Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Bár a világon semmi szükség nincs rá, még 4 futam lesz idén a Forma-1-ben, pl. december közepén is. Így csak összejöhet 17 futam 6 hónap alatt (de minek???).Here's the updated 2020 race calendar 👀#F1 pic.twitter.com/o6INhA3YY8
— Formula 1 (@F1) August 25, 2020
több mint 5 éve
Sajnos Harvick nyert megint, elképesztő idén ő is Hamlin mellett. Logano is nyerhetne már egy futamot...Harvick igazából még Hamlinnél is egy szinttel feljebb van. Mert amíg Denny elég inkonzisztens, vagy peches, és emiatt két jó helyezésre jut neki egy rossz - lásd tegnap... -, addig Harvick folyamatosan Top5 környékén végez. Kérdés nélkül neki kellene bajnoknak lennie idén, ha nem lenne a nyomorult PO rendszer. És teljesen megérdemelné.
Heisman Trophy
BTW Truex Jr. is nagyon szépen összekapta magát a gyengébb szezonkezdés után. Az utolsó hét versenyen 3., 3., 3., 3., 3., 2. és 2. helyezés. Közeledik a PO, na, alap hogy belejött.
Jelenleg őket tuti Champ 4 résztvevőnek tartom Phoenixre, de a negyedik embert nem tudnám megmondani ki lehet. Mondjuk figyelembe véve, hogy ez a hármas mennyire kiemelkedik, főleg persze H & H, majdnem mindegy is ki lesz a negyedik. 😀 Talán Elliott vagy Logano, de nem győzött meg engem egyik se még.
Xfinity Series: a f*sz kivan már, hogy Chastain folyamatosan Top5-ben végez, de a győzelem nem jön össze neki. Mondjuk ha Phoenixre tartogatja, akkor nem bánom. BTW amit a Kaulig Racing csinál az baromi szimpatikus, nagyon szépen felépítették a csapatot az elmúlt 3-4 évben. Egyértelműen a kedvenc xfinity csapatom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=rKXKm3Jvd3k
több mint 5 éve
Nem lehet túl jó akkor az emésztésed és az anyagcserédAkkor nem szóltam 😊 bennem ugye még az F1 pályája van meg.Szato nyerte az IndY 500t???? Tényleg őrült egy év hogy Takuma komoly autóversenyt nyer sometime. Ja mondjuk roncsderbi is volt így annyira nem csoda 😛 😀Másodjára nyert amúgy, és teljesen jó indycaros.
dande
Mikey
dande
több mint 5 éve
Akkor nem szóltam 😊 bennem ugye még az F1 pályája van meg.Szato nyerte az IndY 500t???? Tényleg őrült egy év hogy Takuma komoly autóversenyt nyer sometime. Ja mondjuk roncsderbi is volt így annyira nem csoda 😛 😀Másodjára nyert amúgy, és teljesen jó indycaros.
dande
Mikey
több mint 5 éve
Szato nyerte az IndY 500t???? Tényleg őrült egy év hogy Takuma komoly autóversenyt nyer sometime. Ja mondjuk roncsderbi is volt így annyira nem csoda 😛 😀Másodjára nyert amúgy, és teljesen jó indycaros.
dande
több mint 5 éve
Sajnos Harvick nyert megint, elképesztő idén ő is Hamlin mellett. Logano is nyerhetne már egy futamot...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hát azért ez fura h nem volt red flag és shootout, így begurul Sato a caution alatt 😀
több mint 5 éve
Nemá Álex. 😕
több mint 5 éve
Gondolom Alonso esélytelen hogy idén nyerjen..Az túlzás hogy esélytelen, de semmi nem utal hogy odaérhet az elejére.
