NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Cole Pearn "visszavonul" hogy több időt tölthessen a családjával. Mi lesz veled Truex Jr.?
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
a döntés a kanyarsebességet emeli, nem a gumik tartósságát. döntött kanyarban az eredő erő iránya nagyobb szöget zár be a pálya felületével, és így kevésbé csúszik kifelé az autó, jobban "rászorul" az aszfaltra.Gondolom az indianapolisi eset miatt jutott ez eszedbe (jogosan). Amúgy belegondolva ez ezért fura, mert pont a döntés az, ami a gumikat mentesíti az oldal irányú terheléstől, ha jól tudom.A zandvoorti pálya célegyenesre fordító kanyarja 18°-os döntést fog kapni a felújítás során. Valamint egy másik kanyar is 8-18° közötti dőlést kap.Maximum a gumik nem bírják majd gondolom.
Amellett hogy ez nekem baromira tetszik, nem arról volt szó, hogy az F1-es autók alkalmatlanok a döntött kanyarokra?
Mikey
Amúgy nem értem, hogy a Ringen mért nem tudnak ilyen fejlesztéseket végrehajtani... Értem én, hogy tradició meg minden, de egy tök unalmas pálya
FLZOLI
dugo93
Indianapolisban is az volt a baj asszem, hogy az abroncsok oldalfala nem bírta a terhelést. (pontosabban talán a Michelinek fala, mert a Bridgestone igen. ezért volt az, hogy összesen hat autó indult el - ennyi futott Bridgestone gumikkal).
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Nem jol tudod. Pont az a lényege a döntött kanyaroknak, hogy “megtámasztja” a külső abroncsokat, tehát egy döntöttt jobbosban a baloldaliakat. Ezáltal joval nagyobb sebességel tudsz áthaladni, viszont ez jóval nagyobb terhelést is jelent, rohadtul zabálja az abroncsokat.Gondolom az indianapolisi eset miatt jutott ez eszedbe (jogosan). Amúgy belegondolva ez ezért fura, mert pont a döntés az, ami a gumikat mentesíti az oldal irányú terheléstől, ha jól tudom.A zandvoorti pálya célegyenesre fordító kanyarja 18°-os döntést fog kapni a felújítás során. Valamint egy másik kanyar is 8-18° közötti dőlést kap.Maximum a gumik nem bírják majd gondolom.
Amellett hogy ez nekem baromira tetszik, nem arról volt szó, hogy az F1-es autók alkalmatlanok a döntött kanyarokra?
Mikey
Amúgy nem értem, hogy a Ringen mért nem tudnak ilyen fejlesztéseket végrehajtani... Értem én, hogy tradició meg minden, de egy tök unalmas pálya
FLZOLI
dugo93
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Gondolom az indianapolisi eset miatt jutott ez eszedbe (jogosan). Amúgy belegondolva ez ezért fura, mert pont a döntés az, ami a gumikat mentesíti az oldal irányú terheléstől, ha jól tudom.A zandvoorti pálya célegyenesre fordító kanyarja 18°-os döntést fog kapni a felújítás során. Valamint egy másik kanyar is 8-18° közötti dőlést kap.Maximum a gumik nem bírják majd gondolom.
Mikey
FLZOLI
több mint 6 éve
Tradíció.A zandvoorti pálya célegyenesre fordító kanyarja 18°-os döntést fog kapni a felújítás során. Valamint egy másik kanyar is 8-18° közötti dőlést kap.Maximum a gumik nem bírják majd gondolom.
Mikey
FLZOLI
több mint 6 éve
A zandvoorti pálya célegyenesre fordító kanyarja 18°-os döntést fog kapni a felújítás során. Valamint egy másik kanyar is 8-18° közötti dőlést kap.Maximum a gumik nem bírják majd gondolom.
Mikey
több mint 6 éve
A zandvoorti pálya célegyenesre fordító kanyarja 18°-os döntést fog kapni a felújítás során. Valamint egy másik kanyar is 8-18° közötti dőlést kap.Amellett hogy ez nekem baromira tetszik, nem arról volt szó, hogy az F1-es autók alkalmatlanok a döntött kanyarokra?
több mint 6 éve
3 élcsapat? Én már 2-nek is örülnék 😀 Mondjuk ha az egyik a Ferka akkor pláne 😀Legyen így. Jó lenne, ha visszazárkóznának jövőre. 3 élcsapattal igazi a meccs.Valaki biztos elhagyta a kulcsot és ki tudták újra nyitni a kiskaput...StormSTKijelenthetjük, h a Ferrari motorerőben visszaesett? 1-1,5 tizedet hoztak csak időmérőn a célegyenesben a Mercedes-RB pároson.
