Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hamiltont nem engedném visszaülni 😀
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
2008-ban ezért fekete zászló járt, most lesz gondolom egy ejnye bejnye.
Aztaaa Leclerc. 😱
Mr.Breaker
Kinek? Mert behajtott ilyenkor?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Prost is felment anno, sikerrel is járt!
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Na, jöhet a fekete kártya.
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Na megy rinyálni.
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 933
Szünetben kicsit pimpelnek a Mercin. Nekik lehet ezt is úgy néz ki. 😀

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na Lajos most mutasd meg!
McLaren jól elcseszte!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
hej egy Mclaren győzelem...tudom hiú álom 😀
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Stroll nyer, Kimi dobogó? 😀 😀
Vagy kapcsolnak még1-et a seggrakétán és 3 kör alatt kiautózza majd újra rajtnál a stop/go penalty-t.
Mr.Breaker
24mp veszteséget írtak futam közben a kerékcserére. 31-32mp. Az 3 kör alatt necces.
csipkelli
most meg fogjuk látni, hogy Hami hogy oldja meg amit Bottas nem igazán tudott
amúgy szerintem most kinéz egy Bottas futamgyőzelem, ha ez a gumi működni fog

Hami büntije miatt BLM hiszti vajon mikor lesz? 😊
több mint 5 éve
Leclerc csoda hogy ennyivel megúszta.... 15 évvel ezelőtt nem biztos, hogy így száll ki...
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Vagy kapcsolnak még1-et a seggrakétán és 3 kör alatt kiautózza majd újra rajtnál a stop/go penalty-t.
Mr.Breaker
24mp veszteséget írtak futam közben a kerékcserére. 31-32mp. Az 3 kör alatt necces.
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mr.Breaker
Én adom. Az első verziót persze 😊

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM
azért örülhetnek az olaszok, hogy nincs néző, lehet meglincselnék a ferrarit
NB2
Miért, végre izgalmasnak tűnő verseny lesz a Ferrari miatt... 😊

több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 933
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Mindenki örülhet, stop and go. 1 futammal később lesz hétszeres.
több mint 5 éve
azért örülhetnek az olaszok, hogy nincs néző, lehet meglincselnék a ferrarit
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 933
2008-ban ezért fekete zászló járt, most lesz gondolom egy ejnye bejnye.
Aztaaa Leclerc. 😱
több mint 5 éve
Bottas egy lúzer
több mint 5 éve
Forma-1 - Szélárnyék cirkusz
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Várom az f1 hétvégét. Nah nem azért, mert a nagyok jönnek, azokat letojom. Azok unalmas, lefutott versenyek. Nah de a kicsiké! Forma2, forma3 versenyei pont arról szólnak amiről a mai autóversenynek kéne! Nincs domináns csapat, legalább már 8 futamgyőztes, harcok, előzések, balesetek. Minden ami kell! Aki nem nézné, érdemes! Pl a hétvégi 2 forma3 verseny minden igényt kielégített.
NB2
F2-be botlottam csak bele. Jó volt mind a két futam.

több mint 5 éve
Várom az f1 hétvégét. Nah nem azért, mert a nagyok jönnek, azokat letojom. Azok unalmas, lefutott versenyek. Nah de a kicsiké! Forma2, forma3 versenyei pont arról szólnak amiről a mai autóversenynek kéne! Nincs domináns csapat, legalább már 8 futamgyőztes, harcok, előzések, balesetek. Minden ami kell! Aki nem nézné, érdemes! Pl a hétvégi 2 forma3 verseny minden igényt kielégített.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Annyira tudtam hogy Hamlin és Chastain nem fogja tudni befejezni a versenyt anélkül hogy összemenjenek. 🤷‍♂️😂😂 Bár pont úgy sikerült hogy igazából egyik hibája sem volt.

Brandon Jones köszönte szépen. Fú de nagyon jó utolsó 15 kör volt, nem véletlenül a kedvenc pályám Darlington.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Vettel-t beküldik az Alfák meg a Williamsek mögé a tömeg közepébe úgy hogy kieső helyen van. Ezt ha nem nézem a neveket is tudnám, hogy a Ferrari csinálta. 😅😅 Az elején persze Vettelnek húznia kellett a szélárnyékot Leclercnek. 🙃
Mr.Breaker
Azért amit Ocon is művelt. 12. Helyen volt és bement azok elé akik veszélyesek voltak rá majd szépen lassan totyorgott h ne tudjanak értelmes kort menni. Régen ezt komolyan büntették
csebi
természetesen nem büntettek senkit.

Bár így hogy tudjuk a holnapi győztes kilétét is...

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Vettel-t beküldik az Alfák meg a Williamsek mögé a tömeg közepébe úgy hogy kieső helyen van. Ezt ha nem nézem a neveket is tudnám, hogy a Ferrari csinálta. 😅😅 Az elején persze Vettelnek húznia kellett a szélárnyékot Leclercnek. 🙃
Mr.Breaker
Azért amit Ocon is művelt. 12. Helyen volt és bement azok elé akik veszélyesek voltak rá majd szépen lassan totyorgott h ne tudjanak értelmes kort menni. Régen ezt komolyan büntették

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Milyen érdekes, hogy csapatok szűnnek meg, kétszeres Xfinity bajnok versenyzők versenyeznek szponzor nélkül, erre egy full középszerű pilóta sorra írja alá a szponzori szerződéseket, meg lassan a társ-csapattulajdonosi szerződést is. Jaaa, hogy ő feketeee?! Puszta véletlen.
Amúgy undorító.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként kedvelem Wallace-t.
 twitter.com/A_S12/status/1301510849312497664?s=19
Mikey
Egy szponzor elsősorban nem azért szerződik egy sportolóval, mert az a sportoló jó vagy sikeres, hanem azért, hogy növelje az eladásait, pozícionálja a brandjét, valamiféle hasznot remél a szponzorációtól.
Nyilván most, a BLM korában egy fekete versenyző marketingértéke nagyobb, mint egy tehetségesebb, eredményesebb fehér sportolóé, ráadásul egy olyan sportágban, ahol eleve nagyon kevés a fekete.
Ez nem undorító.
Ez kőkemény piaci logika.
Sobri Jóska
Pontosan tudom, hogy működik a piaci logika. S a szponzor szempontjából jelen helyzetben nyilván logikus döntés is. Ugyanakkor ettől még nem kell tetszenie a dolognak.
Mikey
Mi például pont szimpátia alapján szponzorálunk. Persze teljesen más a szint is.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "