után tudtam volna bekapcsolódni az IndyCar futamba, úgy gondoltam holnap vissza nézem az egészet.Az eddigi kis infómorzsák alapján érdemes lesz.
Viszont 1 óra múlva NASCAR megy élőben amíg el nem alszom
Go Penske
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez az IndyCar futam eddig elég szórakoztató. 😊 Grosjean és McLaughlin szépen a falba mentek az első helyen. 😀
több mint 2 éve
Grosjean és McLaughlin 😂😂😂😂
több mint 2 éve
Már a második autó száll el szó szerint St. Petersburgben, hihetetlen. Szerencsére itt sem sérült meg senki.
Mikey
több mint 2 éve
Már a második autó száll el szó szerint St. Petersburgben, hihetetlen. Szerencsére itt sem sérült meg senki.
több mint 2 éve
Jó nagy balesettel indul az IndyCar szezon, vagy hat autó az első körben ki is esett.Volt benne egy szép repülés is.
Mikey
A big crash at the start of the @GPSTPete.
— INDYCAR on NBC (@IndyCaronNBC) March 5, 2023
Devlin DeFrancesco got airborne after being hit by Benjamin Pedersen. #INDYCAR pic.twitter.com/1v3z5C6zq6
több mint 2 éve
Jó nagy balesettel indul az IndyCar szezon, vagy hat autó az első körben ki is esett.
több mint 2 éve
Nem volt idom követni, vki tudna írni egy rövid összefoglalót Gasly hetvegejerol? Lattam h utolsó lett időmérőn de aztán ma szépen feljött. Mire lehet jó idén az alpine?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Tudom, hogy kell úgy megfogalmazni, hogy ne legyen belőle jinx. 😉Na gyerünk Alonso, legyen meg az a dobogó.Jynxtriad pls most az egyszer ne
iktriad
zacknorb
több mint 2 éve
Yesss!!!!Ez amúgy meg merem kockáztarni, hogy a kiesés nélkül is megvan, föleg ha az elején nem bassza ki majdnem Stroll.
Egy nyugodt futamán megnézném tudja-e tartani az RBR tempo +1-2 tizedet.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Red Bullt eliminalnank mindenidok vb-je lenne.
több mint 2 éve
Verstappen 12 mp-t ver a csapattársára, úgyhogy idén is csak egy-egy futamon lehet szurkolni hátha valaki más is tud nyerni futamot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz