Autó- és motorsportok
hát de nem nyerte meg. meg arról is volt szóbeszéd, hogy Hill se nyerte volna meg az esőversenyt haKínosan középszer vagy még gyengébb. Ok, megnyerte az F-1-be jövetele előtt a Champ Cart meg abban az évben az Indy 500-at, de amint Newey elment a Williamstól a McLarenhez, és kellett volna extra is a jó eredményhez, soha semmi maradandót nem alkotott.Mert milyen a villeneuve szintű?Az nem volt semmi, hogy egy Villeneuve szintű versenyzőből világbajnokot csináltak!Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
Anguish in Budapest #OnThisDay 23 years ago: @HillF1 had led the ’97 #HungarianGP easily, until a hydraulic glitch slowed him & cruelly robbed him of the win, dropping him to 2nd behind @27villeneuve’s winning Williams. Arrows would never come so close again. #F1 pic.twitter.com/1rXOvsSWhh
— Matt Bishop (@TheBishF1) August 10, 2020
Se előtte, se azóta nem láttam regnáló világbajnokot annál rosszabb autóban a Forma-1-ben. 😕
iktriad
slowmotion
🤘gaben🤘
peach
Pl. ezzel szemben a 96-os csapattárs Hill egy bűn rossz Arrowsal majdnem nyert a következő évben, (ha nem romlik el az utolsó körben az autója a Hungaroringen és Villeneuve nem előzi meg, lehet nem is lett volna világbajnok - Schumachernek 3-al kevesebb pontja volt az év végén, persze utóbbit kizárták a Jerezi ütközése/kamikaze akciója miatt), és a következő évben nyert is Spaban - egy Jordanben! Villeneuve ezzel szemben 97 és a VB arany után futamot se nyert soha többé. A legjobb helyezése azt hiszem 3. volt 98-ból.
iktriad
1, a rajtnál nem amortizálják le a mezőny felét, amiből nem mindenki tudott újraindulni
2, ha nem esik ki lényegében az összes esélyes (pl Schumi lekörözés közben)
3, ha a kis Schumit nem tartja vissza a csapatutasítás.
és ezt ugye úgy, hogy én akkortájt Hillnek szurkoltam
Ja. Te magad írtad, hogy nyert champ várt, indy 500at, meg f1 vb-t is. Ezt általában az összes 23. középszerű versenyző elmondhatja magáról. Vagy az, hogy rookiként kapásból lepofozta az első időmérőjén damon hill-t az egész mezőnnyel együtt. A pletykák is ugye arról szóltak, hogy már 96'ban is megverhette volna hillt ha a williamsnél ezt hagyták volna. 97ben vb, 98ban meg egy rakás szár volt a williams. Utána ugye ment az újonnan alakult bár-ha, azzal együtt még az egész karrierje a kukába. Igaz utána nem nyert futamot, mondjuk extrém körülmények mellett se szoktak mások se 4.-5-ik autókkal, de ezért csak villeneuve a szár nyílván. Tipik példája ő annak, hogy csupa szár döntéssel hogy kell egy karriert elbaszni, de a tehetséggel meg a tempóval nem volt gond. A kezdeteknél legalábbis tuti nem, aztán persze beleszürkült az egészbe.Kínosan középszer vagy még gyengébb. Ok, megnyerte az F-1-be jövetele előtt a Champ Cart meg abban az évben az Indy 500-at, de amint Newey elment a Williamstól a McLarenhez, és kellett volna extra is a jó eredményhez, soha semmi maradandót nem alkotott.Mert milyen a villeneuve szintű?Az nem volt semmi, hogy egy Villeneuve szintű versenyzőből világbajnokot csináltak!Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
Anguish in Budapest #OnThisDay 23 years ago: @HillF1 had led the ’97 #HungarianGP easily, until a hydraulic glitch slowed him & cruelly robbed him of the win, dropping him to 2nd behind @27villeneuve’s winning Williams. Arrows would never come so close again. #F1 pic.twitter.com/1rXOvsSWhh
Se előtte, se azóta nem láttam regnáló világbajnokot annál rosszabb autóban a Forma-1-ben. 😕
iktriad
slowmotion
🤘gaben🤘
peach
Pl. ezzel szemben a 96-os csapattárs Hill egy bűn rossz Arrowsal majdnem nyert a következő évben, (ha nem romlik el az utolsó körben az autója a Hungaroringen és Villeneuve nem előzi meg, lehet nem is lett volna világbajnok - Schumachernek 3-al kevesebb pontja volt az év végén, persze utóbbit kizárták a Jerezi ütközése/kamikaze akciója miatt), és a következő évben nyert is Spaban - egy Jordanben! Villeneuve ezzel szemben 97 és a VB arany után futamot se nyert soha többé. A legjobb helyezése azt hiszem 3. volt 98-ból.
