NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Na bakker és ezzel az SC-vel kb. meg is lett ölve a futam. Pedig eddig zseniális futam volt, főleg a két 21 éves kölyök amit leművelt az hatalmas volt.Ezt azért én nem mondanám. A 2 merci az SC előtt nagyon lelépett, elvben visszahozták volna a közelükbe a többieket, csak mindenki elkúrta. Pont a 2 legveszélyesebb pilóta került 5 és 6 helyre! De lesz még itt izgalom, mi van ha Haminak elfogy a gumija? Egy biztos ha fogy ha nem Hami hisztizni fog😊
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Na bakker és ezzel az SC-vel kb. meg is lett ölve a futam. Pedig eddig zseniális futam volt, főleg a két 21 éves kölyök amit leművelt az hatalmas volt.
több mint 6 éve
Mondjuk nem tudjuk mi lesz 30 kör múlva... mennyire kopnak a gumik
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Leclerc kerékcsere 1 kör késéssel. A Ferrarinál mindenki hülye?
több mint 6 éve
és a Ferrari megint balfax 😀
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
persze, hogy Hami jár jól otthon...VSC bőven elég lett volna. Bár azzal is megnyeri.
kit lep meg???
NB2
több mint 6 éve
Nézd már, autóverseny... 😊Ha nem b*sszak el a 2021-es szabályokat, ez a két kölyök szórakoztató pár évet tud majd csinálni.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
versenyzésre alkalmas pálya -> van versenyÓriási tudományos felfedezés, még több utcai fost a naptárba, Barcelonát meg Paul Ricardot.
több mint 6 éve
Hál' isten hogy jövőre végre nem július első hétvégéjén lesz a második daytonai verseny. Nem sajnálom Haleytől a győzelmet, de iilyenkor szinte mindig baj van az esővel...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Istenkém Dillon, te világbarma. Most bizonyítottad, hogy csak azért vagy a Cup Seriesben, mert Childress a rokonod. 🤦♂️Eddig is utáltalak, de most mindkét kedvencem kiesett miattad, szóval jöjjön rád a cifra fosás. 😠
több mint 6 éve
V8 SupercarsKöveti mostanában valaki? Megint nagy verseny volt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Na jó, nem gondoltam volna, hogy magyar nyelven fogok olvasni róla ennyire hamar. Pacsi az írónak, mégha vannak is benne apró hibák.usaracing.blog.hu/2019/07/05/hailie_deegan_a_noi_versenyzo_akire_mindenki_vart
több mint 6 éve
Erről beszéltem múlthéten. Most akkor az FIA engedi a kemény versenyzést vagy nem? Mivel volt ez másabb akár a Kanadai, vagy a Francia nagydíjon történtektől? Onboard-ból látszott is, hogy Verstappen nyit még egyet a kormányon. Erre betolják indoknak, hogy háát nem maradt elég hely két autónak. 😀 Igen, ha az egyik versenyző kiszorítja a másikat általában nem marad elég hely kedves FIA. 😒Ha ennyi kellett ahhoz, hogy mondjuk a Honda ne dobja be a szezon végén a törülközőt és kiszálljon bőven megérte a harcsaszájú győzelme. Nagyot is versenyzett, persze a végén elsiette, de attól még lenyomott mindenkit aki szembe jött. Leclerc pedig előbb-utóbb a pirosak első számú versenyzője lesz, mert Vettel lassan eret vág magán valamelyik jacuzziban.
Ott tartunk most megint, hogy sehol... Nem azért dühítő, mert nem büntették meg Verstappen-t, sőt ő érdemelte meg leginkább ezt a győzelmet elképesztő volt amit ment. És tartom magam ennek még mindig bele kéne, hogy férjen, de pont az előző futamok bizonyították be, hogy az FIA szerint ezek a megmozdulások már szabálytalanok.
