Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Mivel a Ham tiszteletbeli brazil csinálhat bármit...így is fényesre nyalták már a seggétNa de várjunk már csipkelli azt írta lófaszt volt mellette, ha fél autóval volt előtte akkor csak mellette volt, nem? Vagy Hamilton fél autóval közlekedik?Ne szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Jugheadne szórakozzunk már, szokol tök egyértelműen leírta. fél autóval előrébb volt a merciNe szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Jughead
peach
Jughead
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na de várjunk már csipkelli azt írta lófaszt volt mellette, ha fél autóval volt előtte akkor csak mellette volt, nem? Vagy Hamilton fél autóval közlekedik?Ne szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Jugheadne szórakozzunk már, szokol tök egyértelműen leírta. fél autóval előrébb volt a merciNe szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Jughead
peach
több mint 3 éve
Ne szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Jughead
ne szórakozzunk már, szokol tök egyértelműen leírta. fél autóval előrébb volt a merciNe szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Jughead
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Na ha nem kúrják el akkor ezt Russel megnyeri....Perez meg menjen a sunyiba
Draft

több mint 3 éve
Végig mellette volt nyisd ki a szemed....Hamika sose volt jó helyhagyásbanLófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Draft

több mint 3 éve
Ne szórakozz már a két első kerék ért össze. 😀 azt hogy lehet, ha nem mellette van? Értem én a szemellenzőt, de ne már.Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
több mint 3 éve
Mondjuk leszarhatja nem oszt nem szoroz
Draft

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Lófaszt volt mellette.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Nem volt mellette. Az első szárnya Hamilton oldaldobozát találta el. Az nem azt jelenti, hogy mellette volt.Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.Már mellette volt...nem hagyott helyett....
csipkelli
Draft

több mint 3 éve
Abban a kanyarban, olyan lendülettel gyakorlatilag nincs másik ív. Maxika bedugta az ujját, Hamilton meg rábaszta az ajtót. De ott bizony nem kellett volna turkálni.verstappen szokásosan gyökérHamilton volt a gyökér nem hagyott helyett....sosem tudott helyett hagyni a függönyös
peach
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Verstappen kap büntit....brazil szopkodó Hamilton faszok
Draft

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Na szakértsetek, simán Ver volt a fasz.
több mint 3 éve
Norris te fasz.Fasz kivan ezzel az évvel!
több mint 3 éve
Hamilton Spa után másodjára érzi az esélyt, aztán megint rá is húzza az ellenfelére a kocsit. 😀
több mint 3 éve
Az nem tetszik.Nekem eddig ez tetszik.Te nem a KC - JAX meccsről akartál írni ? 😀
iktriad
bobi0092
több mint 3 éve
Nekem eddig ez tetszik.Te nem a KC - JAX meccsről akartál írni ? 😀
iktriad
több mint 3 éve
Perez baszod valahogy kapd el Russelt
Draft

több mint 3 éve
Szegény Verstappen azt kapta amit tavaly egész szezonban csinált Lajos ellen, főleg Brazíliában. Nem tudom sajnálni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
verstappen szokásosan gyökérHamilton volt a gyökér nem hagyott helyett....sosem tudott helyett hagyni a függönyös
peach
Draft

több mint 3 éve
Leclercet is kibaszták. Gyökér Verstappen is itt van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem eddig ez tetszik.
több mint 3 éve
verstappen szokásosan gyökér
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Hamilton te fasz
Draft