Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
De, ha ösztönösen isHa látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.Szerinted a második előtt nem fékez egy picinyt ballal?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Nem véletlenül ő a király
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ha látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.Szerinted a második előtt nem fékez egy picinyt ballal?
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Ferrari...24.hu/sport/forma-1/2020/08/17/charles-leclerc-kikapcsolt-biztonsagi-ov-spanyol-nagydij/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ha látta is, szerintem nem volt ideje reagálni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Az alsón látszik hogy benéz a kanyarba. Azt szerintem látta jönni.Az nagyon max 50 cm volt, és az, hogy befékezett, az első miatt volt, és így újra csak hatalmas mákja volt a 2.-nál is. Ez semmiképp nem kontrollálás 😀 Lövése nem volt, hogy jön egy másik moci is felé. Mindkét motor tehetetlenül repült felé, egyszerűen jól jött ki belőle.Az első után benézett a kanyarba, és szerintem a 2.-at már kontrollálta, de az első...Elképesztő, mennyin múlott az élete, egy méteren? Ennyire voltunk tőle, hogy legyen 2020nak még egy Kobe Bryantje.Nyomott egyet a féken. Vagy rosszul látom?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
bcsarli
Ő maga sem hitte el az egészet.
Chargers LT
több mint 5 éve
Az nagyon max 50 cm volt, és az, hogy befékezett, az első miatt volt, és így újra csak hatalmas mákja volt a 2.-nál is. Ez semmiképp nem kontrollálás 😀 Lövése nem volt, hogy jön egy másik moci is felé. Mindkét motor tehetetlenül repült felé, egyszerűen jól jött ki belőle.Az első után benézett a kanyarba, és szerintem a 2.-at már kontrollálta, de az első...Elképesztő, mennyin múlott az élete, egy méteren? Ennyire voltunk tőle, hogy legyen 2020nak még egy Kobe Bryantje.Nyomott egyet a féken. Vagy rosszul látom?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
bcsarli
Ő maga sem hitte el az egészet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Az első után benézett a kanyarba, és szerintem a 2.-at már kontrollálta, de az első...Elképesztő, mennyin múlott az élete, egy méteren? Ennyire voltunk tőle, hogy legyen 2020nak még egy Kobe Bryantje.Nyomott egyet a féken. Vagy rosszul látom?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Elképesztő, mennyin múlott az élete, egy méteren? Ennyire voltunk tőle, hogy legyen 2020nak még egy Kobe Bryantje.Nyomott egyet a féken. Vagy rosszul látom?
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Hamlin már megint lófasznyival második...😤Komolyan hihetetlen.
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hamlin már megint lófasznyival második...😤
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Elképesztő, mennyin múlott az élete, egy méteren? Ennyire voltunk tőle, hogy legyen 2020nak még egy Kobe Bryantje.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Ez hihetetlen sokadszorra is:Azt hiszem a Doctor nem csak egy Angyal vigyáz! 😉
twitter.com/Mattzel89/status/1294971590288039940?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1294972843546075138%7Ctwgr%5E&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Fegyeb_auto_motor%2Fmotogp-ujabb-hatalmas-baleset-ezuttal-a-kiralykategoriaban-2778395
bcsarli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Ez hihetetlen sokadszorra is:twitter.com/Mattzel89/status/1294971590288039940?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1294972843546075138%7Ctwgr%5E&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Fegyeb_auto_motor%2Fmotogp-ujabb-hatalmas-baleset-ezuttal-a-kiralykategoriaban-2778395
több mint 5 éve
Rubens Bottas! 🤣Vagy Mark
steelwolf
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Eredményhirdetéskor majd neki kezd.Nagyon néha esik nálunk. Nem tudom az elmúlt 34 évben hányszor volt, de én 3-nál többre nem nagyon emlékszem...
Félelmetesen unalmas ez a spanyol pálya. Éppolyan. Mint a magyar, csak nálunk néha esik.
Egy biztos a jó versenyekben szinte mindig ott van egy közös pont: eső.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Rubens Bottas! 🤣
több mint 5 éve
A 4. helyezett is kört kapott, úristen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 933
Na Lewis-nak lekellett menni az ideális ívről lekörözéskor, ment is az 5-ös Pereznek. :'D
több mint 5 éve
Eredményhirdetéskor majd neki kezd.Félelmetesen unalmas ez a spanyol pálya. Éppolyan. Mint a magyar, csak nálunk néha esik.
Egy biztos a jó versenyekben szinte mindig ott van egy közös pont: eső.
több mint 5 éve
Hamilton a valaha volt legjobb több mint 5 éve
jó lenne egy kis eső, hogy ne aludjunk el még 1x
több mint 5 éve
Miért csinálj valamit komolyan, ha hülyéskedve is lehet?!KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 5 éve
Dovinak ismet hatalmas lehetosege lett a VB cimre.
több mint 5 éve
Rossi ma újjászületett 😊