NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Azconának egy "gyári" ülést kell ajánlani.
több mint 6 éve
Norbi a világ lúzere úgy néz ki...Már nem azért de az a lúzer, aki saját erőből veszít. Értsd elcseszi...
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Na ezzel nem számoltunk... Hogy a technika... :S
több mint 6 éve
Norbi a világ lúzere úgy néz ki...
több mint 6 éve
Hihetetlen..
több mint 6 éve
Igazából a dobogó legyen meg oszt jónapot.Az első 3 után 2db Hyundai van, szóval védve is van.
több mint 6 éve
most írták ki a kézi meccsen, hogy a dunaworld-ön is lesz látható a 3. futam
több mint 6 éve
Amúgy ennek mekkora sportértéke van? Mármint oké, nem egy forma-1, de pályaautó bajnokság csak ez az egy van? Vagy olyan, mint az rtl klubos boxolók vb-címe?Szóval? Amúgy 13 50-kor jön a harmadik futam.
Szokol
több mint 6 éve
Mikor lesz az utolsó futam?13:35 EuroSport 1
Matthew99
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 6 éve
Mikor lesz az utolsó futam?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Érdekes lesz ez az utolsó futam. Kíváncsi leszek milyen taktikát választanak. Elengedik Guerrieri-t, vagy próbálja inkább Norbi diktálni a tempót az elejéről, vagy a Hyundai ráküldi Tarquini-éket Guerrieri-re. 😀
több mint 6 éve
Meg kell probalni eljonni es tempot menni ha viszont nem tud elszakadni bolcsebb ha hagyja elmenni..Remélem a 3. futam is Safety car mögött kezdődik, akkor Norbi diktálhatja az elejét.figyeld meg, el fogja engedni Guerrierit és baszakodni fog a 2. helyért.
Kiváncsi vagyok mi lesz a döntés az FIAtól...
Chargers LT
shawnka
több mint 6 éve
Amúgy akármi volt meg lesz, Norbi előtt le a kalappal, mindet megtesz.Első futamot nyerte, most ilyen közjáték után 13.ról 8.ra feljön...
Amit kellett, eddig maxra hozza.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Az argentin tol egy Faubelt.Remélem a 3. futam is Safety car mögött kezdődik, akkor Norbi diktálhatja az elejét.figyeld meg, el fogja engedni Guerrierit és baszakodni fog a 2. helyért.
Chargers LT
shawnka
több mint 6 éve
Remélem a 3. futam is Safety car mögött kezdődik, akkor Norbi diktálhatja az elejét.figyeld meg, el fogja engedni Guerrierit és baszakodni fog a 2. helyért.
Chargers LT
több mint 6 éve
Remélem a 3. futam is Safety car mögött kezdődik, akkor Norbi diktálhatja az elejét.Kiváncsi vagyok mi lesz a döntés az FIAtól...
több mint 6 éve
lesz a végén egy Senna-Prost Suzuka?😊
több mint 6 éve
kiváló szakemberek dolgozhatnak a Hondánál 😀 "fordítva rakták fel Girolami egyik kerekét"
több mint 6 éve
ES is élőben adja most már
több mint 6 éve
nagyon bízok benne, hogy legalább 4-en szétbasszák magukat Norbi előttalso, mindenki elengedi a fiúnkat? 😀
shawnka
több mint 6 éve
nagyon bízok benne, hogy legalább 4-en szétbasszák magukat Norbi előtt
több mint 6 éve
amúgy miért éri meg ezt Malajziában megrendezni 0 nézővel?Gondolom mert Sepang is megépült, de amúgy kihasználatlan.
shawnka
Politika...
több mint 6 éve
amúgy miért éri meg ezt Malajziában megrendezni 0 nézővel?
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Stream valakinek? Vagy bármi ahol lehet nézni?m4sport.hu/m4-lelato/cikk/2019/12/15/ide-kattintva-nezheti-eloben-a-wtcr-szezonzaro-masodik-futamat
Hanni