NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Abból indul ki az egész, hogy összesen 4 FIA világbajnok van 1 évben. Egyszerűen 4 VB széria van:Köszi a választ. Igazából arra vonatkozott a kérdés, hogy van-e más túraautó bajnokság, mint ahogy a boxban is van vagy 20 szervezet, ezáltal 20 világbajnok egy súlycsoportban.Amúgy ennek mekkora sportértéke van? Mármint oké, nem egy forma-1, de pályaautó bajnokság csak ez az egy van? Vagy olyan, mint az rtl klubos boxolók vb-címe?Én szubjektív véleményem szerint azért elég nagy. Igazából az F1-ben van 20 ülés, aztán ha nem kerülsz be mert Stroll papa elvesz minusz 1 helyet stb nagyon más hely nincs. Mehetsz Formula E, IndyCar, WTCR, DTM. Szubjektív hogy ki szerint melyik a legjobb az F1 után, de egy WTCR cím szerintem többet ér mint egy Formula E.
Szokol
Heisman Trophy
Tehát kijelenthethük, hogy top 5 bajnokságot nyert meg a fiú.
Szokol
- F1
- Rally
- Rallycross
- Endurance
(2020tól lesz azt hiszem a Formula E is)
Tehát így nézve van 4 tisztán VB sorozat és egy Formula E.
Ez már 5. Ráadásul még egy DTM-et is többen ismernek mint egy WTCR-t.
Nem kell szégyenkezni, de 2 (lehet volt már 3 is) Szabó Krisztián 1.6-os kategóriában EB-t nyert rallycrossban. Nem tudom volt-e 1 cikk is ami szembejött velem utána. Idén Krisztián ugyan nem túl jól de a VB-n versenyzett.
Bár sose az autó/motor sport volt a szívem csücske, munkám miatt elég sokon megfordulok, elég sok olyan emberrel akiknek viszont ez az életük.
Norbira lehet büszkének lenni, de ahogy írta dawyd Magyarországon most hírtelen mindenkit érdekel a sorozat mert Norbi végre célbaért.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mert az F1 az komoly szint! Kiszámíthatatlan és izgalmas. 😂Amúgy ennek mekkora sportértéke van? Mármint oké, nem egy forma-1, de pályaautó bajnokság csak ez az egy van? Vagy olyan, mint az rtl klubos boxolók vb-címe?Én szubjektív véleményem szerint azért elég nagy. Igazából az F1-ben van 20 ülés, aztán ha nem kerülsz be mert Stroll papa elvesz minusz 1 helyet stb nagyon más hely nincs. Mehetsz Formula E, IndyCar, WTCR, DTM. Szubjektív hogy ki szerint melyik a legjobb az F1 után, de egy WTCR cím szerintem többet ér mint egy Formula E.
Szokol
Heisman Trophy
Annyit szívott már csóró kölyök, kijárt neki a kitartásáért.
| Legalább megint lehet pénzt lejmolni autósportra pár évig. |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Nso cikk:Átveszik az amerikai újságírást. Mondjuk még az nfl esetében szódával elmegy a világbajnok megnevezés. A prolinak a hangzatos mondatok kellenek, különben senki sem kíváncsi rá. Elég megnézni mi van most, hirtelen mindenki túraautó szakértő. Évekig viccbajnokság néven futott az autó-motorsportot kicsit is követők körében. Most Norbi a király és sporttörténelem, amivel nincs gond, mert szerintem is az, de ne csak akkor értékeljük már ezt a szériát, amikor a mi fiúnk nyer.
"Michelisz Világbajnok!"
