Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
most rohadt sokat kap Bottas
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Bottasnak mennie kéne még egy 10-est, és lágyra váltani, különben kampó.
több mint 5 éve
Megvan annak is a bája, hogy Räikkönen a két elsőversenyes, Aitken és Fittipaldi között a 17. helyen gurul azzal a nyomoronc Alfával. Én meg képes vagyok emiatt nézni az F1-et.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Stroll pedig lágy-közepes 1 cserével. Béna Pirelli.
több mint 5 éve
Azért az nevetséges lesz, ha 1x cserélnek a Mercik.Pedig az lesz
csipkelli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Azért az nevetséges lesz, ha 1x cserélnek a Mercik.4-5 kör elment az SC mögött, szóval csalóka, mert 50 kör a keményen nem lesz egyszerű, még legalább kéne 7-8 kör!
csipkelli
több mint 5 éve
indulnak a lekörözések, ebből tuti lesz kavarodás
több mint 5 éve
Albon már megszokásból panaszkodik
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Ha van esze a RedBullnak akkor Perezt szerződtetni....Eszük van, de van egy thai tulajuk is sajnos.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Ha van esze a RedBullnak akkor Perezt szerződtetni....Biztos más taktikán vannak 😊
ThundersNFL
több mint 5 éve
Russel gumijai fogynak...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ha van esze a RedBullnak akkor Perezt szerződtetni....
Draft

több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ki választasz Red Bull? Legyen eszed!
több mint 5 éve
Pereznél mit hova kapcsoltak azon az autón? Elég határozottan gázol át a mezőnyön. 😀Turbó mód?
Mr.Breaker
Draft

több mint 5 éve
Pereznél mit hova kapcsoltak azon az autón? Elég határozottan gázol át a mezőnyön. 😀ideáig, mert Albon mögött most megállt
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Russel baszki megy mint a meszes...Nagyon komoly lenne ha nyerne, aztán az utolsó futamon meg visszaülne a Williamsbe.
Gumispórolás?
ThundersNFL
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Russel baszki megy mint a meszes...Ezen múlik, boxba mindig előbb jöhet Bottasnál.
Gumispórolás?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Pereznél mit hova kapcsoltak azon az autón? Elég határozottan gázol át a mezőnyön. 😀
több mint 5 éve
Russel baszki megy mint a meszes...Gumispórolás?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 5 éve
Szerintem sokan bementek volna Leclerc helyében...ha bejött volna neki akkor most azt mondanánk az igen...így szidjuk mint a bokrot
Draft

több mint 5 éve
Vettel meg mosolyog a plexije mögött, hogy látjátok megmondtam múlthéten. 😀Igen. Csak ő inkább elveszi ilyenkor, Perez meg ulesert megy
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Faszom!Leclerc: Hold my beer.Na Bottas hogyan fogja elszurni? Téteket lehet megtenniÖsszemegy Verstappennel! 🙃
csebi
steelwolf
iktriad
Legalább nézhetem a Jags meccset!
Leclercet nyugodtan lehetne büntetni kövi versenyre...ja h nem lehetMiért ne lehetne?
Beki
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Vettel meg mosolyog a plexije mögött, hogy látjátok megmondtam múlthéten. 😀
több mint 5 éve
Löki elkúrta Perez és Verstappen versenyét😕Meg az összes nézőét is, innentől lehet nézni a dög unalmas Merci 1-2-t. Bár Botlásban mindig benne van hibafaktor.
NB2