NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Meg sajna iden a MotoGP is kezd F1es magasákoba kerülni, annyira szétdominalja Marquez...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
az F1 youtube csatornája fantasztikus, ezek a rádiókomm összevágások a kedvenceim.

nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de annyira szórakoztató idén a McLaren a két szerethető pilótájukkal, hogy lassan nekik fogok szurkolni 😀
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na a tegnapi watkins gleni versenyt meg kell nézni, mindenki Kyle Buscht forgatta meg a pályán. 🙏

Hamlin 3., Blaney 5., DiBenedetto 6. lett, #boldogság van.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
3. Hülkenberg is letolt 47 kört a keménnyel, Verstappen kevés benyás autóval simán kellett volna 50-et tolni, de valahogy elfogyott a végére, ezt szerintem senki nem várta
(azért ez a merci piszok erős, tényleg majdnem mindenkit lekörözött és turbulens levegőben is nem kopik az a rohadt gumi, senki más nem tud ennyi ideig valaki mögött autózni, csak a merci)
NB2
Azért mert hamilton kiállása után muszáj volt elkezdenie tolni neki. Előtte mentek ilyen egy 1.20 közepe, 1.21 körüli időket utazón, majd a kiállás után elkezdett 1.19 eleje köröket futni. Innen várható volt, hogy nem fogja kibírni a gumi.

Engem inkább az érdekelne, hogy hamilton a kiállása után hozott rajta gyorsba 5 mp-t és ledolgozta a hátrányát 15 mp-re. Ezután kb 5-6 körig a különbség állandósult, majd az uccsó 10 körben kezdett el darálni és hozta a 1.18as köröket, míg verstappen lelassult 1.21 környékére. Szóval ez tudatos volt-e a mercitől, hogy az elején ráilyesztettek a redbullra akik így elkezdték űzni-hajtani verstappent, majd 5 körig visszafogták hamiltont, hogy csak tartsa a távolságot, spóroljon a gumival amíg max elkoptatja az övéit és az utolsó 10 körben támadjon, vagy egyszerűen 5-6 körig lehet egy 30 körös keménnyel ugyanazt futni mint egy friss közepessel? Sztem előbbi és külön zseniális volt, ahogy a merci odafigyelt arra, hogy hamiltonnak a legvégére is optimális tapadása maradjon.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Azért ez a tegnapi nem volt gyenge Hamiltontól. Ilyen tempóval hiba nélkül lehozni azt a ~20 kört... Pedig a Verstappen csomag is nagyon rendben volt.

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Sokan utólag okosak, hogy Verstappen is kijöhetett volna...
1. Hamilton egész futam alatt gyorsabb volt. Az első csere után is 5,8 mp volt a hátránya, pislogtam kettőt már csak 2,8, majd már szinte előzési pozícióban volt.
2. Hamilton 2 kerékcseréje és kivezető köre annyira gyors volt, hogy ha ott kijön a holland akkor is bukja az első helyet
3. Hülkenberg is letolt 47 kört a keménnyel, Verstappen kevés benyás autóval simán kellett volna 50-et tolni, de valahogy elfogyott a végére, ezt szerintem senki nem várta
(azért ez a merci piszok erős, tényleg majdnem mindenkit lekörözött és turbulens levegőben is nem kopik az a rohadt gumi, senki más nem tud ennyi ideig valaki mögött autózni, csak a merci)
NB2
Versenyek óta a Mercedes el van tolva és főleg Hamilton a versenytempó irányába a beállítások terén. Meg kell nézni milyen időmérő statisztikákat hozott korábbi években akár csak Bottas ellen. Egyszerűen a lágyakon szenvedős Hamilton, még 1 körön is. Ezért sem tud időmérőn a korábbi években látott formát hozni, viszont ahogy keményebb és keményebb keverékek kerülnek neki fel, a versenytempója úgy válik egyre jobbá és jobbá. Ehhez tökéletes partner a Mercedes. Keményen egyenesen szárnyalt Verstappenhez képest.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Sokan utólag okosak, hogy Verstappen is kijöhetett volna...
1. Hamilton egész futam alatt gyorsabb volt. Az első csere után is 5,8 mp volt a hátránya, pislogtam kettőt már csak 2,8, majd már szinte előzési pozícióban volt.
2. Hamilton 2 kerékcseréje és kivezető köre annyira gyors volt, hogy ha ott kijön a holland akkor is bukja az első helyet
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok gaslyt kiszedik e a nyáron a redbullból, ennyire gyenge teljesítményt top csapatban nemtudom láttam e már valaha...
peach
Perez, Magnussen, Kovalainen a Mekiben anno, már amennyiben akkor még elit csapat volt a Meki. Mika Salo, Badoer csak beugrósak voltak, őket ne vegyük ide.
Amadeus
A felsorolt hármas szvsz sokkal erősebb volt mint amit gasly produkál. Pl. kovalainen futamot nyert, pereznek és magnussennek dobogója is volt több is, gasly meg kikapott egy mclarentől és kört is kapott voona ha nincs a kerékcsere.

