NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Besz*rok tényleg dobogós lesz Vettel. 😀😀
több mint 6 éve
Biztos anyázik már az a traktoros...ennyit melózni még nem láttam pályamunkást 😂
több mint 6 éve
Top 6-ból csak Max nem hibázik amellett hogy használható a tempója 😀
több mint 6 éve
Azt állítom csapatutasítás volt, ne hozzon annyit Hamin 😀
több mint 6 éve
Merci ünnep 😀Ég a gyertya ÉG!
Toca
több mint 6 éve
Merci ünnep 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Elég eseménytelen futam. 😀😀Valahogy legyen már egy Mclaren dobogó innen.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
Stroll megnyeri a versenyt a végén. 😀Max (ha) Verstappen is hibázik, de ő nem szokott.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Stroll megnyeri a versenyt a végén. 😀
több mint 6 éve
Vettel jól csinálja, bűn lassú de ha így folytatódik a futam még a végén dobogós lesz. 😀Mondjuk hogy a Ferrari a bokszkiallasok közül a felét elbaszta az vicc...
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Maga ez a Ferrari talán nem is lenne rossz, de ez a csapat milyen szedett-vedett...
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Vettel jól csinálja, bűn lassú de ha így folytatódik a futam még a végén dobogós lesz. 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Hülkenberg mennyire balf*sz te jó ég, hányadik dobogós esélyét dobja el.
több mint 6 éve
Ráadásul tuti áttervezik ezt a kanyart jövőre 😀
több mint 6 éve
Hulkenberg ezzel a versennyel mutatta be tökéletesen a karrierjét is. 😕
több mint 6 éve
Szerintem kap meg egy mp-et Hami, most majd bevezetik ezt a büntetési tételt. 😂Szerintem elfelejtik és bünti se lesz, csak a boríték vatagszik 😊
És tuti lesz aki ebből is majd azt szűri le, hogy a Ferrari csak pénzbüntetést kapott!
Vicc😂
Klaci79
több mint 6 éve
Leclerc jó csak peches és azért látszik hogy meg tanulja a Ferrarit és nem igazán segítik.Vettel meg lassú és frusztrált mert nem igazán segíti a Ferrarit.
Mit lép a Ferrari - megerősíti Binottot 😀
több mint 6 éve
Szerintem kap meg egy mp-et Hami, most majd bevezetik ezt a büntetési tételt. 😂És tuti lesz aki ebből is majd azt szűri le, hogy a Ferrari csak pénzbüntetést kapott!
Vicc😂
több mint 6 éve
Vettük ülj vissza a Merci mezedbe és nézd a futamot.A Ferrari (konkrétan példátlan) valószínű pénzbüntetése után egyből sír mindenki, hogy kevés az 5mp. Szerintem korrekt a büntetés. Az egyik."5 másodperccel megússza"Szóval szerinted Leclerce 5 mp volt és ez is ? 😀
Wégé te fasz, pénzbüntetés a Ferrarinak? Mennie kellett volna törött szárnnyal egy kört.
csipkelli
Mert az elsőt el tudom fogadni a másodikra inkább kérném vedd le a Merci szemügéd 😀
Toca
csipkelli
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
A Ferrari (konkrétan példátlan) valószínű pénzbüntetése után egyből sír mindenki, hogy kevés az 5mp. Szerintem korrekt a büntetés. Az egyik."5 másodperccel megússza"Szóval szerinted Leclerce 5 mp volt és ez is ? 😀
Wégé te fasz, pénzbüntetés a Ferrarinak? Mennie kellett volna törött szárnnyal egy kört.
csipkelli
Mert az elsőt el tudom fogadni a másodikra inkább kérném vedd le a Merci szemügéd 😀
Toca
több mint 6 éve
"5 másodperccel megússza"Szóval szerinted Leclerce 5 mp volt és ez is ? 😀
csipkelli
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
Basszus 3 locsolókocsi kell, minden pályát minden hétvégén fel kell locsolni. 😜Ha ilyen idő lesz itt is jövő héten, mint most akkor nem kell locsolókocsi se a Hungaroringre...
Tony Adams
több mint 6 éve
Látszik, hogy a Merci fizette az idei futamot. 😊Idei évet.
somoskovig
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
"5 másodperccel megússza" Wégé te fasz, pénzbüntetés a Ferrarinak? Mennie kellett volna törött szárnnyal egy kört.