NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀NASCAR-ban is lesz, a Fox Sports 1 pedig közvetíti is, a két "alap" kommentátorral, Mike Joyjal és Jeff Gordonnal. Igaz, ott invitational alapon megy, előfutamokkal, mindennel. Elliottal, Byronnal, Larsonnal, Earnhardt Jr.-ral, Busch tesókkal, Hamlinnel pl.
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀Azért ha ezt megcsinálják, újra beleszeretek az f1-be, mert zseniális húzás lenne
Gondolom egyenlő autókat fognak kapni, kurvakíváncsi vagyok, hogy így kik lesznek az élmezőnyben. Norrisban és Verstappenben biztos vagyok.
shawnka
r.baggio
több mint 5 éve
F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀Azért ha ezt megcsinálják, újra beleszeretek az f1-be, mert zseniális húzás lenne
Gondolom egyenlő autókat fognak kapni, kurvakíváncsi vagyok, hogy így kik lesznek az élmezőnyben. Norrisban és Verstappenben biztos vagyok.
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
le merném fogadni, hogy Hamilton egyike lesz azoknak, akik nem fognak ebben résztvenni végül 😀F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀Ha egyelő kocsikat kapnak, ciki lesz, ha Hamilton folyton a vert mezőnyben végez. 😊
shawnka
iktriad
több mint 5 éve
F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀Ha egyelő kocsikat kapnak, ciki lesz, ha Hamilton folyton a vert mezőnyben végez. 😊
shawnka
több mint 5 éve
F1 esport series, a tervek szerint az összes versenyzővel 😀 Gondolom egyenlő autókat fognak kapni, kurvakíváncsi vagyok, hogy így kik lesznek az élmezőnyben. Norrisban és Verstappenben biztos vagyok.
több mint 5 éve
Ez kész. 😂😂😂KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 5 éve
Azért ennek itt a helye 😀 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/video-ennel-jobb-versenyt-ma-mar-nem-lat-lehet-honapokig-sem-2753245
több mint 5 éve
Faszom. Szopás ez a vírus...Tölts le valami régebbit, törölték.Hát jó lenne ha vmi csoda folytán legalább indy futamot lehetne nézni a hétvégén.A mai programot törölték, egyelőre ennyi.Maka lesz a szpíker vasárnap az Indy futamán a galaxy4-en.Lesz indy futam?
NB2
Azt hittem az is offos.
roberto23
Közben a NASCAR atlantai versenyhétvégéje is törölve, természetesen mindhárom sorozatnál.
Mikey
roberto23
Mikey
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Tölts le valami régebbit, törölték.Hát jó lenne ha vmi csoda folytán legalább indy futamot lehetne nézni a hétvégén.A mai programot törölték, egyelőre ennyi.Maka lesz a szpíker vasárnap az Indy futamán a galaxy4-en.Lesz indy futam?
NB2
Azt hittem az is offos.
roberto23
Közben a NASCAR atlantai versenyhétvégéje is törölve, természetesen mindhárom sorozatnál.
Mikey
roberto23
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Hát jó lenne ha vmi csoda folytán legalább indy futamot lehetne nézni a hétvégén.A mai programot törölték, egyelőre ennyi.Maka lesz a szpíker vasárnap az Indy futamán a galaxy4-en.Lesz indy futam?
NB2
Azt hittem az is offos.
roberto23
Mikey
több mint 5 éve
A mai programot törölték, egyelőre ennyi.Maka lesz a szpíker vasárnap az Indy futamán a galaxy4-en.Lesz indy futam?
NB2
Azt hittem az is offos.
roberto23
Közben a NASCAR atlantai versenyhétvégéje is
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Maka lesz a szpíker vasárnap az Indy futamán a galaxy4-en.Lesz indy futam?
NB2
Azt hittem az is offos.
több mint 5 éve
Maka lesz a szpíker vasárnap az Indy futamán a galaxy4-en.
több mint 5 éve
Seb és Kimi elrepültek Ausztráliából.Baumgartner Zsóti közben összetörte a kétüléses Minardit showcase vezetésen.
Az FIA még nem lépett semmit, Wéber szerint lesz mindjárt szabadedzés.
több mint 5 éve
Állítólag a kövi 4 NASCAR Cup Series versenyt is elhalasztják. A Homesteadit biztosan, azt bejelentette a pálya üzemeltetője.
több mint 5 éve
Argentina is elhalasztva...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
amondó vagyok, hogy próbálkozzunk meg idén is az F1 fantasyvel. Tudom, tavaly év közben már kb senki nem foglalkozott vele, mert Raven mindenkire rávert, de itt az invitation kód az idei ligáhozLusta voltam elolvasni mit kell úgyhogy csak összeraktam egy teamet 😀
fantasy.formula1.com/league/62411
kód: 88b0111f32
shawnka
több mint 5 éve
amondó vagyok, hogy próbálkozzunk meg idén is az F1 fantasyvel. Tudom, tavaly év közben már kb senki nem foglalkozott vele, mert Raven mindenkire rávert, de itt az invitation kód az idei ligáhozfantasy.formula1.com/league/62411
kód: 88b0111f32