Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Ezeket a "pályaelhagyásos" büntetéseket, amikor mondjuk kiszélesíti a kanyart tiszta hülyeségnek érzem. Ha kanyart levág, pláne láthatóan direktbe, az ok, de ezzel kapcsolatban hagyják őket, menjenek, ahogy tudnak. Ebbe nem értem miért kell belekötni....
dande
Valahol meg kell fogni ezeket, ha 10 méterrel kijjebb lehetne kanyarodni, azt is a határon csinálnák.
Azért van kijelölve a pálya vonala, hogy azon kell menni. Ugye ha fal lenne a kanyarkijáraton, hirtelen mindenki jobban elkezdené tisztelni a pályahatárokat.
Inkább a következetlenséget és a hétvégén belül is változó szabályokat kérném számon a versenyigazgatóságon.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezeket a "pályaelhagyásos" büntetéseket, amikor mondjuk kiszélesíti a kanyart tiszta hülyeségnek érzem. Ha kanyart levág, pláne láthatóan direktbe, az ok, de ezzel kapcsolatban hagyják őket, menjenek, ahogy tudnak. Ebbe nem értem miért kell belekötni....
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Nem rossz kis időmérő volt. Hamilton összerakta a közel hibátlan kört a 2 RB belehibázott, ennyin múlt, hogy holnap nem RB első sor van. De legalább most az RB lesz stratégiai előnyben a futamon hála Bottasnak. Bár előző futamból kiindulva ahol 4 tizedes hátrányt fordított a Mercedes egál tempóra a versenyen lehet mindegy lesz ez a stratégiai előny.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
Na ez már jó Q3 volt végre. A Norris körért kár...Bottastól meg jobb, ha megszabadul a Merci jövőre. 😀
Beki
Q1ben ott volt majdnem megint a Mazespin csak csalódást okozott.
Bottas meg amúgy q3ig jól ment, én azt hittem veri Hamit, de itt q3ban mki hibázik. Verstappen is kb fel mpt ott hagyott.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na ez már jó Q3 volt végre. A Norris körért kár...Bottastól meg jobb, ha megszabadul a Merci jövőre. 😀
több mint 4 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Fu Alonsot agyon verte Ocon 😕
Multkor hátrébbról is utolérte csak elöbb kiesett Alonso...mégiscsak kopott a tudás?
Eazzy
Ennyi előnye van Oconnak hogy tavaly végig vezette az autót. Nézd meg Ricsi is szenved még a McLarennel, és ő is így kezdte a Renónál.
Heisman
mondjuk ugyis az új szabály miatt jött, legalább belerázódik

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 692 — "Montoya por favor!"
Multkor hátrébbról is utolérte csak elöbb kiesett Alonso...mégiscsak kopott a tudás?
Eazzy
Ennyi előnye van Oconnak hogy tavaly végig vezette az autót. Nézd meg Ricsi is szenved még a McLarennel, és ő is így kezdte a Renónál.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Nyilvánvalóan én vagyok tájékozatlan, de valaki fel tudna világosítani, hogy miért nem 15:00-kor van az időmérő? Mindenhol ezt láttam kiírva, erre most odakapcsolok és mindjárt vége. Thx Obama...
Hanni
Előrébb hozták a szombati programot egy órával, hogy ne ütközzön Fülöp herceg temetésével.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 647 — Poloska confirmed
Nyilvánvalóan én vagyok tájékozatlan, de valaki fel tudna világosítani, hogy miért nem 15:00-kor van az időmérő? Mindenhol ezt láttam kiírva, erre most odakapcsolok és mindjárt vége. Thx Obama...
több mint 4 éve
2 Williams a Q2-ben 😮
Latifi 12.-ként kvalifikált, Ricciardo előtt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 619 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nekem ami továbbra is full komikus, hogy Hami nyert 21 versenyt a mekiben, 75öt a Mercivel, és sztem az emberek nagy részét ha megkérdezik több győzelmet tud felidézni az előbbi számból 😀 Ez esetben magamból indulok ki, de nem hiszem h messze járok a valóságtól. Az azért mindent elmond, hogy mekkora szar ez a hibrid éra.

Abban az esetben lehet itt izgalom ESETLEG ha Russelt berakják a halvérű helyére. Szerintem itt külső pilóta nem fog beleszólni még egy jó ideig a bajnokságba. Mekkora pazarlás amúgy..

Motogpt sem élvezem amikor Marquez top formában van, de ott legalább szomorúan, de konstatálom az ufó üzemmódot a többiekhez képest. Itt meg értékes idők vesződnek el extraklasszis fiatalok legjobb éveiből.
esanders10
Teljesen egyetértek!
De mégegyszer nem játszák el a Rosberg ,kártyát'! Szóval Russell, csak is akkor jön, ha Hamilton megy!
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Jó vasárnap lesz. 😀
14:00 MotoGP
15:00 F1
21:00 Indycar és NASCAR
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 866
Nekem ami továbbra is full komikus, hogy Hami nyert 21 versenyt a mekiben, 75öt a Mercivel, és sztem az emberek nagy részét ha megkérdezik több győzelmet tud felidézni az előbbi számból 😀 Ez esetben magamból indulok ki, de nem hiszem h messze járok a valóságtól. Az azért mindent elmond, hogy mekkora szar ez a hibrid éra.