Óriási, hogy még az ezzel foglalkozó oldalak is mekkorákat tudnak hibázni.
alatriste
több mint 6 éve
Ha úgy nézzük világbajnokság, a túrakocsi teteje, de sajna a nézők nem akarják elfogadni. Engem az idegesít, hogy nagyon kevés a 10 verseny, július óta volt 4! hétvége. Illetve a végén már nagyon csapatverseny volt, olyan durva teamorderekkel, hogy az nem tesz jót az egésznek!Az utolsó wtcc szezont természetesen torony magasan veri😊
több mint 6 éve
Köszi a választ. Igazából arra vonatkozott a kérdés, hogy van-e más túraautó bajnokság, mint ahogy a boxban is van vagy 20 szervezet, ezáltal 20 világbajnok egy súlycsoportban.Amúgy ennek mekkora sportértéke van? Mármint oké, nem egy forma-1, de pályaautó bajnokság csak ez az egy van? Vagy olyan, mint az rtl klubos boxolók vb-címe?Én szubjektív véleményem szerint azért elég nagy. Igazából az F1-ben van 20 ülés, aztán ha nem kerülsz be mert Stroll papa elvesz minusz 1 helyet stb nagyon más hely nincs. Mehetsz Formula E, IndyCar, WTCR, DTM. Szubjektív hogy ki szerint melyik a legjobb az F1 után, de egy WTCR cím szerintem többet ér mint egy Formula E.
Szokol
Heisman Trophy
Tehát kijelenthethük, hogy top 5 bajnokságot nyert meg a fiú.
több mint 6 éve
Vissza lehet nézni valahol a magyar közvetítést?Eurosport Player 1500 ft sztem egy hónap, 9000 körül van egy év ha jól emlékszem, megéri majd Olimpiára, téli sportok, Giro/Tour/Vuelta és ha szereted a Teniszt.
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Die Donauschwaben sind stolz auf dich! 😊
több mint 6 éve
Vissza lehet nézni valahol a magyar közvetítést?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Amúgy ennek mekkora sportértéke van? Mármint oké, nem egy forma-1, de pályaautó bajnokság csak ez az egy van? Vagy olyan, mint az rtl klubos boxolók vb-címe?Én szubjektív véleményem szerint azért elég nagy. Igazából az F1-ben van 20 ülés, aztán ha nem kerülsz be mert Stroll papa elvesz minusz 1 helyet stb nagyon más hely nincs. Mehetsz Formula E, IndyCar, WTCR, DTM. Szubjektív hogy ki szerint melyik a legjobb az F1 után, de egy WTCR cím szerintem többet ér mint egy Formula E.
Szokol
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nso cikk:Sokkal hangzatosabb és egyszerűbb értelmeznie az átlagos nso olvasónak mint a világkupa győzelmet.
"Michelisz Világbajnok!"
alatriste
több mint 6 éve
Nso cikk:"Michelisz Világbajnok!"

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Rohadt nagy respect Zengőéknek is, nélkülük nem lenne ma Norbi bajnok. 😊Szép volt! Nagyon megérdemli!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Azconának mehet a Hyundai-ülés. A pálya pedig kurvajó.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Pedig de megnéztem volna ott elől azt a 4-est, mire ment volna Norbi velük. Nagy VB csata lehetett volna belőle. Respect a többieknek is, hogy beleálltak a csatába nem óvatoskodtak.
több mint 6 éve
Legyen meg Norbinak, nagyon boldog leszek, de rossz ilyet látni, hogy így kell eldőlnie... Az a négyes fogat az elején sokkal menőbb volt. 🙄
több mint 6 éve
Norbi bajnok!Ha Guerrieri kiesik... Akár ő is kieshet.
Yeahhhh
😎
Az antiautóversenyző 😂
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
asztakurva
több mint 6 éve
akkor ez megvan, nem?
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
És ott a technikai hiba, de végre nem Norbinál.
több mint 6 éve
Meh 😂 az igenNorbi a világ lúzere úgy néz ki...évek óta mondom, hogy antiautóversenyző.
NB2
a csapattársai nélkül idén se lenne sehol.
shawnka
Biztos a Zengő autóval is azért volt 3.,mert tolta a FIA , meg mindenki elengedte.
Sőt, ez egy antiautóversenyzőknek kiírt bajnokság, mert Norbi vezette amúgy még a mai napig.
több mint 6 éve
Van töke Norbinak!!!
több mint 6 éve
Ha nem Norbi nyer, az nyilvánvalóan miattad van.Norbi a világ lúzere úgy néz ki...évek óta mondom, hogy antiautóversenyző.
NB2
shawnka
több mint 6 éve
Azcona carry kell ide most
több mint 6 éve
Norbi a világ lúzere úgy néz ki...évek óta mondom, hogy antiautóversenyző.
NB2