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Egy nagypofájú fasz. Versenyzőként egy erős középszer. Nem több mondjuk egy Massa/Bottas vonalnál.Kire írtad?
Szerintem pl Rosberg is fényévekkel jobb nála, hiába Ő is ugyanúgy “csak” egyszeres bajnok.
Cowboykarcsi90
Szerintem pl Rosberg is fényévekkel jobb nála, hiába Ő is ugyanúgy “csak” egyszeres bajnok.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
KözépszerűMert milyen a villeneuve szintű?Az nem volt semmi, hogy egy Villeneuve szintű versenyzőből világbajnokot csináltak!Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
🤘gaben🤘
peach
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Kínosan középszer vagy még gyengébb. Ok, megnyerte az F-1-be jövetele előtt a Champ Cart meg abban az évben az Indy 500-at, de amint Newey elment a Williamstól a McLarenhez, és kellett volna extra is a jó eredményhez, soha semmi maradandót nem alkotott.Mert milyen a villeneuve szintű?Az nem volt semmi, hogy egy Villeneuve szintű versenyzőből világbajnokot csináltak!Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
🤘gaben🤘
peach
Szerkesztette: iktriad
Mert milyen a villeneuve szintű?Az nem volt semmi, hogy egy Villeneuve szintű versenyzőből világbajnokot csináltak!Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
🤘gaben🤘
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Az nem volt semmi, hogy egy Villeneuve szintű versenyzőből világbajnokot csináltak!Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Egész konkrétan az F300-as Ferrari 😀Ráadaául akkoriban asszem volt még egy csapat, ami tök ugyanúgy nézett ki (piros alapszín, vízszintes fehér sáv a motorburkolat tövében), kész élmény volt.Teszem hozzá nem önként, a Renault döntött úgy anno emlékeim szerint h túl drága neki az F1, a Rothmans meg gondolom nem akart egy középcsapatot szponzorálni.Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
empty taxi
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ráadaául akkoriban asszem volt még egy csapat, ami tök ugyanúgy nézett ki (piros alapszín, vízszintes fehér sáv a motorburkolat tövében), kész élmény volt.Teszem hozzá nem önként, a Renault döntött úgy anno emlékeim szerint h túl drága neki az F1, a Rothmans meg gondolom nem akart egy középcsapatot szponzorálni.Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
empty taxi
Sajnos nem tudom Neked racionális érvekkel alátámasztani, de egyre kevésbé ellenszenves...Mi a gond Max-el?Vettel már roppant flusztrált lehet, ami miatt megértem...Amúgy ilyeneket nem illik mondani nyilvános rádióban ...Érdemes lenne fogadni arra hogy Vettelt vajon kibasszák-e szezon közben. 😂szerintem ő maga fog felállni
Mikey
NB2
Maxot nem kedvelem de ma nagyot ment
csebi
Én sem bírom Maxot, de Ő az egyetlen aki színt tud vinni ebbe az amúgy unalmas szezonba!Nem csak idén.Ezt pedig értékelem Tőle, nagyon!!
nagir
steelwolf

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Teszem hozzá nem önként, a Renault döntött úgy anno emlékeim szerint h túl drága neki az F1, a Rothmans meg gondolom nem akart egy középcsapatot szponzorálni.Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Na kb. ennyire csökkent le az érdeklődésem az F-1-el kapcsolatban mostanság...A második hely 18 pontot ér, valamint plusz 1 pontot lehet szerezni a leggyorsabb körrel.Igen, de Villeneuve meg Frentzen 5. és 6. lett a világbajnokság pontversenyében, és 3. -as a konstruktőrök között.Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
Fun fact: Villeneuve 21 pontot szerzett és lett VB 5.-ik 98-ban. Ma a 2. helyért adnak ennyi pontot. Egy futamon...
iktriad
Heisman Trophy
A második hely 18 pontot ér, valamint plusz 1 pontot lehet szerezni a leggyorsabb körrel.Igen, de Villeneuve meg Frentzen 5. és 6. lett a világbajnokság pontversenyében, és 3. -as a konstruktőrök között.Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
Fun fact: Villeneuve 21 pontot szerzett és lett VB 5.-ik 98-ban. Ma a 2. helyért adnak ennyi pontot. Egy futamon...