dawyd728
StormST
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Legyen így. Jó lenne, ha visszazárkóznának jövőre. 3 élcsapattal igazi a meccs.Valaki biztos elhagyta a kulcsot és ki tudták újra nyitni a kiskaput...StormSTKijelenthetjük, h a Ferrari motorerőben visszaesett? 1-1,5 tizedet hoztak csak időmérőn a célegyenesben a Mercedes-RB pároson.
dawyd728
StormST
több mint 6 éve
Időről időre eszembe jut, hogy mi lett volna ha Stoner nem vonul vissza anno, MM hova került volna, hogyan alakul a karrierje abban az esetben. Ha jól emlékszem pont 13-ban már nem indíthatott egy csapat 3 gyári motort, mint korábban (Dovi,Pedrosa,Casey felállás) És azt is kétlem hogy egy saját csúcsához akkor még közeli Pedrosát kitettek volna.Hova igazol Maradona, ha nem a Napoliba?
Vélemények?
Ha valaki azt mondja 2008 környékén, hogy JLO,Pedrosa, és Stoner is hamarabb vissza vonul mint Vale, jót mosolyogtam volna.😊
esanders10
több mint 6 éve
Időről időre eszembe jut, hogy mi lett volna ha Stoner nem vonul vissza anno, MM hova került volna, hogyan alakul a karrierje abban az esetben. Ha jól emlékszem pont 13-ban már nem indíthatott egy csapat 3 gyári motort, mint korábban (Dovi,Pedrosa,Casey felállás) És azt is kétlem hogy egy saját csúcsához akkor még közeli Pedrosát kitettek volna.Vélemények?
Ha valaki azt mondja 2008 környékén, hogy JLO,Pedrosa, és Stoner is hamarabb vissza vonul mint Vale, jót mosolyogtam volna.😊
több mint 6 éve
Jimmie Johnsonnak a 2020-as lesz az utolsó teljes szezonja a Cup Seriesben.Nyilatkozta is pár hete, hogy el fog gondolkozni azon, hogy hogyan tovább, de nem vártam hogy ilyen hamar el is dönti. Ha nem a Hamlin-Blaney duó valamelyike lesz a bajnok jövőre, akkor örülnék ha Jimmie megszerezné a rekordot jelentő nyolcadikat. Persze az elmúlt két éve alapján az szinte csoda lenne.
több mint 6 éve
Valaki biztos elhagyta a kulcsot és ki tudták újra nyitni a kiskaput...StormSTKijelenthetjük, h a Ferrari motorerőben visszaesett? 1-1,5 tizedet hoztak csak időmérőn a célegyenesben a Mercedes-RB pároson.
dawyd728

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
StormSTKijelenthetjük, h a Ferrari motorerőben visszaesett? 1-1,5 tizedet hoztak csak időmérőn a célegyenesben a Mercedes-RB pároson.
több mint 6 éve
Favarro nem azt mondta, hogy Cru is visszavonul? Nah egy olyan Hondán pont jó lenne kismaq. Mondjuk az a probléma, hogy kevés jó motor van és sok a potenciálisan jó versenyző...Cal semmi olyasmit nem hintegetett, se Lucy, se senki a csapatból sem. Ha visszavonulna valami pletyka csak lenne.
NB2
több mint 6 éve
Favarro nem azt mondta, hogy Cru is visszavonul? Nah egy olyan Hondán pont jó lenne kismaq. Mondjuk az a probléma, hogy kevés jó motor van és sok a potenciálisan jó versenyző...
több mint 6 éve
Pont ez az. Nem a legerősebb csapatnál kellett volna megkezdenie a GP-s éveit(?)Nyilván Ő is ebben látja a fő vonzerőt, ugyanakkor mikroszkóp alatt fogja nézni az egész világ. Polepozícióban várva a lekgkisebb hibáját, hogy jol megmondhassák hogy sose lesz senki. Marquez pedig pont annak a típusú versenyzőnek tűnik az eddigi karrierje alapján, akit ennek a súlya teljesen maga alá tud temetni. Onnantól meg lehet bármilyen tehetséges, meg ott lehet vele MM, ettől ő sem tudja hogy megvédeni.Alex kurva nagy tehetség csak fejben szegény gyenge és pont kell neki a tesó. Simán lehet ő erős, de tény hogy nem lesz egyszerű.Bazzeg ezek leigazolták Alex Marquezt.Valami egész komoly innivalót is tennék rá, hogy nagyon csúnyán be lesz darálva AM mentálisan.
Marc&Alex Repsol. Hát elég nagy falat ez neki így elsőre.