FLZOLI
több mint 5 éve
Gondolom Alonso esélytelen hogy idén nyerjen..ez az Indy 500, mindenki esélyes és senki 😀
FLZOLI
több mint 5 éve
Gondolom Alonso esélytelen hogy idén nyerjen..
több mint 5 éve
Askew atyaég, hát a szívem kihagyott két ütemet...
több mint 5 éve
NBC-s streamen nézem. Akartam örömködni hogy Danica az okos ember Tirico mellett, de teljesen úgy néz ki mintha be lenne lőve. 😂Drivers, start your engines! Let's go racing 500 miles at the Brickyard! 🏁arena4.network4.hu/nezd-online-eloben/
Mikey
shawnka
több mint 5 éve
Drivers, start your engines! Let's go racing 500 miles at the Brickyard! 🏁arena4.network4.hu/nezd-online-eloben/
Mikey
több mint 5 éve
Drivers, start your engines! Let's go racing 500 miles at the Brickyard! 🏁
több mint 5 éve
Oliveira mesterien csinálta, a situational awarness minta példája. Sok motoros 6-7 szezonjára se jut el idáig, mert egy ilyen helyzetben, az utolsó körben az utolsó két kanyarban, csak az adrenalin dübörög az agyában és nem képes gyorsan és helyeseb felismerni a keletkező lehetőséget.És senki sem halt meg egyiken sem. Vinales ebben a kategóriában duplázott 😊.
Espargaro meg... amennyire unszimpatikussá tette magát brno óta és amennyire én se akartam hogy nyerjen, most ebben nagyon csúnyán cserben hagyta a csapata. Hodgson is remekül kiemelte a közvetítés alatt, hogy mekkora balfaszság volt az utolsó körnél 0.0-át kitáblázni neki. Amikor a valósában volt vagy 3-4 tized előnye. Lehet még több is. Ha fut egy hibátlan időmérős kört, Miller egyszerűen nem tudott volna elég közel érni hozzá, hogy támadhasson. Így meg, mivel azt hitte, hogy az ausztrál teljesen ott van a nyakán, a hármas kanyart teljesen deffenzíven vette be, amivel el is ment az előnye. Ennek köszönhetően tudott Miller próbálkozni a négyesben és megelőzni őt. A többit meg már ahogy mondják történelem. Érthetetlen és végtelenül amatőr hiba.
Mir mégis talán a legnagyobb veszetese a versenynek, sima győzelemett bukott, teljesen rajta kívül álló körülmény miatt.
Egyébként zseniális versenyhétvége volt megint 🙂😎👍🏼
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Oliveira mesterien csinálta, a situational awarness minta példája. Sok motoros 6-7 szezonjára se jut el idáig, mert egy ilyen helyzetben, az utolsó körben az utolsó két kanyarban, csak az adrenalin dübörög az agyában és nem képes gyorsan és helyeseb felismerni a keletkező lehetőséget. Espargaro meg... amennyire unszimpatikussá tette magát brno óta és amennyire én se akartam hogy nyerjen, most ebben nagyon csúnyán cserben hagyta a csapata. Hodgson is remekül kiemelte a közvetítés alatt, hogy mekkora balfaszság volt az utolsó körnél 0.0-át kitáblázni neki. Amikor a valósában volt vagy 3-4 tized előnye. Lehet még több is. Ha fut egy hibátlan időmérős kört, Miller egyszerűen nem tudott volna elég közel érni hozzá, hogy támadhasson. Így meg, mivel azt hitte, hogy az ausztrál teljesen ott van a nyakán, a hármas kanyart teljesen deffenzíven vette be, amivel el is ment az előnye. Ennek köszönhetően tudott Miller próbálkozni a négyesben és megelőzni őt. A többit meg már ahogy mondják történelem. Érthetetlen és végtelenül amatőr hiba.
Mir mégis talán a legnagyobb veszetese a versenynek, sima győzelemett bukott, teljesen rajta kívül álló körülmény miatt.
Egyébként zseniális versenyhétvége volt megint 🙂😎👍🏼
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
A lesipuskás Oliveira behúzta annyira küzdött Pol és Miller 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tényleg elképesztő...kb 20 éve nézek MotoGP-t, de egyszer se láttam, hogy valaki inkább leugrik a motorról, minthogy kb meghaljon, mert semmi fékje nincs.221 km/h-val ment, mikor leugrott már szinte a kanyarban.
A fékprobléma általában azt jelenti, hogy nem tud valaki kellő féktávot venni...nem ezt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Üdv!Jelenlévők közül épített már valaki Jaguar versenyautót? Esetleg Jag v8 versenymotort?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
nah ilyet se láttam még, hogy valaki menet közben leugorjon a motorrólmondjuk kb lehet megmentette az életét vagy legalábbis az egészségét
több mint 5 éve
huh. Az kemeny mi van a Yamaha haztajon.