Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Ma este Indy 500! 😎Andretti és Dixon nagyon meggyőző volt az edzések alatt, szóval előbbi pole-ja ez alapján nem meglepetés, de amúgy az idei szezonja alapján igen. Dixon idén nagyon megy, a Penske trióját meg sosem szabad leírni, mégha elég hátulról is indulnak. Herta a titkos favoritom, és remélem a kedvencem, Palou is hoz egy Top10 helyezést - végre szponzorral az autóján - ha már minden edzésen és a kvalin is mindig a legjobb tízben végzett.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
@Mikey végre összejött 5 darab 2.hely után a 6. Win Hamlinnek 😊Azaz legutóbbi győzelme óta három 2. hely után.
Heisman Trophy
24 verseny után van annyi győzelme, mint tavaly összesen. Egyéni legjobbja 8 győzelem 2010-ből amikor Johnson mögött második lett a bajnokságban, ezt is megdöntheti idén ha így folytatja.
Holnap repeta.
több mint 5 éve
@Mikey végre összejött 5 darab 2.hely után a 6. Win Hamlinnek 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Most lett bejelentve, hogy Zarcoval és Bagnaiaval is hosszabbit a Ducati. A francia 2021re, az olasz 22’re is kontrakt alatt így.Bár az, hogy melyik csapatba még hivatalosan nem lett bejelentve, szerintem egyértelmű, hogy Pecco megy akkor Miller mellé, Zarco meg a helyére a pramachoz.
Like 👍🏼👍🏼
És máris pletykálják Jorge Martin meg Zarco helyére az Avintiahoz.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Egyébként aki látta Espa utolsó 2 versenyét, az bízhat benne, hogy simán eldobja. Valahogy nem bírja kezelni, hogy esélyes.Főleg hogy idén Marquez nélkül 1-2 győzelem előrerepíthet nagyon, amilyen vegyes a mezőny
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Egyébként aki látta Espa utolsó 2 versenyét, az bízhat benne, hogy simán eldobja. Valahogy nem bírja kezelni, hogy esélyes.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/motogp-marc-marquez-akar-a-teljes-idenyt-is-kihagyhatja-2779473Nagyon könnyen ki lehet ám esni a pixisből ez is azt mutatja. Még a Marquez szintűeknek is.
NB2
Ha visszatér jövőre száz százalékosan, akkor sem garantálja semmi sem, hogy lesz olyan technikai háttér, hogy a bajnoki címért küzdjön. Ő az idei évet ha kiüli, azért jelentős lépés hátrányban lesz, mert ezt a gépet nem fogja ugy ismerni mint az előzőeket.
Persze még mindig ez a kevésbbé valószínű szkenárió, de azért az milyen irónikus lenne, ha végül megállna a 8 bajnoki címnél és nemhogy tulszárnyalni nem sikerülne Rossit de még utolérni sem.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
P. Espargaro, Nakagami, Zarco, Mir, Miller, Vinales, Rins, Oliveira, Dovi, Quartararo, Morbidelli, Petrux.Hangvillásoknál valami nagyon félre csúszott
Az elso 12. Jo latni hogy ennyire felborult, szokatlan a mezony, versenyrol-versenyre!
Coolearie
Mer nem Espargaro! 😀😀😀Szerinted miert tettem oda a smileyt?Remélem Dovi vagy valamelyik Ducatis behuzza ezt is. (Zarco 😁)Zarco hiába lett 3. A boxból kell rajtolnia a büntetése miatt+ugye sérült is a keze kérdés, hogy fogja bírni a versenytávot.
Igazából akárki csak ne Espargaro.
Cowboykarcsi90
KoporShow
Cowboykarcsi90

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Szerinted miert tettem oda a smileyt?Remélem Dovi vagy valamelyik Ducatis behuzza ezt is. (Zarco 😁)Zarco hiába lett 3. A boxból kell rajtolnia a büntetése miatt+ugye sérült is a keze kérdés, hogy fogja bírni a versenytávot.