több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Kíváncsi vagyok gaslyt kiszedik e a nyáron a redbullból, ennyire gyenge teljesítményt top csapatban nemtudom láttam e már valaha...
peach
Ha ott kóricált volna Max mögött 10-15mp-re, máris nem tud a Mercedes cserélni.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
peach
Perez, Magnussen, Kovalainen a Mekiben anno, már amennyiben akkor még elit csapat volt a Meki. Mika Salo, Badoer csak beugrósak voltak, őket ne vegyük ide.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Nyugodtan kijöhetett volna Verstappen Hamilton után. Lett volna egy fasza battle minimum difivel.
petey
ha kiütötték volna egymást, akkor Sainz dobogó is összejöhetett volna! 😊
Viccet félretéve, közepes verseny volt.

A Ferrarik óriási csalódás, ha a következő két versenyen nem mentik a szezont, akkor viszlát. Kezdhetnek jövőre gyúrni.
Gasly-t továbbra sem értem. 44 pont a hátránya az RB-nek, már rég előzni kellett volna nekik a Ferkát pontversenyben, a vörösök annyit gyengélkednek.
Bottas pedig rosszkor került bele a pech szériába, szerintem jövőre jön Ocon.
gamerkr
Évek óta a nagy semmi van ott sajnos, kisebb fellángolásokkal. Persze szóltak előre, csak mindenki azt hitte altatnak...sajnos csak ott rúgnak labdába, ahol motorerő kell...
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nyugodtan kijöhetett volna Verstappen Hamilton után. Lett volna egy fasza battle minimum difivel.
petey
ha kiütötték volna egymást, akkor Sainz dobogó is összejöhetett volna! 😊
Viccet félretéve, közepes verseny volt.

A Ferrarik óriási csalódás, ha a következő két versenyen nem mentik a szezont, akkor viszlát. Kezdhetnek jövőre gyúrni.
Gasly-t továbbra sem értem. 44 pont a hátránya az RB-nek, már rég előzni kellett volna nekik a Ferkát pontversenyben, a vörösök annyit gyengélkednek.
Bottas pedig rosszkor került bele a pech szériába, szerintem jövőre jön Ocon.

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár

több mint 6 éve
hiányzott már egy unalmas verseny, végre tudtam megint szundítani 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
Hát ez csúnya volt, ha nem tartja föl Verstappen Hamilton-t nagyjából a futam egészében a Ferrarik is kört kaptak volna ma. Így se szebb az a több, mint 1 perces hátrány...
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
buzi Hamilton megcsinálta😕
NB2
Hatszoros. Jövőre talán jobb lesz a meccs a hollanddal. A Ferrarik 1 percre.
több mint 6 éve
buzi Hamilton megcsinálta😕
több mint 6 éve
Komolyan valaki magyarázza már el, hogy nem lehet arra figyelni, hogy a lekotló autódat ott rakd le ahol nem zavarod a forgalmat??? Most a forma2-n is az idióta barma egyszercsak lerakja a kanyar szélén, SC, aki friss gumival jött volna fel, dobhatja ki a stratégiáját! Én az ilyet büntetném! Rengetek megszakítás van, nem egy ördöngösség oda bekormányozni azt a rohadt autót!
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 www.youtube.com/watch?v=YFUhP6-hbms

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egyébként egy újabb klasszikus született a hétvégén a Forma 1s közvetítésben:

"Kit érdekel Lewis Hamilton.... (némi szünet) most" 😊 😀
dande
tökéletesen igaza volt, hogy Strolléket kellett volna mutatni az élen...
Amúgy sokat fejlődik WG, nem volt egy könnyű feladat ez a verseny, de szerintem jól muzsikáltak.

De csak jó lenne megtalálni az állandó szakkomot, állandó párossal.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként egy újabb klasszikus született a hétvégén a Forma 1s közvetítésben:

"Kit érdekel Lewis Hamilton.... (némi szünet) most" 😊 😀
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként annyi minden történt a 16-os kanyarban tegnap, hogy nem csodálnám ha jövőre átépítenék 😀 😀

Attól függetlenül, hogy lesz-e német nagydíj vagy sem.
shawnka
Adnék ilyen tele(s)port forma-1-et.
Csillagkaput a 16-os kanyar elé és mögé, mellé pedig esőtáncot járó indiánokat.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Egyébként annyi minden történt a 16-os kanyarban tegnap, hogy nem csodálnám ha jövőre átépítenék 😀 😀

Attól függetlenül, hogy lesz-e német nagydíj vagy sem.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kicsit off, de a Renault csapat egyik kamionja Hegyeshalomnál megnézte a szalagkorlát másik oldalát is.
Coolearie
 twitter.com/ANewHighScore/status/1155781042344734720?s=19

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May