NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Kicsit off, de a Renault csapat egyik kamionja Hegyeshalomnál megnézte a szalagkorlát másik oldalát is.
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
A nagy sírás hatására az engedjük versenyezni őket, ne büntessük a pilótákat apró dolgokért fejezet legújabb részét láttuk. Ha enyhítésért sír a nép, akkor ne kezdjen el akkor is sírni, amikor enyhe büntetések jönnek. Ilyen egyszerű.Btw Hamiltont másodszor a rendszer hibája miatt vizsgálták, semmi szabályt nem szegett akkor. Nem is volt érte büntetés.
több mint 6 éve
Denny Hamlin wins at Pocono!! Hell yea!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Csak azt felejted el hogy Leclerc versenyét kinyírtak azzal hogy kihívták száraz gumiert amikor pont azzal volt előnyben hogy később kapott gumit.Ott és akkor a fél mezőny kijött száraz gumiért. Jött egy zuhé és legalább 5-en kicsúsztak, ő jött ki a legrosszabbul.
Mellesleg akkor is nyerhettek volna ha nem basszák el kétszer Vettél kerekcseréjét és bukik ezen kb 3-4 helyet.
Toca
Vettelt max előbb lehetett volna szárazra tenni.
De egy ilyen kaotikus futamon nagyon nehéz beletalálni a megfelelő gumiba.
több mint 6 éve
Suárez és Menard közveszélyesen autóversenyzik ma is. Koppintson már valaki a fejükre, hogy összekaphatnák magukat, mert hihetetlen hogy állandóan tönkreteszik mások versenyeit. Szinte minden hétvégén.
több mint 6 éve
Stratégiailag meglepő módon ma nagyon éles volt a Ferrari, kicsit jobban ismerik fel a helyzetet nyerhettek is volna, de így volt ez jó. Vettel tempó alapján nem érdemelte volna ezt meg, rutinból viszont szépen lehozta.Csak azt felejted el hogy Leclerc versenyét kinyírtak azzal hogy kihívták száraz gumiert amikor pont azzal volt előnyben hogy később kapott gumit.
Szépen elsiklottunk felette, mert annyira jó futam volt, de Hamilton azért az élről SC alatt szépen eldobta a gépet és bukta ugyan úgy a futamot ahogy tavaly Vettel. Ritka hiba volt ez tőle. Plusz a Merci is amit alkotott stratégia címszó alatt a futamon... Egy kis remény azért, hogy őket is zavarba lehet még mindig hozni.
Kimi-t és a Mclaren-t sajnálom, nem tudom mikor lesz újra ilyen nagy lehetőségük a dobogóra. A középmezőnyből Kiminek volt a legjobb tempója, ja meg Hülkenbergnek, de őt inkább most hagyjuk is, de az Alfánál nem voltak a helyzet magaslatán stratégiailag. A Mclaren pedig a legjobban állt a középcsapatok közül a végén, ha időben kapcsolnak és váltanak slickre, akkor ez egy sima dobogó lett volna nekik.
Na most jöhet egy dögunalom magyar nagydíj, de akkor sem panaszkodhatunk. Az utóbbi 3 futam kárpótolt valamelyeset mindenkit, sőt ez a mostani futam talán a hibrid éra legjobb versenye volt. De megint képes volt az FIA addig várni a rajttal míg interre száradt a pálya, ezt felejtsék már el, legyen már egy kis tökük. Ja plusz a mai bíráskodás is mi volt? Leclerc semmit se kap, Hamilton csak 5 mp-t a keresztbe kasul közlekedésért, a másik incidenséről amit vizsgáltak meg csak úgy megfeledkeznek. FIA,FIA,FIA....
Mr.Breaker
Mellesleg akkor is nyerhettek volna ha nem basszák el kétszer Vettél kerekcseréjét és bukik ezen kb 3-4 helyet.
több mint 6 éve
Pedig korunk egyik legjobbja a szakmájában.Persze-persze, nem is az. De pont Jessica? Nekem filmtémakörben sem ugrana be a neve. 😂hát nézd... a TS hányadik vonal Amerikában? és Európában ki ismeri a harmadik/negyedik vonal pilótáit?Oké, nem egy ismert NASCAR versenyző Magyarországon Ross, de nemááááár.Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
iktriad
Mikey
nekem is a Dzsesszika ugrott be a névről elsőre 😊
slowmotion
Mikey
több mint 6 éve
Az Alfákat lehet,hogy kizárják így Hamilton és Kubica is pontot szerezhet.meg is történt :/
Raven17
több mint 6 éve
Persze-persze, nem is az. De pont Jessica? Nekem filmtémakörben sem ugrana be a neve. 😂hát nézd... a TS hányadik vonal Amerikában? és Európában ki ismeri a harmadik/negyedik vonal pilótáit?Oké, nem egy ismert NASCAR versenyző Magyarországon Ross, de nemááááár.Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
iktriad
Mikey
slowmotion
több mint 6 éve
hát nézd... a TS hányadik vonal Amerikában? és Európában ki ismeri a harmadik/negyedik vonal pilótáit?Oké, nem egy ismert NASCAR versenyző Magyarországon Ross, de nemááááár.Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
iktriad
Mikey
több mint 6 éve
Egyébként ha Vettel ugyanakkor kijön mint amikor Stroll, lehet meg is nyeri. Nem merték meglépni.A 2 merci meglepett mennyire nem ment ma szárazon, Hamit meg konkrétan ledöbbentem. Azt hittem simán 6-ba jön, erre még a 10-be sem sikerült.
több mint 6 éve
Az Alfákat lehet,hogy kizárják így Hamilton és Kubica is pontot szerezhet.Hát, olyan nem lehet az F1ben hogy Totoék ne nyerjenek vagy így vagy úgy.
