NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Vasárnap 14-től az m4 sporton a 93-as donningtoni f1 futam 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem rosszindulatból írtam.vasárnap este 9-kor? 😀Timmy Hill nyerte a NASCAR virutális texasi versenyét tegnap este. TIMMY HILL 😀Neked aztán van felesleges időd.
amúgy elképesztő, 1 hét alatt még több pilótát sikerült behúzniuk és a Fox Sports beállt a bajnokság mögé egész szezonra. nagyon élvezetes verseny volt a tegnapi is btw
shawnka
🤘gaben🤘
ennyire azért ne boomerkedjünk
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Pláne, ha már tudod a nehézsúlyú boxvilágbajnokok neveit. 😉vasárnap este 9-kor? 😀Timmy Hill nyerte a NASCAR virutális texasi versenyét tegnap este. TIMMY HILL 😀Neked aztán van felesleges időd.
amúgy elképesztő, 1 hét alatt még több pilótát sikerült behúzniuk és a Fox Sports beállt a bajnokság mögé egész szezonra. nagyon élvezetes verseny volt a tegnapi is btw
shawnka
🤘gaben🤘
shawnka
Már most, előre jöhetnek mondjuk a forma1-esek, nehogy legközelebb Huntból Punt legyen.
több mint 5 éve
vasárnap este 9-kor? 😀Timmy Hill nyerte a NASCAR virutális texasi versenyét tegnap este. TIMMY HILL 😀Neked aztán van felesleges időd.
shawnka
🤘gaben🤘
Szerkesztette: shawnka
több mint 5 éve
Timmy Hill nyerte a NASCAR virutális texasi versenyét tegnap este. TIMMY HILL 😀Miért nagy dolog az, hogy Hill nyert?
shawnka
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Timmy Hill nyerte a NASCAR virutális texasi versenyét tegnap este. TIMMY HILL 😀Neked aztán van felesleges időd.
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Timmy Hill nyerte a NASCAR virutális texasi versenyét tegnap este. TIMMY HILL 😀 amúgy elképesztő, 1 hét alatt még több pilótát sikerült behúzniuk és a Fox Sports beállt a bajnokság mögé egész szezonra. nagyon élvezetes verseny volt a tegnapi is btw
több mint 5 éve
hu.motorsport.com/esports/news/emerson-fittipaldi-vezetesevel-a-legendak-is-szimulatorba-ulnek-hogy-online-merkozzenek-meg/4773724/Na ez egész jókis névsor, szombat estére megvan a program 😀
több mint 5 éve
Ööö... nem is értem. Most miert ne tudna nyugodtan versenyezni? (Persze ha menne a bajnokság egyáltalán)Az idiota Marko ugy gondolja, hogy most a parazas miatt a gondolatai elvinnek ott mas iranyba, nem tudna totalisan a versenyzesre koncentralni, es emiatt jobb lenne, ha elkapna gyorsan, mert akkor immunissa valik es nincsen mitol felnie, teljes mertekig a versenyzesre koncentralhat majd.
Ülne az autóba és pityeregne hogy Ő nem akarja elkapni, vagy mi?
Cowboykarcsi90
De hat ez a csavo nem szazas.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=vb_vvOiGKtY&tKár, hogy az F1esek nem így nyomják 😕
Szerkesztette: Raven17
több mint 5 éve
Ööö... nem is értem. Most miert ne tudna nyugodtan versenyezni? (Persze ha menne a bajnokság egyáltalán)Ülne az autóba és pityeregne hogy Ő nem akarja elkapni, vagy mi?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Marko nagyot megy. Szo szerint azt talalta mondani, az lenne a legjobb, ha Max Verstappen most elkapna a koronavirust, hogy aztan felgyogyuljon es nyugodtan versenyezhessen a vb-cimert. 😀
több mint 5 éve
Hamlin ezt is megnyerte, haha.F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀NASCAR-ban is lesz, a Fox Sports 1 pedig közvetíti is, a két "alap" kommentátorral, Mike Joyjal és Jeff Gordonnal. Igaz, ott invitational alapon megy, előfutamokkal, mindennel. Elliottal, Byronnal, Larsonnal, Earnhardt Jr.-ral, Busch tesókkal, Hamlinnel pl.
shawnka
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Óriási, szerintem marha jól kommentelték Wéberék.a legjobb az volt, hogy azt se tudták mi van Landóval 😀
Gábor sokat szimulátorozott ugye, érződött, hogy sokat készült. 😊
Herbert meg MVP 😀
gamerkr
elég lett volna benyomni a streamjét, fantasztikus content volt 😀 felhívta kihangosítva Verstappent, Sainzt, Albont, Russellt, Randyt, a McLaren főstratégáját, Jarvist a tavalyi mérnökét és még Zak Brownt is 😀
több mint 5 éve
Óriási, szerintem marha jól kommentelték Wéberék.Gábor sokat szimulátorozott ugye, érződött, hogy sokat készült. 😊
Herbert meg MVP 😀
több mint 5 éve
Esport történelem az m4 sporton.Elég menő.Lando 19-ről P5 😀
Kenny
több mint 5 éve
mindenképpen. így esztétikai kár is érte a világot.Ha randa lett volna kevésbé gyászos lenne a történet?Ma lenne 60 éves! Isten nyugosztalja, emléke örökké élni fog!! Ayerton Senna minden idők legnagyobb autósport fenoménja!!! 🏁Tegnap vagy mikor meg pont meghalt valami egész szemrevaló kis motorversenyző csajszi a róla elnevezett pályán
nagir
Senna, csórikám...
slowmotion
FLZOLI
több mint 5 éve
Ha randa lett volna kevésbé gyászos lenne a történet?Ma lenne 60 éves! Isten nyugosztalja, emléke örökké élni fog!! Ayerton Senna minden idők legnagyobb autósport fenoménja!!! 🏁Tegnap vagy mikor meg pont meghalt valami egész szemrevaló kis motorversenyző csajszi a róla elnevezett pályán
nagir
Senna, csórikám...
slowmotion
több mint 5 éve
Ma lenne 60 éves! Isten nyugosztalja, emléke örökké élni fog!! Ayerton Senna minden idők legnagyobb autósport fenoménja!!! 🏁Tegnap vagy mikor meg pont meghalt valami egész szemrevaló kis motorversenyző csajszi a róla elnevezett pályán
nagir
Senna, csórikám...
több mint 5 éve
Ma lenne 60 éves! Isten nyugosztalja, emléke örökké élni fog!! Ayerton Senna minden idők legnagyobb autósport fenoménja!!! 🏁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀hu.motorsport.com/esports/news/verstappen-soha-nem-jatszik-az-f1-2019-cel-igy-nem-vesz-reszt-a-bajnoksagban/4771481/
Gondolom egyenlő autókat fognak kapni, kurvakíváncsi vagyok, hogy így kik lesznek az élmezőnyben. Norrisban és Verstappenben biztos vagyok.
shawnka
Max nem indul, de a Ferrari is már bejelentette, hogy Vettel és Leclerc sem lesz. Nem lesz ez így nagy show. Meglepne ha Norrison kívül lenne bárki más a mezőnyből.
A mai The Racen nagyobb sztárok lesznek, pl. Verstappen, Montoya+a fia, Hulkenberg, Piquet Jr. stb stb.