Cowboykarcsi90
KoporShow
több mint 5 éve
Remélem Dovi vagy valamelyik Ducatis behuzza ezt is. (Zarco 😁)Zarco hiába lett 3. A boxból kell rajtolnia a büntetése miatt+ugye sérült is a keze kérdés, hogy fogja bírni a versenytávot.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Remélem Dovi vagy valamelyik Ducatis behuzza ezt is. (Zarco 😁)Igazából akárki csak ne Espargaro.
több mint 5 éve
P. Espargaro, Nakagami, Zarco, Mir, Miller, Vinales, Rins, Oliveira, Dovi, Quartararo, Morbidelli, Petrux.Inkább azt mondanám, hogy alapból van Marquez, aztán utána sokáig senki, és utána a mezőny nagy része egyben.
Az elso 12. Jo latni hogy ennyire felborult, szokatlan a mezony, versenyrol-versenyre!
Coolearie
Csak most ugye nincs Marquez.
több mint 5 éve
P. Espargaro, Nakagami, Zarco, Mir, Miller, Vinales, Rins, Oliveira, Dovi, Quartararo, Morbidelli, Petrux.Az elso 12. Jo latni hogy ennyire felborult, szokatlan a mezony, versenyrol-versenyre!
több mint 5 éve
Sajnálom, de claire kezébe adni a kormánybotot és később sem korrigálni egyenes út volt a szakadékbaA "Drive to survive" sorozatban kristálytisztán láthattuk, mennyire kedves, és alkalmatlan erre a hölgy.
peach

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Sajnálom, de claire kezébe adni a kormánybotot és később sem korrigálni egyenes út volt a szakadékbaSír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥Néhány évet elkésett ezzel. Mindenkinek jobb lesz így.
Fattyu
MikeyMindketőtöknek igaza van.Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥gyorsan pénzzé tette. Igaza van.
Fattyu
Amadeus
A bánat igazából a nosztalgiának szól...
Fattyu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ha marad a csapatnev akkor nem tudom mit számít a könyvelés mögötte.Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥Néhány évet elkésett ezzel. Mindenkinek jobb lesz így.
Fattyu
MikeyMindketőtöknek igaza van.Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥gyorsan pénzzé tette. Igaza van.
Fattyu
Amadeus
Fattyu
több mint 5 éve
Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥Néhány évet elkésett ezzel. Mindenkinek jobb lesz így.
Fattyu
Mikey
Mindketőtöknek igaza van.Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥gyorsan pénzzé tette. Igaza van.
Fattyu
Amadeus
több mint 5 éve
Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥gyorsan pénzzé tette. Igaza van.
Fattyu
több mint 5 éve
Sír Frank Williams megvált a csapatától., eladta. 😥Néhány évet elkésett ezzel. Mindenkinek jobb lesz így.
Fattyu
több mint 5 éve
A közvetítésben volt ilyen grafika hogy ki hogy ad féket vagy gázt, és azon volt hogy pont annyit fékezett amennnyit kellett. Én tartom hogy valaki a motorra született 😊Én ki nem tudom venni, hogy fékezett e vagy sem.Ha látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.Szerinted a második előtt nem fékez egy picinyt ballal?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Én ki nem tudom venni, hogy fékezett e vagy sem.Ha látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.Szerinted a második előtt nem fékez egy picinyt ballal?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Itt van minden szögből. Óriási mák, hogy egyik se találta el.Nyilván ösztönösen.De, ha ösztönösen isHa látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.Szerinted a második előtt nem fékez egy picinyt ballal?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Nem véletlenül ő a király
Heisman Trophy
De az nem semmi feeling, hogy jobbról tizedmásodpercenként röpködnek a motorok nyakra-főre.
Persze, hogy ő a király.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=UGPrHj1nPt0&feature=emb_err_woyt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nyilván ösztönösen.De, ha ösztönösen isHa látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.Szerinted a második előtt nem fékez egy picinyt ballal?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Nem véletlenül ő a király
Heisman Trophy
De az nem semmi feeling, hogy jobbról tizedmásodpercenként röpködnek a motorok nyakra-főre.
Persze, hogy ő a király.