Raven17
több mint 6 éve
Jó esély van rá. 😀Lehet a női socceres Chastain is ismertebb nála. 😊Oké, nem egy ismert NASCAR versenyző Magyarországon Ross, de nemááááár.Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
iktriad
Mikey
iktriad
több mint 6 éve
Az Alfákat lehet,hogy kizárják így Hamilton és Kubica is pontot szerezhet.
több mint 6 éve
Lehet a női socceres Chastain is ismertebb nála. 😊Oké, nem egy ismert NASCAR versenyző Magyarországon Ross, de nemááááár.Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
iktriad
Mikey
több mint 6 éve
Az a baj, hogy ezekkel a kocsikkal traktor kerekekkel sem lehet nagy vízben közlekedni, ezért nem engedik el őket ilyen körülmények között. 2021, hátha...Hamiltonnál meg mindenki megfeledkezik, hogy van egy olyan szabály, hogy sérült autóval a lehető leggyorsabb és legrövidebb úton el kell hagyni a pályát. Ezt most úgy tette meg, hogy megszegett egy másik szabályt az előző kedvéért. Szvsz ezért kapott csak 5 mp-t. Az persze tuti, hogy öszöntől csinálta nem a szabályok betartása miatt 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Stratégiailag meglepő módon ma nagyon éles volt a Ferrari, kicsit jobban ismerik fel a helyzetet nyerhettek is volna, de így volt ez jó. Vettel tempó alapján nem érdemelte volna ezt meg, rutinból viszont szépen lehozta. Szépen elsiklottunk felette, mert annyira jó futam volt, de Hamilton azért az élről SC alatt szépen eldobta a gépet és bukta ugyan úgy a futamot ahogy tavaly Vettel. Ritka hiba volt ez tőle. Plusz a Merci is amit alkotott stratégia címszó alatt a futamon... Egy kis remény azért, hogy őket is zavarba lehet még mindig hozni.
Kimi-t és a Mclaren-t sajnálom, nem tudom mikor lesz újra ilyen nagy lehetőségük a dobogóra. A középmezőnyből Kiminek volt a legjobb tempója, ja meg Hülkenbergnek, de őt inkább most hagyjuk is, de az Alfánál nem voltak a helyzet magaslatán stratégiailag. A Mclaren pedig a legjobban állt a középcsapatok közül a végén, ha időben kapcsolnak és váltanak slickre, akkor ez egy sima dobogó lett volna nekik.
Na most jöhet egy dögunalom magyar nagydíj, de akkor sem panaszkodhatunk. Az utóbbi 3 futam kárpótolt valamelyeset mindenkit, sőt ez a mostani futam talán a hibrid éra legjobb versenye volt. De megint képes volt az FIA addig várni a rajttal míg interre száradt a pálya, ezt felejtsék már el, legyen már egy kis tökük. Ja plusz a mai bíráskodás is mi volt? Leclerc semmit se kap, Hamilton csak 5 mp-t a keresztbe kasul közlekedésért, a másik incidenséről amit vizsgáltak meg csak úgy megfeledkeznek. FIA,FIA,FIA....
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
Oké, nem egy ismert NASCAR versenyző Magyarországon Ross, de nemááááár.Chastain negyedik győzelmét szerezte az utolsó nyolc Truck Series versenyen, hatalmas boldogság van. 🍉😁A csodás Jessica a filmezés mellett már kamionversenyzik is? Igazi multitálentum. 😊
Mikey
iktriad
több mint 6 éve
Kimi versenyét ügyesen megoldotta a csapat, 4-en előzték meg a boxban, ha jól számoltam...pedig itt esély lett volna a dobogóra.
somoskovig
több mint 6 éve
"5 másodperccel megússza"épp ezért vicces az 5 másodperc... Hogy simán így csinálta jól.
Wégé te fasz, pénzbüntetés a Ferrarinak? Mennie kellett volna törött szárnnyal egy kört.
csipkelli
több mint 6 éve
Top 6-ból csak Max nem hibázik amellett hogy használható a tempója 😀Vettel se hibázott, csak nem volt tempója
Toca
több mint 6 éve
Verstappennek csak el kell basznia a rajtot és akkor nyer!
több mint 6 éve
A kisch kotschog milyen ügyesen előzget....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Még jönni fog az SC, hogy merci jöjjön be az élen. Watch this.