Coolearie
Anno, 2015ben amikor a moto2be került fel nyomott egy full tanulóévet a legjobb 5 közelébe is ritkán került. Pedig ott fele akkora nyomás nem volt rajta mint itt lesz. Nem tudom, szerintem is nagyon nagy falat lesz ez neki. Sokkal inkább a lassan tanuló versenyző volt Ő mindig is. Egy pár szezon után én egyébként nem állítom hogy nem lenne belőle is egy solid motoros a GP-ben. 1-2 futamgyőzelemmel évente, top5ös év végi pozival.
De így, a gyári csapatban, a bátyja mellett, aki valószinűleg továbbra is hülyere fogja nyerni magát, nem fognak beleférni az ilyen tanuló évek. Két szezon, és a Hondát nem fogja érdekelni hogy Marquez neki is a vezeték neve.
Ő tudja...
Cowboykarcsi90
Toca
Cowboykarcsi90
Ne legyen igazam, legyen egy Quartararo szintű rookie, de ez hatalmas baki lesz ha nem. Hatalmas nyomás van rajta most az biztos. Viszont azért kíváncsi lennék a dolog hátterére is, mennyire befolyásolta ezt a tesó.
több mint 6 éve
Nyilván Ő is ebben látja a fő vonzerőt, ugyanakkor mikroszkóp alatt fogja nézni az egész világ. Polepozícióban várva a lekgkisebb hibáját, hogy jol megmondhassák hogy sose lesz senki. Marquez pedig pont annak a típusú versenyzőnek tűnik az eddigi karrierje alapján, akit ennek a súlya teljesen maga alá tud temetni. Onnantól meg lehet bármilyen tehetséges, meg ott lehet vele MM, ettől ő sem tudja hogy megvédeni.Alex kurva nagy tehetség csak fejben szegény gyenge és pont kell neki a tesó. Simán lehet ő erős, de tény hogy nem lesz egyszerű.Bazzeg ezek leigazolták Alex Marquezt.Valami egész komoly innivalót is tennék rá, hogy nagyon csúnyán be lesz darálva AM mentálisan.
Coolearie
Anno, 2015ben amikor a moto2be került fel nyomott egy full tanulóévet a legjobb 5 közelébe is ritkán került. Pedig ott fele akkora nyomás nem volt rajta mint itt lesz. Nem tudom, szerintem is nagyon nagy falat lesz ez neki. Sokkal inkább a lassan tanuló versenyző volt Ő mindig is. Egy pár szezon után én egyébként nem állítom hogy nem lenne belőle is egy solid motoros a GP-ben. 1-2 futamgyőzelemmel évente, top5ös év végi pozival.
De így, a gyári csapatban, a bátyja mellett, aki valószinűleg továbbra is hülyere fogja nyerni magát, nem fognak beleférni az ilyen tanuló évek. Két szezon, és a Hondát nem fogja érdekelni hogy Marquez neki is a vezeték neve.
Ő tudja...
Cowboykarcsi90
Toca
több mint 6 éve
Alex kurva nagy tehetség csak fejben szegény gyenge és pont kell neki a tesó. Simán lehet ő erős, de tény hogy nem lesz egyszerű.Bazzeg ezek leigazolták Alex Marquezt.Valami egész komoly innivalót is tennék rá, hogy nagyon csúnyán be lesz darálva AM mentálisan.
Coolearie
Ő tudja...
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Bazzeg ezek leigazolták Alex Marquezt.Valami egész komoly innivalót is tennék rá, hogy nagyon csúnyán be lesz darálva AM mentálisan.
Coolearie
Ő tudja...
több mint 6 éve
Bazzeg ezek leigazolták Alex Marquezt.Marc&Alex Repsol. Hát elég nagy falat ez neki így elsőre.
több mint 6 éve
Kiváncsi vagyok ez már az átszervezés miatt van, vagy csak simán rátaláltak valamire ebben az évben.az egész McLaren kurvajó, ahogy vannak 😀Na egyelőre Sainz-é a dobogó, de lehet nem sokáig mert őt is vizsgálják, mert sárga zászló alatt nyitotta a DRS-t így Kimi örökölheti meg a harmadik helyet. 😀Sainz kurva jó, nagyot csatázott Kimivel
Sainz amúgy megérdemeli nagyon, ha végül marad a dobogó. 20.helyről feljönni az élmezőnybe még egy top autóval is kalapot emelő teljesítmény nemhogy egy McLarennel. Ez a dobogó korona lehet az egész éves teljesítményére.
Mr.Breaker
gamerkr
alig várom a Drive to survive s2-ben, hogy lássam őket
shawnka
Még a végén lesz még egy élcsapat ha meglesz megint a Merci motorjuk....