NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Rossi a csúcson pont azért hagyta ott a Repsolt, mert azzal a géppel nem volt kihívás nyerni. Marquezben nem tudom meg fog-e ez fogalmazódni.Mondjuk azert én kívancsi leszek tényleg ki is tölti e ezt a szerződést végig. 2024ben a tizenkettedik szezonja lenne a csapattal, egy huzamban. Azért az baromi sok.Szerintem ki. Top csapat, Top ridere. Miért is akarna váltani? Nem tudom elképzelni Ducatis, vagy Yamahás színekben. De aztán lehet rácáfol..
Cowboykarcsi90
Coolearie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mondjuk azert én kívancsi leszek tényleg ki is tölti e ezt a szerződést végig. 2024ben a tizenkettedik szezonja lenne a csapattal, egy huzamban. Azért az baromi sok.Szerintem ki. Top csapat, Top ridere. Miért is akarna váltani? Nem tudom elképzelni Ducatis, vagy Yamahás színekben. De aztán lehet rácáfol..
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Mondjuk azert én kívancsi leszek tényleg ki is tölti e ezt a szerződést végig. 2024ben a tizenkettedik szezonja lenne a csapattal, egy huzamban. Azért az baromi sok.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
MM 2024-ig Honda...Sajnos, vagy nem sajnos, egy darabig biztos fix a bajnokság kimenetele ilyen szempontból. 😀
GP-ben sem sok szabad hely van...
NB2
több mint 5 éve
Chastain helyettesíti Las Vegasban Newmant. 😊 Minden rosszban van valami jó, Ross megérdemli, hogy versenyképesebb autót vezethessen Cup szinten is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
MM 2024-ig Honda...GP-ben sem sok szabad hely van...
több mint 5 éve
Na, Newman már sétálgat is a kórházban, az RFR oldala képet is tett ki, amin a lányaival mosolyog, szuper. Kemény ember. 🙏
több mint 5 éve
Bíztató, hogy az FW43 màr gyorsabb, mint a tavalyi gép az időmérőn.Mondjuk nem nagy kihívàs. 😁😁
Meglàtjuk mire lesz jó a Williams Colgate. 😏
több mint 5 éve
Uhh az a KTM livery de baszóóóóóó. Wáááá
több mint 5 éve
Súlyos, de NEM életveszélyes Newman állapota. Nagyon csúnya volt, ahogy beleszállt elkerülhetetlenül LaJoie. Gyógyulj meg hamar Ryan! 🙏---
3-time and back-to-back Daytona 500 champions baby!!! Így már, hogy tudom Newman nincs életveszélyben, merek (visszafogottan) örülni. Most értem a verseny végére, hát könnybe lábadtak a szemeim.
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Eddig nem néztem NASCAR-t. Hiba volt 😊Remélhetőleg Ryan Newman is jól van
Newmant kórházba szállították. Egy Penske csapattag azt mondta hogy “he is awake”.
Nem szoktam sokszor imádkozni, de ez az a pillanat🙏🏻
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
valaki tud lécci Daytona 500-hoz YT streamet.twitchen írd be a keresőbe, hogy Nascar
Előre is köszi 😊
Heisman Trophy
és az első találat 😊
több mint 5 éve
valaki tud lécci Daytona 500-hoz YT streamet.Előre is köszi 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=xcf8o4hCtSA&t=0sbold prediction: ez jobban oda fog baszni, mint az első évad (azt is imádtam)
HYPE!!
Raven17
nagyon örülök neki, hogy ebben lesz Ferrari és Mercedes is, egy Hamilton jellegű karakter nagyon jót fog tenni narratív szempontból a sztorinak. a Ferrari sztorira nagyon kíváncsi leszek, hogy Vettel hogy élte meg a tavalyi évet.
és ahogy elnézem visszahozzák fókuszba a tavalyi évad fő arcait is: Steiner, Horner, Ricciardo, a Haasos szerencsétlenek. áh, kurvajó lesz 😀
több mint 5 éve
Come ooonnn, 3:40-kor kelnem kell, ne baszakodjon már az eső.
több mint 5 éve
Kezdődik! Kezdődik! 😍Mint minden évben, most is azzal a reménnyel, hogy 36 verseny múlva Hamlin örülhet majd a legjobban.
Mondjuk az idei szezon, főleg azzal ahogy össze van rakva a playoff menetrendje, és hogy Phoenixben lesz a szezonzáró, nagyon Harvicknak lett kitalálva.
Az erősorrendben idén sok változást nem várok, ugyanúgy JGR dominanciára számítok, de jó lenne ha a Hendrick autók újra győzelmekért harcolnának. Akkor, kiegészülve a Penske trióval és Harvickkal, változatosabb évünk lehetne.
Aztán jövőre jönnek a NextGen autók, az kicsit lutri lesz majd.
A rookie class idén zseniális. Bell, Reddick, Custer, agyonnyerték az Xfinity Seriest az elmúlt években. S a kis Nemechek sem fakezű.
Blaneynek lehetne idén kicsit konzisztensebb éve egynél több győzelemmel és bízom abban hogy DiBenedetto is hoz majd pár Top5-öt, esetleg behúzza az egyik superspeedway versenyt, mert a Wood Brothers autója azokon mindig jó.
Tipp a Championship 4 tagjaira: Harvick, Hamlin, Elliott, Logano.
