NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 396
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
5 másodperc.....
több mint 6 éve
5 mp az igen 😀 vicc
több mint 6 éve
Nyugi rögtön javítottak és elbaszták 😀Leclerc rohadt gyors a friss interrel.Valamit jól csináltak idén a Ferrari-nál?😮
csipkelli
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Istenem végre, legjobb futam idén
több mint 6 éve
Basszus 3 locsolókocsi kell, minden pályát minden hétvégén fel kell locsolni. 😜
több mint 6 éve
Dik és rádőlt a Merci reklám. 😁Mekkora meme lesz ebből 😀
Tony Adams
több mint 6 éve
Csak akkor jó a futam, ha leszakad az ég...A mátrix máris korrigál.Leclerc rohadt gyors a friss interrel.Valamit jól csináltak idén a Ferrari-nál?😮
csipkelli
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Dik és rádőlt a Merci reklám. 😁
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Hamilton megint hogy jött be a boxba.... Na mind1 😀Bolond futam végre.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Csak Verstappen már bemelegedett gumikkal letolja Bottast. Jó lesz ez, ha végzett mindenki, jöhet az eső.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Magnussen férfi. 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Leclerc rohadt gyors a friss interrel.Valamit jól csináltak idén a Ferrari-nál?😮
csipkelli
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Leclerc rohadt gyors a friss interrel.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Na, valaki küldje már fel a lágyat.
több mint 6 éve
Kimi versenyét ügyesen megoldotta a csapat, 4-en előzték meg a boxban, ha jól számoltam...Olasz a csapat, mi mást vársz?...
somoskovig
több mint 6 éve
Kimi versenyét ügyesen megoldotta a csapat, 4-en előzték meg a boxban, ha jól számoltam...
több mint 6 éve
Szép jinx. Egyébként meg örüljetek, hogy a mai Forma-1-ben elég volt csak 4 kör míg kitalálják, mi legyen.Megint megy a SC buziskodás, mert esik az eső... 😊4 kör buziskodás után állórajt. Okos, 3 kanyar után megint jöhet a SC.
somoskovig
csipkelli
Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
És megint képesek voltak megvárni míg interesek lesznek a körülmények... Látni fogunk mi még valaha teljes esős versenyt?
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Megint megy a SC buziskodás, mert esik az eső... 😊4 kör buziskodás után állórajt. Okos, 3 kanyar után megint jöhet a SC.
somoskovig
több mint 6 éve
Fasza kis pálya ez a suzuka, én szivesen látnám ismét a motogpben. Akár motegi mellett is. Szerintem elférne két japán gp. (Ha már spanyolból van 4).
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Nem fogják minden idők legjobb csapattársát lecserélni, tuti kap még 1 évet. A hatszoros biztos kampányol érte Totoéknál.
több mint 6 éve
Binotto-t meddig tűrik még meg csapatfőnökként? Domenicali idejében nem voltak ennyire széthullva. Valószínűleg a pole nem lett volna meg, de közel lettek volna Hamiltonhoz és vannak akik csodálkoznak Vettel miért van széthullva fejben mikor a csapaton belül is ilyen káosz van. Bottas-t meg váltsák már le könyörgöm, 10 futamonként, ha tud egyszer-egyszer egy elfogadhatót menni a többin egy mozgó pofozógép.Én is leváltanám a Merci helyébe szar ha van egy olyan második pilótad aki nem veri stabilan az elsőt de 3-4 hétvégéből 2-n ott van mögötte védi a hátát és hozza a VB címet a csapatnak.
Mr.Breaker
Ferrarinál meg nem értem milyen műsort néznek , látszik hogy mikor voltak erősek / mikor voltak közel a VB címhez. ( amikor nem ilyen semmilyen nyomi digó vezette őket )
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Binotto-t meddig tűrik még meg csapatfőnökként? Domenicali idejében nem voltak ennyire széthullva. Valószínűleg a pole nem lett volna meg, de közel lettek volna Hamiltonhoz és vannak akik csodálkoznak Vettel miért van széthullva fejben mikor a csapaton belül is ilyen káosz van. Bottas-t meg váltsák már le könyörgöm, 10 futamonként, ha tud egyszer-egyszer egy elfogadhatót menni a többin egy mozgó pofozógép.