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Igen, de Villeneuve meg Frentzen 5. és 6. lett a világbajnokság pontversenyében, és 3. -as a konstruktőrök között.Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
slowmotion
Ma 23 éve tűnt el Damon Hill (Palik szeme elől). 😊mondjuk az sem volt semmi, amikor a Williams Villeneuve bajnoki éve után váltott Rothmans festésről és Renault motorról Winfield-színekre és Mecachrome motorra.
iktriad
Mi a gond Max-el?Vettel már roppant flusztrált lehet, ami miatt megértem...Amúgy ilyeneket nem illik mondani nyilvános rádióban ...Érdemes lenne fogadni arra hogy Vettelt vajon kibasszák-e szezon közben. 😂szerintem ő maga fog felállni
Mikey
NB2
csebi
Én sem bírom Maxot, de Ő az egyetlen aki színt tud vinni ebbe az amúgy unalmas szezonba!Nem csak idén.Ezt pedig értékelem Tőle, nagyon!!
nagir
Szerkesztette: iktriad
Playoff pontokban Hamlin most 13 pontra van lemaradva. Hiába drukkolok Harvick ellen nem megy. Mondjuk az autó legalább most a Light Apple Busch promó miatt jól néz ki 😀BTW Harvick félelmetes. Utolsó kilenc versenyen Top 5 helyezés.Hát basszus ez a 2 Harvick győzelem Michiganban nem tett jót Hamlinnek, főleg hogy a 2. ilyen kevesen múlott. Logano legalább 5., hátha összeszedi magát rendesen0.093 sec, hát f*szom. Remélem ezek a paraszthajszálas 2. helyek a rájátszásban győzelmekké fordulnak.
Heisman Trophy
Mikey
1, 2, 1, 4, 5, 4, 5, 1, 1.
137 pont előnye van Keselowski, és 140 pont előnye van Hamlin előtt. Az három verseny. A régi rendszerben nem kérdés, hogy ő lenne a bajnok idén (is).
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
BTW Harvick félelmetes. Utolsó kilenc versenyen Top 5 helyezés.Hát basszus ez a 2 Harvick győzelem Michiganban nem tett jót Hamlinnek, főleg hogy a 2. ilyen kevesen múlott. Logano legalább 5., hátha összeszedi magát rendesen0.093 sec, hát f*szom. Remélem ezek a paraszthajszálas 2. helyek a rájátszásban győzelmekké fordulnak.
Heisman Trophy
Mikey
1, 2, 1, 4, 5, 4, 5, 1, 1.
137 pont előnye van Keselowski, és 140 pont előnye van Hamlin előtt. Az három verseny. A régi rendszerben nem kérdés, hogy ő lenne a bajnok idén (is).
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Hát basszus ez a 2 Harvick győzelem Michiganban nem tett jót Hamlinnek, főleg hogy a 2. ilyen kevesen múlott. Logano legalább 5., hátha összeszedi magát rendesen0.093 sec, hát f*szom. Remélem ezek a paraszthajszálas 2. helyek a rájátszásban győzelmekké fordulnak.
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Vettel már roppant flusztrált lehet, ami miatt megértem...Amúgy ilyeneket nem illik mondani nyilvános rádióban ...Érdemes lenne fogadni arra hogy Vettelt vajon kibasszák-e szezon közben. 😂szerintem ő maga fog felállni
Mikey
NB2
csebi
Én sem bírom Maxot, de Ő az egyetlen aki színt tud vinni ebbe az amúgy unalmas szezonba!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Felállni és benthagyni a milliókat ? Kétlem.Érdemes lenne fogadni arra hogy Vettelt vajon kibasszák-e szezon közben. 😂szerintem ő maga fog felállni
Mikey
NB2
Max ha az AM átveszi a fizujat.