A Rookie of the Year pedig Custer lesz.
Búcsúként Johnson is nyer egy versenyt.
Let's go #11, #12, #21!! 🏁
több mint 5 éve
Winnow sokaknak meg nem jött be 😀Hé, a Ferrari éve mindig a következőEz igaz, de én most egyik csapattól se látom azt, hogy képesek lennének megverni a Mercit. Fellángolásai vannak a Red Bull-nak és a Ferrari-nak is, de ez egész szezonon keresztül nem tudom tudnak-e majd a Merci előtt lenni.Amúgy az új F1-es autóbemutatók kapcsán pont az ugrott be, hogy ez az első év mióta követem a sportot, hogy egyáltalán nem hatnak meg az autóbemutatók. Ennyi év után tök feleslegesnek tartom az egészet. Úgyis mindneki tudja már most, ki(k) fog(nak) nyerni év végén...Azért ez nem biztos. Egyik dinasztia se marad fenn örökre.
Jövő évi szabályváltozásoktól sem várok sokat. Drasztikusan nem fog megkeveredni a mezőny sajnos.
roberto23
dugo93
Aztán persze meglátjuk, remélem tévedek és már az idei is egy jó szezon lesz. 😀
roberto23
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Jogos. 😀Hé, a Ferrari éve mindig a következőEz igaz, de én most egyik csapattól se látom azt, hogy képesek lennének megverni a Mercit. Fellángolásai vannak a Red Bull-nak és a Ferrari-nak is, de ez egész szezonon keresztül nem tudom tudnak-e majd a Merci előtt lenni.Amúgy az új F1-es autóbemutatók kapcsán pont az ugrott be, hogy ez az első év mióta követem a sportot, hogy egyáltalán nem hatnak meg az autóbemutatók. Ennyi év után tök feleslegesnek tartom az egészet. Úgyis mindneki tudja már most, ki(k) fog(nak) nyerni év végén...Azért ez nem biztos. Egyik dinasztia se marad fenn örökre.
Jövő évi szabályváltozásoktól sem várok sokat. Drasztikusan nem fog megkeveredni a mezőny sajnos.
roberto23
dugo93
roberto23
Heisman Trophy
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Hé, a Ferrari éve mindig a következőEz igaz, de én most egyik csapattól se látom azt, hogy képesek lennének megverni a Mercit. Fellángolásai vannak a Red Bull-nak és a Ferrari-nak is, de ez egész szezonon keresztül nem tudom tudnak-e majd a Merci előtt lenni.Amúgy az új F1-es autóbemutatók kapcsán pont az ugrott be, hogy ez az első év mióta követem a sportot, hogy egyáltalán nem hatnak meg az autóbemutatók. Ennyi év után tök feleslegesnek tartom az egészet. Úgyis mindneki tudja már most, ki(k) fog(nak) nyerni év végén...Azért ez nem biztos. Egyik dinasztia se marad fenn örökre.
roberto23
dugo93
roberto23
több mint 5 éve
A Mclaren idén aratni fog.... 😊Persze, amerikában!
Mármint szerez pár dobogós helyet, nagy mákkal nyerhetnek is
FLZOLI
több mint 5 éve
A Mclaren idén aratni fog.... 😊Mármint szerez pár dobogós helyet, nagy mákkal nyerhetnek is
több mint 5 éve
Annyira át kell építeni az egész autót, hogy ez azért ad reményt. A merci dominancia is sokban köszönhető egy jóval kisebb szabálymódosításnak.Ez igaz, de én most egyik csapattól se látom azt, hogy képesek lennének megverni a Mercit. Fellángolásai vannak a Red Bull-nak és a Ferrari-nak is, de ez egész szezonon keresztül nem tudom tudnak-e majd a Merci előtt lenni.Amúgy az új F1-es autóbemutatók kapcsán pont az ugrott be, hogy ez az első év mióta követem a sportot, hogy egyáltalán nem hatnak meg az autóbemutatók. Ennyi év után tök feleslegesnek tartom az egészet. Úgyis mindneki tudja már most, ki(k) fog(nak) nyerni év végén...Azért ez nem biztos. Egyik dinasztia se marad fenn örökre.
roberto23
dugo93
roberto23
több mint 5 éve
Ez igaz, de én most egyik csapattól se látom azt, hogy képesek lennének megverni a Mercit. Fellángolásai vannak a Red Bull-nak és a Ferrari-nak is, de ez egész szezonon keresztül nem tudom tudnak-e majd a Merci előtt lenni.Amúgy az új F1-es autóbemutatók kapcsán pont az ugrott be, hogy ez az első év mióta követem a sportot, hogy egyáltalán nem hatnak meg az autóbemutatók. Ennyi év után tök feleslegesnek tartom az egészet. Úgyis mindneki tudja már most, ki(k) fog(nak) nyerni év végén...Azért ez nem biztos. Egyik dinasztia se marad fenn örökre.
roberto23
dugo93
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Amúgy az új F1-es autóbemutatók kapcsán pont az ugrott be, hogy ez az első év mióta követem a sportot, hogy egyáltalán nem hatnak meg az autóbemutatók. Ennyi év után tök feleslegesnek tartom az egészet. Úgyis mindneki tudja már most, ki(k) fog(nak) nyerni év végén...Azért ez nem biztos. Egyik dinasztia se marad fenn örökre.
roberto23