NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
44
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
17
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
9
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New York Giants - Minnesota Vikings
9
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy Bottasnak mennyi kedve lesz még Abu-dhabiban kocsiba ülni ezek után.Szerintem pont a 7 cim tette őket ilyenné. Kb felesleges volt a dupla kerékcsere, mindkét pilóta friss gumikon volt, 20 mp-el mindenki előtt. De jött a nagyképüség, “ez is belefér”. A csapatnak volt kb 15 mp-e kihozni a két szett gumit, láthatóan emberhiányban, a bal hátsó kicsit elgurult (2m-t) és már összekavarodott minden - innentől lejtmenet.
Hihetetlen peches, ennyi szerencsétlenséggel egészen egyszerűen sansztalan, - és ironikusan, egy Hamilton mentes versenyen is az ág húzza a finnt.
Mókás lesz nézni, ha a jövőhéten sem indul HAM, hogy a merci akkor is hozza-e ezeket a fasságokat. Ma nem úgy néztek ki, mint akik az elmúlt 7 világbajnoki címet behúzták.
gamerkr
Hamilton lehet bemondta volna, hogy srácok, nem kell új gumi, hagyjatok a picsába.
több mint 5 éve
Hamilton visszajön, Bottas pozitív tesztet ad és jöhet a Ham Rus csata...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy Bottasnak mennyi kedve lesz még Abu-dhabiban kocsiba ülni ezek után.Hihetetlen peches, ennyi szerencsétlenséggel egészen egyszerűen sansztalan, - és ironikusan, egy Hamilton mentes versenyen is az ág húzza a finnt.
Mókás lesz nézni, ha a jövőhéten sem indul HAM, hogy a merci akkor is hozza-e ezeket a fasságokat. Ma nem úgy néztek ki, mint akik az elmúlt 7 világbajnoki címet behúzták.
több mint 5 éve
Mercedes vezetés mehet térdelni Russel elé....balfaszok
Draft

több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Valaki ügyes kereső meg tufja nézni hogy milyen büntetést kaphat Russell?Botlás a felemás keverékekért kapott áthajtásos büntit még '15-ben. Ha nagyon szigorúak akarnak lenni még ki is zárhatják, de a mostani közhangulatban, szerintem csak a csapat fog büntit kapni és George megtarthatja a pontokat.
Heisman
több mint 5 éve
Valaki ügyes kereső meg tufja nézni hogy milyen büntetést kaphat Russell?www.eurosport.com/formula-1/mclaren-avoids-penalty-for-tyre-error_sto4808273/story.shtml
Heisman
Ez időmérőn volt és csak egy kereket rontottak el de lehet elengedik. Büntették magukat eléggé
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
közben Grosi visszavonul, már az utsó futamon sem áll rajthoz
több mint 5 éve
Valaki ügyes kereső meg tufja nézni hogy milyen büntetést kaphat Russell?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ezt akartam én is írni, hogy itt rohadtul nem a pilóta hibázott, büntessék meg a csapatotÚgyis büntetést kapott volna RussellMondjuk ilyenkor marhara nem ertem miert kell a pilotat buntetni. Nyilvanvaloan csak hatrany szarmazott az egeszbol. Penzbuntetest kellene adni a csapatnak.
csebi
JéBé
csóri Russel nem fog pontot kapni ? 😕
remélem Hamika még koronás lesz, megnézném én még Russelt egy másik versenyen
több mint 5 éve
És ennek az embernek nincs szerződés jövőre
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Megvan annak is a bája, hogy Räikkönen a két elsőversenyes, Aitken és Fittipaldi között a 17. helyen gurul azzal a nyomoronc Alfával. Én meg képes vagyok emiatt nézni az F1-et.Same here
Mikey
Megérdemelne egy versenyképesebb gépet. Középmezőnybe mehetne halászni
több mint 5 éve
mondtam év elején, hogy vegyük ki Hamilton, Verstappen, Bottas 3-ast és rohadt jó verseny lesz😊jó mondjuk kellett hozzá a 2 SC, mert anélkül sima merci 1-2 lett volna és csak a dobogóért lett volna harc
több mint 5 éve
Óriási verseny. Végre
több mint 5 éve
Gratula Pereznek és a Racing Pointnak. Meg az új szerződésének.
több mint 5 éve
Azték a szabály könyvben nincs mérlegelésre lehetőség.Úgyis büntetést kapott volna RussellMondjuk ilyenkor marhara nem ertem miert kell a pilotat buntetni. Nyilvanvaloan csak hatrany szarmazott az egeszbol. Penzbuntetest kellene adni a csapatnak.
csebi
JéBé
Pereznel is jó helyen van a győzelem
több mint 5 éve
Russel ígyis eggyel bottas mögött jön be 😀
több mint 5 éve
Úgyis büntetést kapott volna RussellMondjuk ilyenkor marhara nem ertem miert kell a pilotat buntetni. Nyilvanvaloan csak hatrany szarmazott az egeszbol. Penzbuntetest kellene adni a csapatnak.
csebi
több mint 5 éve
Úgyis büntetést kapott volna Russell
több mint 5 éve
A Mercedes full Ferrariban nyomja ma. Szegény Russell...
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Amúgy ilyen van h a mercinel akkor van éppen ilyen bukó futam mikor Hamilton nincs ott?Hockenheim, 2019.
csebi
több mint 5 éve
Hamiltonnak miota Mercinel van osszesen nem volt ennyi szopatasa..
több mint 5 éve
Bezzeg ilyet Hamikával sose csinálnak...
Draft

több mint 5 éve
Amúgy ilyen van h a mercinel akkor van éppen ilyen bukó futam mikor Hamilton nincs ott?
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Majd Abu Dhabiban.