A másik, ez a Binotto meddig maradhat még csapatvezetőnek a Ferrari-nál? Második hétvége, ahol tisztán megvolt a tempó a futamgyőzelemre és ezt is elszerencsétlenkedik kezdve a szombati időmérős "majd mi mindenkinél okosabbak leszünk és azért sem a jobb versenygumival indulunk" történettel dobják a futamgyőzelmet, ezt még megkoronázzák azzal, hogy kihívják Vettel-t boxba, de a szerelőknek nem szólnak erről, úgy szaladnak vissza a kerekekért laza 4 mp-t eldobva maguktól, majd miután újra reális esély nyílik a dobogóra a folyamatosan lassuló Bottas miatt, kihívják újra kereket cserélni. Úgy néz ki újra egy remek szakember esik áldozatul a Ferrari rendkívül érdekes és nem kevés politikával átszőtt működése miatt.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Erről beszéltem múlthéten. Most akkor az FIA engedi a kemény versenyzést vagy nem? Mivel volt ez másabb akár a Kanadai, vagy a Francia nagydíjon történtektől? Onboard-ból látszott is, hogy Verstappen nyit még egyet a kormányon. Erre betolják indoknak, hogy háát nem maradt elég hely két autónak. 😀 Igen, ha az egyik versenyző kiszorítja a másikat általában nem marad elég hely kedves FIA. 😒 Ott tartunk most megint, hogy sehol... Nem azért dühítő, mert nem büntették meg Verstappen-t, sőt ő érdemelte meg leginkább ezt a győzelmet elképesztő volt amit ment. És tartom magam ennek még mindig bele kéne, hogy férjen, de pont az előző futamok bizonyították be, hogy az FIA szerint ezek a megmozdulások már szabálytalanok.
A másik, ez a Binotto meddig maradhat még csapatvezetőnek a Ferrari-nál? Második hétvége, ahol tisztán megvolt a tempó a futamgyőzelemre és ezt is elszerencsétlenkedik kezdve a szombati időmérős "majd mi mindenkinél okosabbak leszünk és azért sem a jobb versenygumival indulunk" történettel dobják a futamgyőzelmet, ezt még megkoronázzák azzal, hogy kihívják Vettel-t boxba, de a szerelőknek nem szólnak erről, úgy szaladnak vissza a kerekekért laza 4 mp-t eldobva maguktól, majd miután újra reális esély nyílik a dobogóra a folyamatosan lassuló Bottas miatt, kihívják újra kereket cserélni. Úgy néz ki újra egy remek szakember esik áldozatul a Ferrari rendkívül érdekes és nem kevés politikával átszőtt működése miatt.
több mint 6 éve
Végre megvan Bowman első Cup Series győzelme, vicces hogy pont 88 kört vezetve jött össze neki. Remélem ez átszakít nála egy lelki gátat, és mostantól gyakran fogja leparkolni a victory lane-en a Camarót.
több mint 6 éve
Egyébként Verstappen mekkora egy idióta! Ha nem dobja be a kocsit, vagy az egyenes végén, vagy a következő kőrben simán megelőzi LEC-et és most mindenki arról zengene, hogy mekkora futam volt, mert 7. helyről megelőzött mindenkit és nyert. De így...
több mint 6 éve
Várható volt, hogy Ausztriában és ennyi holland előtt nem büntetik meg se a Red Bullt, se Maxot.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Megállapították, hogy nem volt hely két autó számára a kanyarban! 😂😂😂😂
több mint 6 éve
Ferrari helyében a következő futamon sztrájkolnék
több mint 6 éve
Nincs büntetés, gondolom akkor Seb is megkapja a kanadai győzelmét
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Nincs büntetés, innentől Max a Soros.
több mint 6 éve
formula.hu/f1/2019/06/30/giovinazzinak-meg-a-hajat-is-levagtak-elso-pontja-utana futam utáni első büntetés meg volt 😀
több mint 6 éve
állítólag a Verstappen-Leclerc eset miatt Vettel 5 másodperces büntetést fog kapni
több mint 6 éve
Rossinak szerintem idén végén nem kéne már ezt erőltetnie.Szar leirni de idén kb. a leggyengébb Yamahás. Ha Quartararo igy folytatja év végéig, Rossit leléptetik és akár jövőre érkezhet is Vinales mellé.
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!