Abban az esetben lehet itt izgalom ESETLEG ha Russelt berakják a halvérű helyére. Szerintem itt külső pilóta nem fog beleszólni még egy jó ideig a bajnokságba. Mekkora pazarlás amúgy..

Motogpt sem élvezem amikor Marquez top formában van, de ott legalább szomorúan, de konstatálom az ufó üzemmódot a többiekhez képest. Itt meg értékes idők vesződnek el extraklasszis fiatalok legjobb éveiből.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Na Bagnaia-Quartararo-Mir hármas az első nap végén. Rins és Miller zárja a top ötöt. Marquez a hatodik, legjobb hondásként. Ez a faszi tényleg kihagyott egy évet?

A Suzuki ilyen korai jó tempója szokatlan, ráadásul tavaly itt ők borzasztóan szenvedtek. Kíváncsi vagyok a holnapi eredményeikre, de ha így folytatják, őket mindenképpen bele kell venni a vasárnapi előrejelzésekbe.

A KTM meglepően szenved eddig itt, itt ahol Oliveira tavaly lilára verte a mezőnyt. Petrucci a legjobb az osztrákok közül a tizedik helyen. Illetve a petronas Yamaha is továbbra is betli eddig.

Ezt meg csak úgy itt hagyom.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/174503380_173125471227189_3528647087151367983_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=12gMVNuBJFEQ7kNvwGEecKz&_nc_oc=AdkNk31ZaPgwPp1vSWhViYFlqdV7t7FEtYgEr3XgY7ghlASNDB5iovBA_3rpz8pGEac&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=yZChnxnD2Drjj6IN6BPmug&_nc_ss=8&oh=00_AfxqWMxmp6nrALhPhq_WfI-ZZ4-XuRpsXleKMfA-9TzloQ&oe=69B2904D
219.057 Aufrufe · 564 Mal geteilt | Easing himself in? 🤔 That's not the Marc Márquez way!!! 🔥 #MarcReturns | #PortugueseGP 🇵🇹 | MotoGP
Easing himself in? 🤔 That's not the Marc Márquez way!!! 🔥 #MarcReturns | #PortugueseGP 🇵🇹

Jó látni ujra a pályán.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Az a komoly, hogy az összefoglaló alapján a fél mezőny beszopta a sóderágyat - ismét bizonyítva, hogy ez a legjobb track limit...Bahreinben is elgondolkoznék hogy nem egy 3x3 km-es betonon jelölöm ki a pályát...

több mint 4 éve
Eddig tartott a durva lemaradása a Mercinek? 😀
Toca
Totoék ott üvöltenek az autók beállításán dolgozókkal hogy scheiße, túl magasra csavartátok már most azt a rohadt motort 😀

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 311 — Vikings fan
Eddig tartott a durva lemaradása a Mercinek? 😀
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
Mazepin az első szabadedzésen is megpördült kétszer, így eddig 4 szabadedzés alatt 4 megpördülés (ebből az utolsónál ki is szállt, mert a korlát fogta meg), 1 időmérő etap alatt 2 megpördülés, a versenyen meg 1 kör alatt 1 megpördülés, amivel véget is ért a versenye.

mazesp.in/
Jughead
Legenda!
steelwolf
kellenek az ilyen egyenisegek a forma1be. remelem vmikor talalkozik a torpedoval is a futamon 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 619 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mazepin az első szabadedzésen is megpördült kétszer, így eddig 4 szabadedzés alatt 4 megpördülés (ebből az utolsónál ki is szállt, mert a korlát fogta meg), 1 időmérő etap alatt 2 megpördülés, a versenyen meg 1 kör alatt 1 megpördülés, amivel véget is ért a versenye.

mazesp.in/
Jughead
Legenda!
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 368

mazesp.in/
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
Maki FP1-en 3. Kezdésnek tökéletes😊
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 190
Csak nem tudtam kiszurkolni Hamlinnek ezt a győzelmet... 😕
Heisman
Elkezdtem morcos lenni.

Nyolcból hét versenyen Top 5, legutóbb '93-ban volt erre példa Rusty Wallace által, igaz ő abból 4x nyert.

De majd Richmondban.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Csak nem tudtam kiszurkolni Hamlinnek ezt a győzelmet... 😕

több mint 4 éve
Versenyzésre alkalmas az időjárás Martinsville-ben, mindjárt folytatják az xfinity versenyt Blaney és Dillon szakkommentálásával, este 10-től pedig folytatják a Cup Series versenyt.

Az elsőn let's go Noah, Brett, Brandon and Tommy Joe!
Mikey
ez az a rain Delay amit nem sajnálok, így emberibb időben vannak a versenyek 😊
Főleg hogy most hétvégén nem volt se MotoGp se F1