NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
78
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
57
10
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
8
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
6
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Finland is in good hands now 😂 pic.twitter.com/rapt5ofI5A
— Alfa Romeo Racing ORLEN (@alfaromeoracing) December 18, 2020

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Én mondjuk pont nem vagyok hasraesve tőle, akárki került volna Verstappen mellé, szurkolnék neki, hogy nyomja le.Én azt sem értem miert van mindenki hasra esve Pereztől. Csak mert 190.-re nyert egy futamot a Merci B-vel?Jövőre Pérez szurkoló (is) leszek, hogy rendre előzze meg a kisgyereket. 😊Nemfogja. Az az autó szvsz teljesen max-ra van optimalizálva
Mikey
peach
Nyilván Albonnál jobb, de top5 pilótába se fér be.
Toca
A szurkolás ritkán alapszik észérveken.Jövőre Pérez szurkoló (is) leszek, hogy rendre előzze meg a kisgyereket. 😊Nemfogja. Az az autó szvsz teljesen max-ra van optimalizálva
Mikey
peach
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Én azt sem értem miert van mindenki hasra esve Pereztől. Csak mert 190.-re nyert egy futamot a Merci B-vel?Jövőre Pérez szurkoló (is) leszek, hogy rendre előzze meg a kisgyereket. 😊Nemfogja. Az az autó szvsz teljesen max-ra van optimalizálva
Mikey
peach
Nyilván Albonnál jobb, de top5 pilótába se fér be.
több mint 5 éve
😊 😊 😊"Hi, my name is Alex..."
— James Gibson (@JamesGibson_JG) December 18, 2020
...."Hi Alex"#Albon #F1 pic.twitter.com/IGSQyDFHKd
több mint 5 éve
Jövőre Pérez szurkoló (is) leszek, hogy rendre előzze meg a kisgyereket. 😊Nemfogja. Az az autó szvsz teljesen max-ra van optimalizálva
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Jövőre Pérez szurkoló (is) leszek, hogy rendre előzze meg a kisgyereket. 😊
több mint 5 éve
Na a Red Bullnál észben voltak...már csak legyen versenyképes verdájuk...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Pacsi a Red Bullnak, Perez érkezik.made my day
csipkelli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Pacsi a Red Bullnak, Perez érkezik.
több mint 5 éve
💬 A message to our friends at @ScuderiaFerrari and to the famous tifosi.
— McLaren (@McLarenF1) December 16, 2020
🇮🇹 𝘜𝘯 𝘮𝘦𝘴𝘴𝘢𝘨𝘨𝘪𝘰 𝘢𝘪 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘪 𝘢𝘮𝘪𝘤𝘪 𝘥𝘪 𝘚𝘤𝘶𝘥𝘦𝘳𝘪𝘢 𝘍𝘦𝘳𝘳𝘢𝘳𝘪 𝘦 𝘢𝘪 𝘴𝘶𝘰𝘪 𝘧𝘢𝘮𝘰𝘴𝘪 𝘵𝘪𝘧𝘰𝘴𝘪.#AdiosCarlos 🧡 pic.twitter.com/B24NYpzOgF
több mint 5 éve
bár év végén belehúzott Albon, de egyértelmű, hogy Perez jönne nálam a helyéreÚgy van előrébb a Vb-n, hogy még futamokat is hagyott ki a korona miatt!!
VB állásban is előrébb van, ráadásul egy szarabb autóval, nem kérdés a dolog
NB2
több mint 5 éve
2 versenyző verte nullára csapattársát idomerokon. Nem nehéz kitalálni kik ok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Le voltak tekerve a mercik, mint az kiderült. Furcsa is volt h pont egy merci pályán, egy ilyen szezonban verik meg őket itt.Sajnos, akármennyire örültem Max miatt, ugyanezt játsszák már tavaly óta(sőt, 6-7 éve) Hatalmas az előnyük, félévkor lekapcsolják az adott évi fejlesztést, amikor már lehet tudni h zsebben mind2 cím. Tudják így évről évre görgetni az előnyüket.
Mi meg elkezdünk hinni a második félév alapján, hogy na talán most, aztán jön az évadnyitó és a lesújtó felismerés.
Ráadásul a Red Bull 17 óta elég érdekes módon mindig lassacskán kezd, szóval jövőre elég hamar megint tisztán fogunk látni. Namindegy, ezt az egy évet valahogy kibekkeljük 😀
több mint 5 éve
bár év végén belehúzott Albon, de egyértelmű, hogy Perez jönne nálam a helyéreVB állásban is előrébb van, ráadásul egy szarabb autóval, nem kérdés a dolog
több mint 5 éve
Hamiltonnak el kéne engednie Albont. Hátha megtartják 😀Ez nekem is eszembe jutott
csipkelli
több mint 5 éve
10 éve, mikor Alonso egy Petrov mögött vesztette el a VB címet, mert szar a pálya, nem képesek ezek a megalomán arabok átépíteni ezt a méregdrága szart, az valami kritikán aluli.De sok pénzt hoz az F1-nek, szóval minden fasza.
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
4 036
10 éve, mikor Alonso egy Petrov mögött vesztette el a VB címet, mert szar a pálya, nem képesek ezek a megalomán arabok átépíteni ezt a méregdrága szart, az valami kritikán aluli.
több mint 5 éve
Nagyon unalmas ez az Abu-Dhabi pálya!
több mint 5 éve
Az utolsó két futam megmutatta, hogy ha nincs Hamilton vagy éppen csak visszatér betegségből, akkor már nem annyira domináns az a Mercedes.
több mint 5 éve
Hamiltonnak nem ez a Bustas Jóska lenne a csapattársa hanem valamelyik ifjú titán azt hiszem Hám köthetné a pelustA mostani körülmények között Hami elmegy 10 vb-ig, ha meg nem unja v meg nem unja őt a Liberty
ThundersNFL
több mint 5 éve
Stroll apád nem lenne kőgazdag már helyed sem lenne az F1-ben
Draft

több mint 5 éve
Hamiltonnak nem ez a Bustas Jóska lenne a csapattársa hanem valamelyik ifjú titán azt hiszem Hám köthetné a pelust
Draft

több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Hamiltonnak el kéne engednie Albont. Hátha megtartják 😀
több mint 5 éve
Jövőre vajon mi lesz Ham 8x?Ha az RB nem csinál csodát én nem látok másra esélyt.
ThundersNFL