Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Egész jó a verseny Watkins Glenben, de lehet megint Larson nyer a végén.A nascar az a sportág, amit 38an játszanak, de a végén mindig a Larsonok nyernek
iktriad
több mint 4 éve
Egész jó a verseny Watkins Glenben, de lehet megint Larson nyer a végén.
több mint 4 éve
Grande Jorge Martin !!! 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Remélem, hogy Salvadori sérülése nem súlyos!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bejött a jinx. 😊Friss hírek szerint Raúl Fernández jövőre már a MotoGP-ben megy a Tech3 KTM színeiben, így jövőre is csapattársa lesz Remy Gardnernek.hát ha nem hibázott volna, akkor tényleg nyer
Btw Gardner úgy tűnik nyerni fog most a Red Bull Ringen.
empty taxi
NB2
Bezecchit egyébként is nehéz megverni a kedvnc pályáján, így legalább megvan Rossiék első győzeleme idén a Moto2-ben.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Friss hírek szerint Raúl Fernández jövőre már a MotoGP-ben megy a Tech3 KTM színeiben, így jövőre is csapattársa lesz Remy Gardnernek.hát ha nem hibázott volna, akkor tényleg nyer
Btw Gardner úgy tűnik nyerni fog most a Red Bull Ringen.
empty taxi
több mint 4 éve
Friss hírek szerint Raúl Fernández jövőre már a MotoGP-ben megy a Tech3 KTM színeiben, így jövőre is csapattársa lesz Remy Gardnernek.Btw Gardner úgy tűnik nyerni fog most a Red Bull Ringen.

Madden hates me.
több mint 4 éve
hvg.hu/cegauto/20210805_Gyorsan_lebukott_Lewis_Hamilton_aki_elvileg_csak_elektromos_autokat_vezet__video

Madden hates me.
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
2 éveNo akkor ahogy sejtegetni lehetett.Nagy kár, de épp itt volt az ideje...
Rossi hivatalosan is visszavonul a szezon végén!
Coolearie
nagir
több mint 4 éve
No akkor ahogy sejtegetni lehetett.Nagy kár, de épp itt volt az ideje...
Rossi hivatalosan is visszavonul a szezon végén!
Coolearie

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
No akkor ahogy sejtegetni lehetett.Rossi hivatalosan is visszavonul a szezon végén!
több mint 4 éve
Mekkora duma 😄S ezáltal nagyon sokat számít az a néhány liter üzemanyag.
„Egy körrel többet kellett mennünk, mint előzetesen számoltuk. A verseny tervezésénél mindig abból indulunk ki, hogy leköröznek minket” – ismerte el a Motorsport-Magazinnak a német. „A befutó után megállítottuk az autóinkat, és betolták őket háttal a boxba, ami teljes mértékig rendben volt.”
Williams
steelwolf
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
Mondjuk ezzel valamit kezdeni kell majd hosszú távon, lehetőleg minél hamarabb, hogy ha x ember hibájából a másiknak motort kell cserélni, akkor az nonszensz hogy a vétkes fél 5 rajthelyet kap, meg 5-10 másodpercet, a vétlen meg majd előbb utóbb 10 rajthelyet a motorcsere miatt. Függetlenül a résztvevőktől.Teljesen egyetértek! Pont olvastam h Leclerc a 3. motorját kapja, és még van vissza 12 futam!
Nem is értem hogy lehet 2021-ben ilyen szarul kitalálva egy büntetőrendszer egy sportban.
esanders10
több mint 4 éve
Mekkora duma 😄„Egy körrel többet kellett mennünk, mint előzetesen számoltuk. A verseny tervezésénél mindig abból indulunk ki, hogy leköröznek minket” – ismerte el a Motorsport-Magazinnak a német. „A befutó után megállítottuk az autóinkat, és betolták őket háttal a boxba, ami teljes mértékig rendben volt.”
Williams
több mint 4 éve
Mondjuk ezzel valamit kezdeni kell majd hosszú távon, lehetőleg minél hamarabb, hogy ha x ember hibájából a másiknak motort kell cserélni, akkor az nonszensz hogy a vétkes fél 5 rajthelyet kap, meg 5-10 másodpercet, a vétlen meg majd előbb utóbb 10 rajthelyet a motorcsere miatt. Függetlenül a résztvevőktől.Nem is értem hogy lehet 2021-ben ilyen szarul kitalálva egy büntetőrendszer egy sportban.
több mint 4 éve
Remelem ez egyszer tévedni fog. 😀Lehet velem a baj, de én Bottast már az F1-ben sem szeretném látni. Ilyen egy semmilyen csávót én nem láttam. Egész egyszerűen engem nagyon irritál. 😀Pedig asszonypajti (nagy S. Ferrari lover, mindegy kik a pilóták), "Bottas a pusztító" mission után 2 másodperccel megaszondta:
roberto23
- Nézd már! Mégiscsak kiharcolta a szerzõdését jövõre!
ulpianus
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Lehet velem a baj, de én Bottast már az F1-ben sem szeretném látni. Ilyen egy semmilyen csávót én nem láttam. Egész egyszerűen engem nagyon irritál. 😀Pedig asszonypajti (nagy S. Ferrari lover, mindegy kik a pilóták), "Bottas a pusztító" mission után 2 másodperccel megaszondta:
roberto23
- Nézd már! Mégiscsak kiharcolta a szerzõdését jövõre!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ross Chastain fogja vezetni jövőre a Trackhouse Racing Team #1-es Chevyjét.Buli vaaaaaaannnn!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Lehet velem a baj, de én Bottast már az F1-ben sem szeretném látni. Ilyen egy semmilyen csávót én nem láttam. Egész egyszerűen engem nagyon irritál. 😀A Red Bull helyében leigazolnám Bottast 22-re. És amint lehet, be is jelenteném. Nem rossz eddig a szezon, egy kis fűszer még mehet bele.Abban az esetben van ennek bármi értelme ha jövőre is mondjuk top2 autó a Red Bull. Az a baj ha kicsit szorosabb, akkor Bottast versenyen már nagyon sokan megeszik. Időmérőn sosem volt baja többnyire. Perez totális ellentéte.
Igazából annyi a kettes kocsi dolga, hogy Verstappen környékén legyen a kvalikon. A trollkodás mellé ez se rossz szempont.
csipkelli
esanders10
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Szokol most trollkodikHa nem esik le az eső, nagy valószínűséggel Mercedes 1-2 lett volna a hétvége. Jó nagy mákja volt most is Hamiltonnak!Ilyen kommentek előtt kérlek gondold át még egyszer amit írni fogsz/akarsz, lehet nem sül ki belőle ilyen blődség 😀
Szokol
Még a reális Hamilton drukkerek is elismerik hogy idén eddig Nem kérdés hogy kivel van Fortuna, ebbe beleértendő a legutóbbi is. Hamilton bukott a te logikád szerint 7 pontot, Max legalább 13-at. (és itt csak 3. hellyel számoltam)
Továbbá Hamiltonék önhibából bukták el azt a 7 pontot a csapattal, Max pedig nem. Baku újratöltve, rémlik valami?
esanders10